Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 73 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #781 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by albastru View Post
    Puteti sa-mi scrieti cat costa cel mai ieftin BF4 premium pentru PS4 si ce magazin/site ofera cel mai mic pret?
    Eu zic sa te obisnuiesti cu hartile de baza, si dupa.Mie la cati draci imi face jocul, m-am razgandit cu privire la premium.Pe cdkeys.com gasesti la 31 de lire.
    P.S:Voi va luati Hardline la lansare?

2. #782 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    al treilea os de peste, daca nu ai arma buna nu faci treaba

eu mi-as lua COD in locul hardline.

3. #783 SP
    Asa e man, dar ce arma?Momentan trag cu SAR-21 si AK-5C altceva nu stiu.
    Hehe asa zice toata lumea de Hardline.PoS.

4. #784 SP
    deblocheaza-ti MTAR-21 la carabine , nu-i greu , si o sa faci treaba dupa ce-ti pui si atasamente

5. #785 SP
    Member b615dub's Avatar
    Dragon's Teeth e super tare Hartile Pearl Market si Porpaganda rullez pe modul Chainlink.

Daca ai optic bun, orice arma e buna. Acum am descoperit shootgun-ul pe care-l uram

6. #786 SP
    da , e buna SAIGA 12K

7. #787 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Eu zic sa te obisnuiesti cu hartile de baza, si dupa.Mie la cati draci imi face jocul, m-am razgandit cu privire la premium.Pe cdkeys.com gasesti la 31 de lire.
    P.S:Voi va luati Hardline la lansare?
    Nu o sa-si ia nimeni Hardline la lansare, avand in vedere ca e Battlefield 4 + mod Cops vs Robbers. Eu zic ca in max 1.5 - 2 luni o sa se faca ~ 100 lei la ce vanzare "incredibila" o sa aiba. Sa nu uitam si de Altex cu ofertele de pe site...de obicei cand un joc nu se vinde bine se baga la super reducere pe site.

8. #788 SP
    Member Duni's Avatar
    Am nevoie de niste lamuriri, am PS4 cumparat din SUA, jocul BF4 tot din SUA, contul de PSN si PS Plus sunt de UK, iar eu joc din Romania. Daca vreau sa cumpar addon-ul Premium, de unde sa-l cumpar?

9. #789 SP
    De pe un cont de USA.

10. #790 SP
    Member Duni's Avatar
    Acum revin cu o problema, am cumparat Premium pe pe Store US, l-am activat, intru in joc, imi apare un mesaj de multumire pentru noua achizitie, apare si scrisuk mare PREMIUM cu portocaliu sub numele jocului, am primit si n-spe mii de battlepack-uri premium, dar primesc urmatoarele "erori" cand vreau sa intru pe servere cu DLCuri (vezi poze atasate).
    Care este problema?
    Attached Images Attached Images rps20140820_004019.jpg rps20140820_003912.jpg

11. #791 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Trebuie să îți descarci DLC-urile .

12. #792 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Quote Originally Posted by Duni View Post
    Acum revin cu o problema, am cumparat Premium pe pe Store US, l-am activat, intru in joc, imi apare un mesaj de multumire pentru noua achizitie, apare si scrisuk mare PREMIUM cu portocaliu sub numele jocului, am primit si n-spe mii de battlepack-uri premium, dar primesc urmatoarele "erori" cand vreau sa intru pe servere cu DLCuri (vezi poze atasate).
    Care este problema?
    Asigura-te ca ai downloadat din Store toate expansion pack-urile la care ai acces odata cu Premium (China Rising, etc.)

13. #793 SP
    trebuie downloadate toate dlc-urile , dar atentie, vezi ca ti-ai luat premium de US , neaparat sa fie si jocul pe US daca e pe europa nu merg dlc-urile.

14. #794 SP
    Member Duni's Avatar
    Dap, asta era problema, nu aveam DLCurile descarcate.
    Si jocul este US

15. #795 SP
    Member b615dub's Avatar
    Salutari, pe 2 Septembrie apare ultimul DLC sau nu este inca stabilita data exact?

16. #796 SP
    Data este ceva de genul Q4 2014 , deci nu se stie exact ,dar cel mai probabil pe la sfarsitul toamnei.

17. #797 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mai jucati cu headseturi pe PS4? Add me, id in semnatura

18. #798 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Battlelog / Log in , aplica aici si da add.

19. #799 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Link-ul nu duce la un platoon anume, ci la pagina de Platoons unde apar cele prin care sunt prieteni de pe Origin.. dar banuiesc ca te referi la DaCi, am dat apply.

20. #800 SP
    Member flightcrank's Avatar
    am vazut ca te ai inrolat in platon.Stergeti din msj ca ai inbox-ul plin.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 73 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast

Bookmarks