Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 31 of 73 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #601 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Ba da, chiar e recomandat....
    O sa pierzi doar progresul din ziua in care ti-au disparut salvarile.

2. #602 SP
    Junior Member alphacristi's Avatar
    A reusit cineva sa gaseasca vreo rezolvare la problema cu laggul de pe conquest large ?

3. #603 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Nu chiar, tocmai de asta majoritatea celor care jucam până acum aproape exlusiv conquest am fost nevoiți să migrăm către alte moduri de joc.

DICE / EA

4. #604 SP
    Member Wagram's Avatar
    Sa nu fie de deochi, dar mie mi-a mers foarte bine CQ in seara asta, ca niciodata. De regula, intram 5 minute, sa vad daca s-a reparat ceva, apoi ieseam. Azi am putut juca vreo trei ore incontinuu, pe doua servere.

5. #605 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    A facut cineva de aici un Platoon pe X360?

6. #606 SP
    Member miami's Avatar

7. #607 SP
    Member Dante's Avatar
    am impresia ca updateurile mai mult strica decat fac bine. a fost o perioada in care imi mergea bine pe ps3. acum se bocheaza la fiecare 2 maxim 3 jocuri in modurile cu vehicule. merge bine doar in tdm, sqdm, onbliteration, defuse etc

8. #608 SP
    Member excess's Avatar
    Daca imi iau Premium pe PS3, pe PS4 trebuie sa-l cumpar iar?

9. #609 SP
    Member Dante's Avatar
    nu, e valabil, tu practic ai cumparat premium pentru joc nu pentru consola
    Battlefield 4: Bring Your PS3 Stats to PS4 – PlayStation.Blog

10. #610 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Toata lumea pe forum-uri e agitata de noul mod de joc,,Carrier Assault" din DLC-ul Second Assault, cica ar semana mult cu Titan Mode din BF2142 (nu l-am jucat deci habar n-am ce e aia dar cei care au facut-o zic ca ar fi tare distractiv)

Cam asa ar fi in BF2142:

11. #611 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    pana la urma pt second assault iti trebuie neaparat premium ?!
    sau il poti cumpara si fara ?!

12. #612 SP
    Poti si fara. Premium le contine pe toate la un pret total mai mic. Nu te opreste nimeni sa iei doar ce vrei, separat.

13. #613 SP
    adica daca-ti iei premium nu mai platesti dlc-urile !?

vad ca au actualizat lista si gata, este "de cumparat"

https://store.sonyentertainmentnetwo...ACK00000000000

14. #614 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Exact, cu premium ai acces la toate DLC-urile care au apărut sau urmează să apară. Pe lângă asta ai acces la ele cu două săptămâni înaintea celor fără premium.

15. #615 SP
    Astazi a aparut un nou patch pt PS4. Detalii aici: PS4 Game Update Marc - Forums - Battlelog / Battlefield 4

16. #616 SP
    Member Dante's Avatar
    nu vreau nimic decat sa nu se mai blocheze, indiferent de mod, sa nu mai fiu nevoit sa joc doar moduri fara vehicule si doar pe hardcore

17. #617 SP
    Dupa ce am facut ultimul update mi se blocheaza foarte des pe Xbox 360. Sper sa rezolve problema cat mai repede...

18. #618 SP
    Am si eu o intrebare pe carcasa scrie CUSA 00049(Europa zona2)..
    merg DLC-urile in cazul asta cu cont Uk ?! ca sa nu le cumpar degeaba..ma gandeam sa iau second assalt si am inteles ca la Killzone SF trebuie pe carcasa CUSA 0008 ca sa mearga DLC-ul cu cont UK.

19. #619 SP
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    Am si eu o intrebare pe carcasa scrie CUSA 00049(Europa zona2)..
    merg DLC-urile in cazul asta cu cont Uk ?! ca sa nu le cumpar degeaba..ma gandeam sa iau second assalt si am inteles ca la Killzone SF trebuie pe carcasa CUSA 0008 ca sa mearga DLC-ul cu cont UK.
    normal ca o sa mearga, din moment ce UK este in Europa...

20. #620 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Ma gandeam sa-mi iau si eu BF4. Cum mai e cu lagul si ce alte probleme mai sunt pe PS4? Sa il cumpar sau sa mai astept?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 73 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast

Bookmarks