Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 21 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 341 to 360 of 419

Thread: Project CARS

1. #341 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Mai facem o sesiune candva saptamana asta?

P.S.: Daca intrati doar de dragul de a lovi pe cineva, sau daca nu stiti ce inseamna 'gentlemen drivers' mai bine nu va mai obositi.

2. #342 SP
    Junior Member BogdanH14's Avatar
    Eu as putea intra vineri tot asa pe la ora 19-20.

3. #343 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Eu ma bag dar sa fie un circuit mai tehnic de data asta, cu cat mai multe acrosaje

4. #344 SP
    Cu acrosajele ne rezolva Gagea

5. #345 SP
    Banii mei sunt pe CrsRo

6. #346 SP
    Junior Member cRsRO's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Banii mei sunt pe CrsRo
    Spune si de ce.
    Si eu in turul 2 sau 3 am fost lovit si am cazut de pe 4 pe 6 sau 7.
    Exista posibilitatea sa ne uitam la un reply?

7. #347 SP
    Cu ce vrei sa incepem, faptul ca te-ai oprit de cateva ori pe traseu, faptul ca ai iesit de cateva ori de pe traseu si ai reintrat fara sa iei in considerare ca poate veni cineva din spate sau faptul ca te-am ajuns si am incercat sa te depasesc de 3 ori ca tot de atatea ori sa ma lovesti cand eram in dreptul tau?

Daca ai salvat reluarea te poti uita linistit pe ea, pana atunci poti cauta pe google ce inseamna 'gentlemen drivers'.

8. #348 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Cu ce vrei sa incepem, faptul ca te-ai oprit de cateva ori pe traseu, faptul ca ai iesit de cateva ori de pe traseu si ai reintrat fara sa iei in considerare ca poate veni cineva din spate sau faptul ca te-am ajuns si am incercat sa te depasesc de 3 ori ca tot de atatea ori sa ma lovesti cand eram in dreptul tau?

Daca ai salvat reluarea te poti uita linistit pe ea, pana atunci poti cauta pe google ce inseamna 'gentlemen drivers'.

Sincer, eu cred ca ma confunzi.

9. #349 SP
    Singurul mod in care te-as confunda ar fi ca tu sa nu ai PSNID-ul 'cRSRO', ceea ce este putin probabil.

10. #350 SP
    Ok cum zici tu,vezi ca e cRsRO

11. #351 SP
    Multumesc ca-mi dai dreptate, ideea era ca in acest joc sa avem parte de experiente placute cu dueluri care sa se transeze in functie de nivelul fiecaruia si nu sa ne simtim ca intr-un NFS sau destruction derby.

12. #352 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    d-asta sunt urate jocurile astea cu masini

ar trebui penalitati serioase in caz de accident , adica , dauna totala pe masina , ca sa te faca sa mergi cat mai "Corect"

13. #353 SP
    Adica nu e de ajuns ca te loveste cineva fara sa fii de vina, sa-ti mai distruga si masina, nu?

In alta ordine de idei, matale nu servesti Project CARS?

14. #354 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    nu , ca sunt sigur ca tu il loveai pe cRsRo , nu el pe tine !

iar voi sigur sunteti toti cu volane, in driveclub daca vreti , imi ajunge unu

15. #355 SP
    Nu trebuie sa-mi multumesti.
    Sunt de acord cu tine in legatura cu o experienta cat mai placuta in timpul jocului,dar nu-mi amintesc sa fi avut un comportament "destruction derby".
    In concluzie, ne vedem la urmatoarea cursa!

16. #356 SP
    poiuyt, volanul meu se cheama DS4
    Nu se poate compara Driveclub cu Project CARS, mere cu pere. Asa ca fa bine si ia-ti jocul!

cRsRO, vezi ca in momentul in care apesi options nu devii ghost, asa ca un mic tip.

17. #357 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Aaa, deci jocul asta e gen GRID=macel. Tra sa-mi iau si eu.
    Pt mine sunt distractive aceste momente cu ciocniri, accidente, etc. Nu sunt genul care sa buseasca pe altii cu orice pret, dar imi plac mult astfel de jocuri.
    Exista jocuri care nu permit 'sicanarea', pe cine deranjeaza se poate indrepta intr-acolo.

PS. Hai cu un joc GRID sau Motorstorm pe PS4. Ah ce vis ar fi...

18. #358 SP
    Unii troleaza fara sa isi dea seama . Deci banii mei raman pe CrsRo

19. #359 SP
    Junior Member capone0's Avatar
    Din pacate multi nu respecta anumite reguli cand joaca online. Inebunesc ca de cele mai multe ori cand depadesc pe careva e imposibil sa nu traga de volan cand sunt in dreptul lui sau franeaza tarziu in curbe, te loveste din spate si tot tu primesti penalizare ca ai taiat curba.

20. #360 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Dupa ce recuperez consola intru si eu. Nu de altceva, dar sa va dau lectii de "gentalmen draivar ".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 21 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast