valeu ce noob sunt...
p.s. baieti n-am onorat invitatia caci am intrat putin si n-avea rost![]()
caine fir-ai tu sa fii !!!
valeu ce noob sunt...
p.s. baieti n-am onorat invitatia caci am intrat putin si n-avea rost![]()
caine fir-ai tu sa fii !!!
daca nu exista conquest-ul ..mi-ar fi placut mai mult KZ SF
sa nu mai zic ca au picat cateva cladiri , iar atunci cand se intampla asta frame rateul ajunge undeva la 1 cred
a da , si arhicunoscuta problema cu servarele lor..
cam asa e in joc
---------- Post added 23-02-2014 at 15:22 ----------
am devenit lider de audienta pe acest topic !
nu "schimbati canalul ca nu stiti ce pierdeti ! "
am jucat ieri toata ziua aproape..n-am prins nici un coleg
---------- Post added 23-02-2014 at 15:28 ----------
nu va mai saturati de second assault
salut, tocmai ce mi-am cumparat si eu bf4 (ps4) de pe playstore US si am o nelamurire...bf4 nu are posibilitatea descarcarii separat singleplayer/multiplayer ? (sa pot juca linistit multiplayer in timp ce se descarca partea de singleplayer )
Nu stiu daca este o problema la mine sau e generala, in meniu am chestia aia : The game in curre...bla bla bla... dupa care scrie CAMPAIGN 100% si FULLGAME 40% ...am jucat prima misiune dupa care imi spune ca jocul inca se descarca, sa inteleg ca trebuie sa astept sa descarce tot jocul ?
Multumesc![]()
eu cand l-am instalat(de pe disc) tot asa , mi-a dat ca e gata intalat jocul , insa cand l-am deschis si-a facut un update pt mp dupa care a intrat in meniu.
la campanie scria ca este la 100% iar fullgame (probabil mp-ul) era la 60% si tot instala.
deci prima oara se instaleaza campania.
dupa ce se termina de instalat o sa vezi multiplayer.
acolo o sa ai quick play si o sa te dea automat pe ce varianta de joc o sa-ti alegi
daca dai pe touchpad , o sa poti sa dai join pe prieteni in serverele lor.
Azi dau sa intru pe campanie single-player si surpriza: nu mai am salvarile(si eram cam pe la jumatatea jocului),nu mai am resume game trebuie sa incep de la inceput.Astia de la EA isi bat joc de noi.Pare-mi-se s-au mai semnalat astfel de erori dar vad ca nu ia nimeni atitudine.Acuma ce saracie sa fac?Ma poate ajuta cineva cu niste salvari,sincer nu prea am chef sa o iau de la capat ....![]()
Indiferent pe ce platforma joci, joaca campania singleplayer deconectat de la internet. Recomand sa nu te reconectezi decat dupa ce termini campania.
eu am jucat campania in 2 zile (lungi,mi s-au parut) conectat la net, n-am avut probleme.
A reusit cineva sa repare laggul atunci cand joci cu vehicule ?Este vreun clan pt ps4?
Platoons for BF4 are now live. Din pacate doar pt. userii Premium.
The Battlefield Blog | Inside Battlefield 4: Platoons are now Live
Bookmarks