De asta imi place mie Locker. Dai la buleala si tot faci killuri
Mi-ai dat o idee cu Kobra pe ACW-R...o sa il incerc si eu azi.
De asta imi place mie Locker. Dai la buleala si tot faci killuri
Mi-ai dat o idee cu Kobra pe ACW-R...o sa il incerc si eu azi.
Salut baietiSunt un pic nedumerit , varianta asta de pe psn este jocul full + premium(harti , battlepacks , etc) sau doar premium?
Pe scurt , daca il cumpar de pe psn , mai am nevoie de disc in consola , sau pot sa il vand?![]()
Este jocul in varianta digitala, nu ai nevoie de disk. Are 34 Gb dupa cum vezi; va dura ceva descarcarea![]()
Este cineva care vrea sa vanda jocul pe PS4 ? Am un prieten care vrea sa-l cumpere .. dar pe bazar nu prea mai este nimic.
Daca doreste cineva contactati-ma prin PM.![]()
daca cineva vinde battlefield 4 premium edition imi vine cu tot cu premium sau ala e legat de contu de origin si merge doar bf4 standard?
jocul se instaleaza in mod normal in limba pe care ai contul PSN , insa , DLC-urile nu-ti vor functiona pe regiunea de Europa
Aaaa, de asta nu imi merg toate alea cand joc onlinede ex nu pot juca ala cu elicoptere
ms mult
nu are treaba , trebuie sa poti juca cu elicoptere, le selectezi atunci cand le prinzi libere in baza , in general este bataie pe vehicule si trebuie sa astepti pana se elibereaza unul , iar cand se elibereaza iti dai spawn in acel vehicul
Bookmarks