Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 30 of 30

Thread: Xbox 360 sau PS3?

1. #21 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Dacă te interesează �n special gamingul, �ncearcă să elimini din vocabular cuv�ntul "modare", nu-i șade frumos unui gamer să apeleze la asemenea m�rlănie.

�ți plac filmele? Mergi la cinema. Asculți muzică bună? Susține-ți artiștii preferați, cumpără-le albumele. Te dai �n v�nd după jocurile video? Joacă-le originale.

2. #22 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Tu si mai cine? Si de ce ma rog? Eu i-am raspuns lui marcusn. Adu tu contrargumente daca nu esti de acord.
    Contrargumente la ce?nu vreau sa supar pe nimeni

3. #23 SP
    Junior Member marcusn's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Dacă te interesează �n special gamingul, �ncearcă să elimini din vocabular cuv�ntul "modare", nu-i șade frumos unui gamer să apeleze la asemenea m�rlănie.

�ți plac filmele? Mergi la cinema. Asculți muzică bună? Susține-ți artiștii preferați, cumpără-le albumele. Te dai �n v�nd după jocurile video? Joacă-le originale.
    As face asta daca as dispune de mai multi bani... Sincer, nu imi permit sa dau 100-200 RON pe un joc , iar a 2-a alternativa ar fi modarea consolelor

4. #24 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by marcusn View Post
    As face asta daca as dispune de mai multi bani... Sincer, nu imi permit sa dau 100-200 RON pe un joc , iar a 2-a alternativa ar fi modarea consolelor
    Exista si posibilitatea sa cumperi un joc in loc sa dai banii pe modarea consolei,apoi sa revinzi acel joc(dupa ce il termini) si cu banii de pe el sa iei altul si tot asa...

5. #25 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Va multumesc tuturor pentru ajutor

Insa nu stiu ce sa zic...

Xbox 360: -Kinect , grafica imbunatatita, aproape orice xbox poate fi modat...
    PS3 : -Multiplayer (PSN) gratis, nu orice versiune de PS3 poate fi modata, sunt mai multe persoane care detin PS3 decat xbox...

.
    Am inteles, in cazul asta imi revizuiesc raspunsul:

PS3, pt ca eu ma joc mai mult pe xbox si nu mai vreau inca unul ca tine( care nu are bani de jocuri deci recurge la furt) sa detina consola asta.

6. #26 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Tu si mai cine? Si de ce ma rog?
    eu.
    deoarece orice afirmatie sau convingere trebuie intarite cu argumente solide. Si pentru ca esti pe un forum, nu la discutie pe messenger cu OP-ul.

---------- Post added 01-11-2012 at 10:39 AM ----------

iar a 2-a alternativa ar fi modarea consolelor
    then GTFO

7. #27 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    eu.
    deoarece orice afirmatie sau convingere trebuie intarite cu argumente solide. Si pentru ca esti pe un forum, nu la discutie pe messenger cu OP-ul.

---------- Post added 01-11-2012 at 10:39 AM ----------

then GTFO
    Daca omul vroia un review profi si cu liste intregi cu argumente pro si contra sunt sigur ca le gasea. A cerut pareri userilor aici, pe forum, iar eu mi-am dat parerea. Este o discutie intre noi si el pe acest thread nu? Eu vorbeam din proprie experienta si nu se cer argumente asupra unei afirmatii personale, mie mi se pare ca se vede mai bine pe xbox360 si atat, vii cu o parere proprie si facem o dezbatere daca nu esti de acord cu mine. Banuiesc ca trebuie sa aduc argumente si pentru restul afirmatilor, gen ca de ce este psn-ul gratuit iar xbox live-ul nu si sa fac o lista completa de fiecare data cand postez ceva?

Evident ca era vorba despre jocuri multi-platform, iar ca sa va fac pe plac:

8. #28 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    pai n-ai zis nimic de jocuri multiplatform in postul initial. Daca o faceai, se intelegea foarte bine de la inceput ce ai vrut sa evidentiezi.

9. #29 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    pai n-ai zis nimic de jocuri multiplatform in postul initial. Daca o faceai, se intelegea foarte bine de la inceput ce ai vrut sa evidentiezi.
    Okey, my bad then...

10. #30 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ca de obicei, �n r�ndurile de fanboys �ncep ușor ușor să apară focuri de tabără. Iar pe l�ngă asta oricum vă chinuiți degeaba cu argumente și contraargumente, omul oricum o să �ngroașe șirul celor care cresc veniturile companiei Verbatim.

Closed because reasons.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2