Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 73 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #301 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar

2. #302 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

Nici bf nu-i mai breaz..

3. #303 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post

da, id-ul si tot ce tine de el este tinut pe server, este si o masura de protectie in caz ca se buseste iremediabil consola si nu apuci sa salvezi nimic. nu o sa muti salvarile cu progresul din single si game data dar nu cred ca ii pasa cuiva de asta asa mult

deci pe ps4 vei instala doar game data de pe disc si te loghezi cu id-ul tau
    Astia zic altceva...nu mai inteleg nimic..

Upgrade from BF4 fro - Forums - Battlelog / Battlefield 4

Question About Stats - Forums - Battlelog / Battlefield 4

4. #304 SP
    Member Dante's Avatar
    Nu exista nicio explicatie logica pentru care progresul in mp ar fi legat de altceva decat de psn id. Fisiere locale de pe consola fiecaruia nu au nimic de-a face cu mp. Mai zic cativa acolo ca doar cei care vor face upgraade-ul de 10 lire/euro vor putea transfera progresul, cei care cumpara disc de ps4 o vor lua de la zero. Cred ca n-am auzit prostie mai mare. Adica cei care au jocat bf4 pe ps3 de pe id-uri din tari ce nu au store gata au pierdut tot, ca n-au unde sa dea redeem la codul din cutie,nu?

Hai sa vedem logic, in mp toti intram cu game data identice, harti cu texturi si tot ce inseamna ele. Eu vad o baza de date ce contine o tabela cu useri iar atasamentele si armele sunt pur si simplu atribute care sunt puse pe on sau off in functie de evenimentele prin care trece fiecare la un moment dat in mp. Si baza asta de date e pe un server tinut de ei nici decum stocat local pe hardurile noastre din console

5. #305 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Eu as vrea dlcul ala din clipu cu angryjoe: Battlefield 4 Angry Assault

6. #306 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Battlefield sau CoD? Răspunsul il aveţi mai jos

7. #307 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Ne strangem si noi in seara asta la un meci pe PS3?

8. #308 SP
    Member anes's Avatar

9. #309 SP
    Member cipvas's Avatar
    Adevarul este ca seria Battlefiled nu inceteaza sa ma uimeasca de fiecare data.

10. #310 SP
    si celelalte harti reimaginate

@cipvas: nici pe mine...crash after crash Only in Battlefield 4

11. #311 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Battlefield 3 si 4 ne-au uimit prin halul in care au fost lansate.
    Trebuie sa astepti cate un an doi doar sa le poti juca. (pe last gen oricum le-au scos doar sa ne ia banii, fiind doar un sfert din joc fata de celelalte versiuni).
    Bine ca se gandesc acum sa le scoata anual. O sa fie grozav.

12. #312 SP
    Ce patchuri si fixuri....dlcuri first

---------- Post added 21-11-2013 at 09:58 ----------

EA not keen to make Battlefield an annual franchise � Worlds Factory

13. #313 SP
    Member cipvas's Avatar

14. #314 SP
    Aplicatia este disponibila de vreo saptamana pe eye os

15. #315 SP
    Member cipvas's Avatar
    Stiu, dar in titlu zice si de Android...

16. #316 SP
    Member Dante's Avatar
    cand vad clipurile de pe ps4 nici nu-mi vine sa mai joc pe ps3. ce nu stiu eu inca sigur e daca imi iau acum cu 10 euro accesul pentru versiunea digitala de ps4 oare odata ce il am achizitionat pot sa-l downloadez oricat de tarziu imi cumpar ps4? oferta e pana pe 28.03.14 dar downloadul efectiv nu stiu pana cand...

17. #317 SP
    downloadul este "nelimitat".odata un joc/dlc adaugat in download list ramane acolo forever(sau pana cand se desfiinteaza PSN )

18. #318 SP
    Member Dante's Avatar
    asta e chiar bine, n-am de unde sa iau ps4 mai devreme de primavara cred

19. #319 SP
    Member cipvas's Avatar

20. #320 SP
    Member Dante's Avatar
    a pai mie mi s-a parut de la sine inteles ca vei putea juca cu prietenii doar daca au trecut si ei pe next gen. nu cred se poate tehnic, e cam acelasi lucru cu a pretinde sa jucam cei de pe pc cu cei de pe console pe aceleasi servere

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 73 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 ... LastLast

Bookmarks