Am intrebat pe thread-ul 'decizii' dar nu ma bagat nimeni in seama. Merita sa ma apuc de bf4 sau sa mai bine astept cateva luni pana va fi lansat bf hardline(ps3) ?
Am intrebat pe thread-ul 'decizii' dar nu ma bagat nimeni in seama. Merita sa ma apuc de bf4 sau sa mai bine astept cateva luni pana va fi lansat bf hardline(ps3) ?
Bf4 si Bf Hardline sunt doua jocuri diferite , ideea este total diferita iar Bf4 va continua sa beneficieze de suport pana in 2016 cand se va lansa urmatorul titlu din seria BF military.
Cumpara-ti Bf4 , nu iti va parea rau. Chiar si cu Bf Hardline scos tot Bf4 va avea cei mai multi jucatori.
Nu imi fac griji pt faptul ca Bf4 nu va avea suport sunt convins ca va avea(ex: MW3 inca are intre 8k si20k oameni online), ma gandesc ca odata ce va fi lansat hardline nu voi mai gasi jucatori de pe CG pt ca majoritatea migreaza la jocurile noi.
Părerea mea este ca BF4este un joc f bun acum.Daca iti cumperi si premium,ai peste 20 de harti,servere pline,jocul rulează fluent,nu mai sunt probleme. Apropo hardline e facut tot cu cei de la DICE?
Campania este nasoala rau .. am jucat o data pana la misiunea cand trebuie sa recuperezi vip ul . A doua zi , campania de la 0 . Ia si joaca te acu , ajung la aia cu tancurile , cand sa o termin imi iese singur din joc si... surpriza !!! Iar o ia de la capat .. nici ca am sa o mai incep , macar daca era ceva de ea . A mai avut cineva problema asta ? Cat am facut din campanie ?
Interesant e ca jocul la un an de la apariție nu scade sub 170-180 RON. Sau cel puțin nu am văzut eu.
Depinde de platforma...BF4 (ps3) : 59 lei
Asa se intampla de obicei la FPS-uri care sunt jucate intens, ca BF si COD. Plus ca mai e pana iese BF Hardline, deci nu au de ce sa scada la pret.
M-am apucat astazi de Bf4..toate bune si frumoase pana am murit pe hotelul din Shanghai...si am tot asteptat(cu ecranul negru) sa ma reincarneze la ultimul checkpoint, am fost nevoit sa dau exit game si sa reiau misiunea.
Dar ghici ce sa intamplat cand am ajuns iar la elicopterul de pe hotel?
Sa te reincarneze? La indieni stiu ca se spune ca oamenii se reincarneaza in vaci, la chinezi se spune probabil altceva. Ce s-a intamplat la elicopterul de pe hotel, in ce te-a reincarnat?
Tudyniuz, are you doing some xmas troling?
Problema este ca nu se intampla nimic, am murit de cateva ori la helipad-ul ala si nu vroia sa reincarce ultimul check point, ecranul era negru si in coltul din dreapta sus clipea liniuta aia, sunetul rula in continuare si singurul lucru care functiona era butonul.
Bookmarks