E superb, ia-l linistit.
am intrat in we' sa joc cu tine cipvas, m-ai killarit de cateva ori, iti place si campareaai premium ?!
Am premium. Iar legat de campare...depinde in ce stare ma aflu. Daca vin obosit de la servici, normal ca(virgula) campez. Ca nu ma apuc de alergat de nebun pe harta. In weekend joc in general, asa, mai "la performanta"...
Watch a full Carrier Assault match, recorded during the Naval Strike Livestream at DICE Los Angeles
antrenant noul mod de joc. Hartile mi se par foarte bune chiar daca spatiul deschis este urias. in meciurile 32 vs 32 nu ai timp sa respiri, iar cand ataci portavionul in final, e macel. si eu joc pe PS4 id cosminbad
am testat si eu putin naval strike , zici ca-s pierdut in papusoimi se par mari hartile ,dar ne descurcam !
![]()
Ce-mi place jocul asta cateodata:
...si tot de pe aceeasi harta..le pun in atach
oare cum oi fi reusit "parcarea" aia?
Flash Sale doar weekendul asta la Ea Games doar pentru PS3 pe store US BF4 costa 25$ pentru cei care doresc sa achizitioneze varianta digitala (cand am vazut am crezut ca este si pentru Ps4 oferta dar nu este, cam obraznici pentru treaba asta) dar din cate am citit merge sa cumperi pentru PS3 si sa faci portare cu 10 $ pentru PS4, hmm parca nu mergea fara cd-ul original.
oare o sa scoata la vanzare EA bf4 premium edition cum au facut cu bf3? bf3 premium edition a fost valabil pentru cumparare foarte devreme.
Bookmarks