Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 73 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #861 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Am intrebat pe thread-ul 'decizii' dar nu ma bagat nimeni in seama. Merita sa ma apuc de bf4 sau sa mai bine astept cateva luni pana va fi lansat bf hardline(ps3) ?

2. #862 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Bf4 si Bf Hardline sunt doua jocuri diferite , ideea este total diferita iar Bf4 va continua sa beneficieze de suport pana in 2016 cand se va lansa urmatorul titlu din seria BF military.
    Cumpara-ti Bf4 , nu iti va parea rau. Chiar si cu Bf Hardline scos tot Bf4 va avea cei mai multi jucatori.

3. #863 SP
    Nu imi fac griji pt faptul ca Bf4 nu va avea suport sunt convins ca va avea(ex: MW3 inca are intre 8k si20k oameni online), ma gandesc ca odata ce va fi lansat hardline nu voi mai gasi jucatori de pe CG pt ca majoritatea migreaza la jocurile noi.

4. #864 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Părerea mea este ca BF4este un joc f bun acum.Daca iti cumperi si premium,ai peste 20 de harti,servere pline,jocul rulează fluent,nu mai sunt probleme. Apropo hardline e facut tot cu cei de la DICE?

5. #865 SP
    Visceral & Dice

6. #866 SP
    Member proto's Avatar
    Cine se joaca pe x1 sa mi dea si mie un add : the proto

7. #867 SP
    Member proto's Avatar
    Campania este nasoala rau .. am jucat o data pana la misiunea cand trebuie sa recuperezi vip ul . A doua zi , campania de la 0 . Ia si joaca te acu , ajung la aia cu tancurile , cand sa o termin imi iese singur din joc si... surpriza !!! Iar o ia de la capat .. nici ca am sa o mai incep , macar daca era ceva de ea . A mai avut cineva problema asta ? Cat am facut din campanie ?

8. #868 SP
    Member micul_'s Avatar
    Interesant e ca jocul la un an de la apariție nu scade sub 170-180 RON. Sau cel puțin nu am văzut eu.

9. #869 SP
    Depinde de platforma...BF4 (ps3) : 59 lei

10. #870 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by proto View Post
    Campania este nasoala rau .. am jucat o data pana la misiunea cand trebuie sa recuperezi vip ul . A doua zi , campania de la 0 . Ia si joaca te acu , ajung la aia cu tancurile , cand sa o termin imi iese singur din joc si... surpriza !!! Iar o ia de la capat .. nici ca am sa o mai incep , macar daca era ceva de ea . A mai avut cineva problema asta ? Cat am facut din campanie ?
    Stai linistit. Toti am avut problema asta. Welcome to the club. Daca vrei sa termini campania, "taie" cablul de internet de la consola.

11. #871 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Deci nici dupa 1 an n-au rezolvat-o

12. #872 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Depinde de platforma...BF4 (ps3) : 59 lei
    Da, eu ma refeream la PS4. chiar nu înțeleg de ce e asa de scump după atâta timp de la lansare.

13. #873 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Asa se intampla de obicei la FPS-uri care sunt jucate intens, ca BF si COD. Plus ca mai e pana iese BF Hardline, deci nu au de ce sa scada la pret.

14. #874 SP
    Member proto's Avatar
    Chiar nu se jocaca nimeni pe xbox one ?

15. #875 SP
    M-am apucat astazi de Bf4..toate bune si frumoase pana am murit pe hotelul din Shanghai...si am tot asteptat(cu ecranul negru) sa ma reincarneze la ultimul checkpoint, am fost nevoit sa dau exit game si sa reiau misiunea.
    Dar ghici ce sa intamplat cand am ajuns iar la elicopterul de pe hotel?

16. #876 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sa te reincarneze? La indieni stiu ca se spune ca oamenii se reincarneaza in vaci, la chinezi se spune probabil altceva. Ce s-a intamplat la elicopterul de pe hotel, in ce te-a reincarnat?

17. #877 SP
    Tudyniuz, are you doing some xmas troling ?
    Problema este ca nu se intampla nimic, am murit de cateva ori la helipad-ul ala si nu vroia sa reincarce ultimul check point, ecranul era negru si in coltul din dreapta sus clipea liniuta aia, sunetul rula in continuare si singurul lucru care functiona era butonul .

18. #878 SP
    Member anes's Avatar

19. #879 SP
    Member proto's Avatar
    O sa fie doar pt cei cu premium , nu i asa ??

20. #880 SP
    Probabil ca poti sa cumperi si doar aceste harti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 73 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast

Bookmarks