al treilea os de peste, daca nu ai arma buna nu faci treaba
eu mi-as lua COD in locul hardline.
Asa e man, dar ce arma?Momentan trag cu SAR-21 si AK-5Caltceva nu stiu.
Hehe asa zice toata lumea de Hardline.PoS.
deblocheaza-ti MTAR-21 la carabine , nu-i greu , si o sa faci treaba dupa ce-ti pui si atasamente![]()
Dragon's Teeth e super tareHartile Pearl Market si Porpaganda rullez pe modul Chainlink.
Daca ai optic bun, orice arma e buna. Acum am descoperit shootgun-ul pe care-l uram![]()
Nu o sa-si ia nimeni Hardline la lansare, avand in vedere ca e Battlefield 4 + mod Cops vs Robbers. Eu zic ca in max 1.5 - 2 luni o sa se faca ~ 100 lei la ce vanzare "incredibila" o sa aiba. Sa nu uitam si de Altex cu ofertele de pe site...de obicei cand un joc nu se vinde bine se baga la super reducere pe site.
Am nevoie de niste lamuriri, am PS4 cumparat din SUA, jocul BF4 tot din SUA, contul de PSN si PS Plus sunt de UK, iar eu joc din Romania. Daca vreau sa cumpar addon-ul Premium, de unde sa-l cumpar?
Acum revin cu o problema, am cumparat Premium pe pe Store US, l-am activat, intru in joc, imi apare un mesaj de multumire pentru noua achizitie, apare si scrisuk mare PREMIUM cu portocaliu sub numele jocului, am primit si n-spe mii de battlepack-uri premium, dar primesc urmatoarele "erori" cand vreau sa intru pe servere cu DLCuri (vezi poze atasate).
Care este problema?
trebuie downloadate toate dlc-urile , dar atentie, vezi ca ti-ai luat premium de US , neaparat sa fie si jocul pe USdaca e pe europa nu merg dlc-urile.
Data este ceva de genul Q4 2014 , deci nu se stie exact ,dar cel mai probabil pe la sfarsitul toamnei.
Battlelog / Log in , aplica aici si da add.![]()
Link-ul nu duce la un platoon anume, ci la pagina de Platoons unde apar cele prin care sunt prieteni de pe Origin.. dar banuiesc ca te referi la DaCi, am dat apply.
Bookmarks