Eu zic sa luati EA/Origin access cei care aveti xbox one/PC si sa nu va mai luati dupa toate tampeniile de pe net.
Am jucat aproape 4h, e Mass Effect.
Eu zic sa luati EA/Origin access cei care aveti xbox one/PC si sa nu va mai luati dupa toate tampeniile de pe net.
Am jucat aproape 4h, e Mass Effect.
Lasati ca nici Horizon nu exceleaza la "animatii faciale". Cel putin, la side quest-uri, intalnesti guri de peste cand vorbesc aia. Bug-uri are si el. De vreo 4 sau 5 ori am fost fugarit de mormanul de fiare al unui robot omorat si cel mai intalnit este ca nu ia "aim" si in loc sa traga cu arcul, da cu bata in balta. Lancea aia, ii intra in partea dorsala si dispare. etc.... Si cu toate astea il joc (jucam) in draci.
Daca s-ar fi trezit cineva sa faca un thread la fel ca cel de pe neogaf pentru Andromeda, nu mai cumpara Rasko nici Horizon.![]()
Ghinionul jocului astuia pentru mine personal este ca in ultimele aproximativ 6 luni am experimentat doar jocuri de o calitate exceptionala: de la Gears 4 si Titanfall 2 pana la Nioh, Resident Evil 7 si Horizon, Battlefield 1 etc... Mai exista la orizont un Nier, NG+ pentru Nioh, multiplayer in Bf1, Titanfall 2 si Gears 4, zeci de curse de facut prin Forza Horizon, astfel ca DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE BACIULE, jocul nu mai prezinta deloc interes, mai ales DIN CAUZA DIALOGULUI si EXPRESIVITATII FACIALE NON-EXISTENTE. Am ajuns la o varsta la care daca un joc nu imi ofera deloc imersiune in lumea pe care incearca sa o creeze, renunt la el pur si simplu.
Iar comediile alea de fete si dialogul ala de zici ca-i o piesa de teatru absurd de pe vremea lui Ceasca chiar nu imi ofera ceea ce am eu nevoie. Mai adaug si lipsa timpului pentru gaming si iata o multitudine de motive mai mult decat pertinente pentru subsemnatu' de a considera acest joc un rahat. M-as bucura enorm ca day one patch, reviews si parerile voastre sa ma faca sa mi-o schimb si pe a mea, dar nu cred ca e Horizon all over again. No way. Capisci Baciule? Poate vrei sa ti-o capeti!!!![]()
People Are Trashing*Mass Effect: Andromeda's Animation
In 6h nu am intalnit nici un bug cu mers dubios.
Mai merita citit si acest articol https://www.forbes.com/sites/insertc.../#56e60f49690e
Citez din articolul de pe forbes:
"My advice?
- Take first impressions pieces with a grain of salt, my own included.
- Remember how slow the first few hours of many huge RPGs are.
- If you play the Early Access preview, do not judge the entire game based on Eos.
- Wait for full reviews to get the best sense of the game. Mine may be late as it is mandatory for me to do all sidequests and talk to all the people.
Everyone just…calm down. Not to say there aren’t good and bad things to say about the game in these early previews, but this is turning into a viral fire-tornado rather quickly, which I think could have been avoided."
https://my.mixtape.moe/meplxn.mp4))))) macar sunt amuzante
Vai, vai, rad cu lacrimi!. Acum serios, nu va inteleg: cand vine cineva cu un staged demo, fluid si impecabil, ziceti ca-i fake, ca downgrade apoi etc., dar cand va prezinta un creator gameplay autentic, chiar daca buggy si nerafinat, va radeti de el. My face is tired™.
Right, generation leap Imgur: The most awesome images on the Internet
Ai terminat jocul sa poti afirma ca "toti is asa"? Eu din cate vad pe neogaf toti analizeaza 2-3 gif-uri facute pe low, scoase din context si fara sunet.
Nu stau sa caut, l-am jucat, mi-a placut dar sa nu exageram ca are animatii de top . Iar comparatiile astea Horizon-ME, nu au nicio relevanta, elementele de RPG din Horizon sunt aproape inexistente.
