Mai facem o sesiune candva saptamana asta?
P.S.: Daca intrati doar de dragul de a lovi pe cineva, sau daca nu stiti ce inseamna 'gentlemen drivers' mai bine nu va mai obositi.
Mai facem o sesiune candva saptamana asta?
P.S.: Daca intrati doar de dragul de a lovi pe cineva, sau daca nu stiti ce inseamna 'gentlemen drivers' mai bine nu va mai obositi.
Cu ce vrei sa incepem, faptul ca te-ai oprit de cateva ori pe traseu, faptul ca ai iesit de cateva ori de pe traseu si ai reintrat fara sa iei in considerare ca poate veni cineva din spate sau faptul ca te-am ajuns si am incercat sa te depasesc de 3 ori ca tot de atatea ori sa ma lovesti cand eram in dreptul tau?
Daca ai salvat reluarea te poti uita linistit pe ea, pana atunci poti cauta pe google ce inseamna 'gentlemen drivers'.
Singurul mod in care te-as confunda ar fi ca tu sa nu ai PSNID-ul 'cRSRO', ceea ce este putin probabil.
Multumesc ca-mi dai dreptate, ideea era ca in acest joc sa avem parte de experiente placute cu dueluri care sa se transeze in functie de nivelul fiecaruia si nu sa ne simtim ca intr-un NFS sau destruction derby.
d-asta sunt urate jocurile astea cu masini
ar trebui penalitati serioase in caz de accident , adica , dauna totala pe masina , ca sa te faca sa mergi cat mai "Corect"
Adica nu e de ajuns ca te loveste cineva fara sa fii de vina, sa-ti mai distruga si masina, nu?
In alta ordine de idei, matale nu servesti Project CARS?
nu , ca sunt sigur ca tu il loveai pe cRsRo , nu el pe tine !
iar voi sigur sunteti toti cu volane, in driveclub daca vreti , imi ajunge unu![]()
Nu trebuie sa-mi multumesti.
Sunt de acord cu tine in legatura cu o experienta cat mai placuta in timpul jocului,dar nu-mi amintesc sa fi avut un comportament "destruction derby".
In concluzie, ne vedem la urmatoarea cursa!
poiuyt, volanul meu se cheama DS4
Nu se poate compara Driveclub cu Project CARS, mere cu pere. Asa ca fa bine si ia-ti jocul!
cRsRO, vezi ca in momentul in care apesi options nu devii ghost, asa ca un mic tip.
Aaa, deci jocul asta e gen GRID=macel. Tra sa-mi iau si eu.
Pt mine sunt distractive aceste momente cu ciocniri, accidente, etc. Nu sunt genul care sa buseasca pe altii cu orice pret, dar imi plac mult astfel de jocuri.
Exista jocuri care nu permit 'sicanarea', pe cine deranjeaza se poate indrepta intr-acolo.
PS. Hai cu un joc GRID sau Motorstorm pe PS4. Ah ce vis ar fi...
Din pacate multi nu respecta anumite reguli cand joaca online. Inebunesc ca de cele mai multe ori cand depadesc pe careva e imposibil sa nu traga de volan cand sunt in dreptul lui sau franeaza tarziu in curbe, te loveste din spate si tot tu primesti penalizare ca ai taiat curba.
Dupa ce recuperez consola intru si eu. Nu de altceva, dar sa va dau lectii de "gentalmen draivar ".![]()
Bookmarks