@Minimize asteptam impresii in seara asta, da?![]()
am vazut aseara ca jucau cativa din lista jocul, tot neatragator
in schimb sunt curios tare de cum o sa i se para jocul lui Sebi , la grafica arata bine deci nu e nimic de comentat aici , la simulare si comportamentul masinii![]()
La simulare si comportamentul masinii nu e pentru tineUnele masini sunt greu de controlat cu all assists on, nu vreau sa ma gandesc fara.
Am apucat sa conduc doar 3 masini pana acum , toate clase diferite, comportament diferit. Nu am ajuns la campionatele de gt3,4,5,LM,Formula2,1 etc.
Primul contract semnat a fost Formula Rookie , am sarit peste Formula Karts si Super Karts. Masinile de aici se conduc relativ usor pot zice insa tot ai nevoie sa inveti traseele . Pe parcursul Sezonului mai primesti diferite invitatii la diferite events (classic cup/ Focus cup etc). Alte contracte nu primesti decat dupa ce l-ai incheiat pe cel actual iar pana nu aduni destule puncte de campionat ca sa iti asiguri locul 1 , va trebui sa faci toate cursele din sezon.
Jocul este ceea ce se pretinde , un Sim pur , am intrat putin sa vad meniul de set-up al masinilor si am iesit repede cand mi-a aparut un ecran plin de setari doar pentru roti/presiune pneuri etc. Mult mai avansat decat ce stiam la GT5-6.
Multe trasee , nu la fel de multe masini pe cat am dori dar vor veni cu timpul , lunar , cel putin asa promit.
Dpmdv jocul este un must have pentru iubitorii de racing sims, primul pe next gen si nu dezamageste deloc.
PS. @Gelutu : Daca jocul sta bine la ceva, nu este grafica pe primul loc, te asigur
@Grey : Nu cred ca este region locked, cel putin nu am auzit. Din cate imi amintesc in una din reclamele lor spuneau "Race against drivers from all around the world" deci....![]()
Mersi pt mini-review.
Maine imi ajunge si mie precomanda de la Altex. Daca il mai ia cineva pe PS4 poate anuntati pe aici ca sa ne putem adauga pentru ceva curse dupa ce ne obisnuim cat de cat![]()
Toate 3'rd party controllers care nu au cipul de ps4 licentiat vor fi suportate la decizia producatorului jocului, Sony nu are nici o legatura cu asta. Daca intrebi pentru versiunea de ps4 Project Cars, Logitech g25/g27 nu sunt incluse in lista volanelor suportate de joc si nici nu cred ca vor fi. Din cate am auzit , Logitech nu are de gand sa mai produca volane.
Vezi lista aici: Beyond Reality - Project CARS
Cine a jucat Gran Turismo cu DS3 va face tranzitia foarte usor la DS4-Project Cars. Am jucat aseara online cu cativa baieti romani, eram 4-5 , 2 cu volane si 2 din controller. NU existau diferente sincer, au fost curse castigate de cei cu volan dar si de cei care joaca cu DS4. Jocul este optimizat si pentru DS4, are optiuni unde poti regla diferite sensitivitati , accel, frana etc.
Daca tot am mentionat partea de multiplayer, se mista foarte bine, nimic de reprosat pana acum.
Se pot face lobbies publice sau private cu un numar maxim de 16 jucatori +AI, daca preferi.
Masinile din care poti selecta sunt impartite pe categorii "gt5,gt4,gt3,Formula Gulf,Formula 1, LM etc" , host-ul alege o categorie si fiecare din jucatori isi alege o masina din acea categorie si, aici voiam sa ajung, masinile sunt foarte bine echilibrate intre ele, nu exista diferente de performanta.
Primit LE de la Altex, instalat, insa eram pe fuga si n-am apucat sa joc decat cursa initiala din Dubai.
Prima impresie e foarte buna, abia astept sa ma obisnuiesc putin.
Pentru cei care joaca din controller, incercati "Mode 2". E o recomandare gasita pe un forum de afara.
Din cate vad face input-urile mai smooth si e o optiune buna pana cand apuci sa-ti setezi totul cum vrei.
Minimize, ti-am dat add.
Grey, parca te aveam in lista pe XBl, insa pe PSN nu. Pe ce platforma l-ai luat?
V-au mers codurile de la DLC? Eu am jocul tot de la Altex, contul e pe UK. Cumva mai nou codurile DLC merg numai pe cont RO sau?
cont RO, mi-a mers cel pt cele 5 masini din LE
Pe cel de precomanda il astept inca de la Altex...
LE: jocul e foarte foarte bun![]()
Ramon, eu mi-am luat Limited Edition si mi-am downloadat dlc-ul fara probleme. Tu poate n-ai fost atent cum trebuie sa procedezi. Intri pe pagina dlc-projectcars.com, inregistrezi jocul acolo cu codul tiparit pe carticica din cutie si abia apoi primesti codul de psn cu care descarci dlc-ul.
---------- Post added 09-05-2015 at 14:12 ----------
Am doua zile de joc deja. Nu am sa laud jocul, dar, cui ii place Gran Turismo, nu se poate sa nu-i placa Project Cars. Am intrat deja in diverse campionate. La inceput, poate fi foarte frustrant insa pe masura ce invatati sa faceti setarile potrivite, la masina, la controler sau volan, jocul devine superb. Meniurile de setari in toate domeniile, sunt multe si complexe, asa ca, fiecare jucator poate pana la urma sa seteze comportamentul masinilor, grafica, gradul de dificultate, asa cum isi doreste.
Fiind mare fan Le Mans, in modul cariera primind ivitatia de a participa la cursa, nu am mai stat pe ganduri si am intrat. Am setat cursa pe 24 de ore real, 36 de masini in cursa (intra automat si sunt clase diferite daca asta alegi), ciclul zi - noapte. Totul a fost perfect pana cand la cca o ora si ceva de cursa, l-am lovit puternic din spate pe un competitor din cursa si mi-a zburat capota fata de la Audi meu R18. Evident, am ramas astfel si fara faruri si m-am grabit sa intru la boxe sa-mi puna alta capota. Din pacate, orice as fi facut, imi faceau de toate acolo (plinul, pneuri noi) numai capota noua nu mi-au pus, asa ca, m-am retras din cursa pentru ca pe timpul noptii, fara faruri, nu merge. Am intrat in toate meniurile sa vad ce sa setez la intrarile de la boxe, dar nu am reusit sa rezolv problema. Mai caut.
In rest, controlul masinii in cursa a fost excelent, ai-ul este rezonabil, grafica mie mi se pare superba, sunetul motorului e apropiat de cel real al masini.....cam astea-s primele impresii.
Project CARS Review - IGN
Pentru cei care au jocul si sunt interesati , ne adunam seara la multiplayer , e super fun. Aseara eram vreo 8 la un moment dat , mai e loc pana la limita de 16.
---------- Post added 09-05-2015 at 21:26 ----------
What in the hell .. initial am crezut ca e realitate
---------- Post added 09-05-2015 at 21:29 ----------
Bookmarks