Later edit: eagle, evident ca LA Noire a avut animatii de top, filmate cu o gramada de camere, dar iar comparam chestii diferite. Noi aici trebuie sa comparam cu alt RPG mare, nu cu U4, Until Dawn sau LA Noire. Astept si eu ziua cand vom avea jocuri f mari si complexe care sa foloseasca tehnologia aia.
Care 2, 3 gifuri man, ca absolut toti companionii cei ai si cei 2 frati cu care poti juca sunt animati ca cu*u ca nu pot sa ma abtin sry. Ce dovada imi trebuie mai mult de atat incat sa-mi dau seama ca daca nu au fost in stare sa animeze nici macar personajele principale pe care ii ai langa tine tot timpul, ceilalti npc's nu au nici o sansa sa arate decent.
Iar comparatia cu Horizon isi are locul linistit, acuma ca a iesit jocul asta nu mai au nici o scuza ceilalti ca e open world ca bla bla si deaia nu pote sa arate asa bine. Grafica si animatiile din Horizon sunt net superioare Andromedei, si sa nu uitam Guerila is la prima incercare de open world rpg, Bioware is la al catelea joc de genul? al 7-lea, 8-lea...nici nu mai stiu...sa le fie rusine frate![]()
E ultima mea postare pana la review-uri.
Asa, analizati in continuare jocurile dupa 3 gif-uri si un thread amuzant dar in aceelasi timp super toxic de pe neogaf desi kotaku, forbes si reddit sunt mult mai obiectivi in legatura cu acest early access. Pe langa, asta am jucat 6h si am gasit f putine lucruri deranjante legat de subiectul animatiilor, dar ce mai conteaza, asadar ma dau batut si las zeii neogaf sa guverneze.
Continuati sa analizati si comparati un joc de marimea lui ME cu animatiile si grafica din U4 si nu veti mai juca niciodata un RPG (e hilar sa afirmi ca Horizon e RPG din moment ce are doar cateva elemente ce tin de acest gen).
Ps: Incep sa cred ca oamenii de aici vor doar grafica![]()
^^^O completare mica
Nici ME nu mai e RPG, ambele sunt open world, action, 3rd person, cu elemente RPG.![]()
Eu încep sa cred ca unii citesc numai printre rânduri si nu înțeleg decât ce vor. Ar trebui să încercăm să respectăm părerile celorlalți, chiar daca nu coincid cu ale noastre. Si eu pic des în capcana asta, suntem diferiți și asta ar trebui să ne intre foarte bine in cap. Eu am fost foarte mulțumit de trilogia Mass Effect, acum 10 ani, acum mai vreau si un pic de frișcă pe tort.
Nope. Not me! Eu oricum voi lua Andromeda, mai devreme sau mai tarziu. gif-urile respective ma lasa rece. Asa s-a intamplat si la Fallout si la Final Fantasy... si cu toate astea sunt titlurile mele favorite. Ma doare doar de poveste/script... daca acolo nu face click cu ce imi doresc eu, acolo e rau. Dar, om trai si om vedea!
La cum comenteaza lumea jocul asta zici ca da sa moara. E chestie veche ce o vad pe forumuri, fie film ori joc (unda ma invart eu). Apare ceva trailer, gameplay, early reaction pe twitter, gata e ori noua venire a lui Hristos ori Apocalipsa. Cand s-a inchis usa aia de la masina la division era lumea pe jos. Ca sa nu mai zic de No Man Sky "I have no proof but i suggest myself to believe this is the greatest game ever". Ori se creaza niste asteptari peste masura (un soi de cum isi imagineaza lumea ca ar fi), ori se iau niste chestii singulare sau in cazul jocurilor versiuni neterminate de joc si se generalizeaza la tot jocul. Internetul, mai ales cel recent, nu a fost locul echilibrului ci a pozitilor extreme luate de "scriitori" vocali (si atribuite unei mase mai mare de oameni decat sunt in realitate).
Faza lui Rasko cu n-am timp deci jocul e un rahat e hilara![]()
Atât ai înțeles si tu din postarea omului, hai sa îți dau un refresh. Ca de obicei, citiți ce va convine
ON: Azi o sa încerc jocul la un prieten, nu o sa mai vin cu păreri decât dacă am de transmis numai lucruri pozitive. Nu mai vreau sa fiu răstignit pentru ca am tupeul sa îmi spun părerea.
Bookmarks