Ba da, chiar e recomandat....
O sa pierzi doar progresul din ziua in care ti-au disparut salvarile.
Ba da, chiar e recomandat....
O sa pierzi doar progresul din ziua in care ti-au disparut salvarile.
A reusit cineva sa gaseasca vreo rezolvare la problema cu laggul de pe conquest large ?
Nu chiar, tocmai de asta majoritatea celor care jucam până acum aproape exlusiv conquest am fost nevoiți să migrăm către alte moduri de joc.
DICE / EA![]()
Sa nu fie de deochi, dar mie mi-a mers foarte bine CQ in seara asta, ca niciodata. De regula, intram 5 minute, sa vad daca s-a reparat ceva, apoi ieseam. Azi am putut juca vreo trei ore incontinuu, pe doua servere.
am impresia ca updateurile mai mult strica decat fac bine. a fost o perioada in care imi mergea bine pe ps3. acum se bocheaza la fiecare 2 maxim 3 jocuri in modurile cu vehicule. merge bine doar in tdm, sqdm, onbliteration, defuse etc
nu, e valabil, tu practic ai cumparat premium pentru joc nu pentru consola
Battlefield 4: Bring Your PS3 Stats to PS4 – PlayStation.Blog
Toata lumea pe forum-uri e agitata de noul mod de joc,,Carrier Assault" din DLC-ul Second Assault, cica ar semana mult cu Titan Mode din BF2142 (nu l-am jucat deci habar n-am ce e aia dar cei care au facut-o zic ca ar fi tare distractiv)
Cam asa ar fi in BF2142:
pana la urma pt second assault iti trebuie neaparat premium ?!
sau il poti cumpara si fara ?!![]()
Poti si fara. Premium le contine pe toate la un pret total mai mic. Nu te opreste nimeni sa iei doar ce vrei, separat.
adica daca-ti iei premium nu mai platesti dlc-urile !?
vad ca au actualizat lista si gata, este "de cumparat"
https://store.sonyentertainmentnetwo...ACK00000000000
Exact, cu premium ai acces la toate DLC-urile care au apărut sau urmează să apară. Pe lângă asta ai acces la ele cu două săptămâni înaintea celor fără premium.
Astazi a aparut un nou patch pt PS4. Detalii aici: PS4 Game Update Marc - Forums - Battlelog / Battlefield 4
nu vreau nimic decat sa nu se mai blocheze, indiferent de mod, sa nu mai fiu nevoit sa joc doar moduri fara vehicule si doar pe hardcore![]()
Dupa ce am facut ultimul update mi se blocheaza foarte des pe Xbox 360. Sper sa rezolve problema cat mai repede...
Am si eu o intrebare pe carcasa scrie CUSA 00049(Europa zona2)..
merg DLC-urile in cazul asta cu cont Uk ?!ca sa nu le cumpar degeaba..ma gandeam sa iau second assalt si am inteles ca la Killzone SF trebuie pe carcasa CUSA 0008 ca sa mearga DLC-ul cu cont UK.
Ma gandeam sa-mi iau si eu BF4. Cum mai e cu lagul si ce alte probleme mai sunt pe PS4? Sa il cumpar sau sa mai astept?
Bookmarks