Migrarea este normala la jocurile de acest gen, dar daca inca se gasesc servere pentru BC2 vanilla si Vietnam, ma indoiesc ca pentru BF4 nu ar mai fi.
Migrarea este normala la jocurile de acest gen, dar daca inca se gasesc servere pentru BC2 vanilla si Vietnam, ma indoiesc ca pentru BF4 nu ar mai fi.
Bizzare, ai jucat deja cu noi, cauta si tu la servere, "romanian", owner e lighezan, sau intrii dupa poiuyt cand il vezi on-line.
Ps. este server de 64 useri acum.
Eu acum cand intru ma joc locker cu 3200 de tickete. E un server plin de KSA, Iraq etc. si au un stil de joc foarte jegos, sar stanga dreapta, fac t-bag in timp ce trag, dar macar e fun cand pe la 2000 de tickete e o echipa in baza fara niciun obiectiv![]()
Mai joc si eu acolo cand ma plictisesc, mai au un server hardcore, acolo e misto dupa 1 ora de joc sa iei kick pentru ca ti-ai omorat 5 coechipieri![]()
Am nevoie de ajutorul vostru baieti sa fac si eu trofeul cu 5 bombe in rush, stiu ca pot conta pe serverul RO si pe profesorul DY2 cine se mai baga sa ma ajute?
Naval Strike DLC free on all platforms.
https://youtu.be/q33_XbQ20A8
China Rising free. Luati-l ca e limited time free
Sent from my iPad using Tapatalk
Cica l-au facut asa sa schimbi intre jocuri (Bf4, BfH, Bf1) fara sa mai fii nevoit sa iesi din aceasta interfata.
Banuiesc ca este interesant daca ai jocurile in format digital.
Bookmarks