Nu stiu care sunt sansele sa repare jocul, dar daca o vor face, o sa le ia mai mult de un an de zile. Unele chestii trebuie refacute gen animatii, lip sync, voci...
Nu stiu care sunt sansele sa repare jocul, dar daca o vor face, o sa le ia mai mult de un an de zile. Unele chestii trebuie refacute gen animatii, lip sync, voci...
SAM: - Sara, a murit tac-tu
Sara: -
SAM: - Sara, nivelul de oxigen este foarte scazut
Sara:
SAM: - Sara, ai un cutit infipt in spate
Sara:
Daca nu vreti sa ii lasati cu caschetele pe cap, eu ce sa va fac...
Dialog in timpul misiunii:
Liam: - Trebuie sa eliminam toti inamicii pentru a crea o zona sigura
Sara: - Incepe sa ploua
Liam: - Serios?
Sara: - Da, trebuie sa eliminam toti inamicii
BTW domnu' Dant3 OLX-ul e plin de Andromedahttps://www.olx.ro/oferta/vand-jocur...tml#ab5cd1314b
Nu stiu ce spuneti voi despre jocul asta insa eu mi l-am cumparat, am deja vreo 12 ore de joaca in el si vreau sa spun doar atat: jocul este absolut demential si imi place la nebunie, savurez orice clipa petrecuta in el!
Bineinteles ca are si neajunsurile lui dar nici nu ma asteptam sa fie perfect si nici nu vreau sa fie perfect!
Ma bucur ca au pastrat aceeasi ambianta si cel putin, asupra mea, are acelasi efect pe care l-au avut si celelalte parti pe care, de asemenea, le-am jucat/savurat/terminat la vremea lor.
Eu zic sa lasati carcotelile la o parte, sa vi-l luati si sa va bucurati de el, asa cum este, bun sau mai putin bun. Pentru mine este un joc excelent! Fanii adevarati ai seriei nici macar nu ar trebui sa stea pe ganduri.
Cei de la BioWare ar trebui pedepsiti prin a se uita la clipul asta de 10 ori pe zi, timp de o luna:
^ Poate e doar dezamagit ca Bioware se indreapta spre soarta celor de la Pandemic, Westwood, Mythic si Black Box.
Nu. Multora le este mult mai usor sa carcoteasca si sa arate rahatul, decat sa construiasca (ex sa scrie un review, asa cum o fac Dant3, Tudyniuz si altii). Sa scrii ceva constructiv, este mult mai complex.
Este de inteles ca unora nu le place, s-au nu le plac anumite elemente si vor sa se exprime in privinta asta ( cum de altfel este de inteles si vice versa ). Deasemenea este de inteles ca aparand useri noi in discutie unele lucruri se repeta, dar mai trebuie si bun simt, zici odata, de doua ori daca chiar crezi ca nu te-ai facut auzit si dupa iti continui totusi viata...
Da, unii ca mine nu pot sa inteleaga cum de au putut cei de la BioWare, care au lansat candva Baldur's Gate , Dragon Age Origins/Inquisition, Kotor, trilogia originala Mass Effect, sa vina cu o asa mizerie, care il eclipseaza chiar si pe Dragon Age 2. Si mai ales ca vorbim de un joc la care s-a lucrat 5 ani, a avut buget de 40 de milioane $, un motor grafic ca Frostbite 3 , publicitate cacalau, un ditamai publisherul ca EA, si tocmai ca in spatele dezvoltarii a stat BioWare, o companie cu 800 de angajati care a lucrat la joc...n-au nicio scuza.
Asta in vreme ce un grup indie de 10-20 de oameni pot sa scoata RPG-uri mai bune (old school, isometrice), dar mai bune.
Si da, daca nu ating vanzarile, BioWare va fi desfiintat, iar seria Mass Effect va fi scoasa la pensie ca Dead Space, Sim City, Command and Conquer, Crysis sau Medal of Honor. Nu ca i-as mai duce lipsa daca continua sa mearga pe panta descendenta.
Nu trebuie nici sa-i ridicam in slavi si nici sa-i criticam la extrem.
Dupa ME 3 cand au stricat trilogial la final, le plecasera deja multi oameni care au pus umarul la primul joc din serie, si la al doilea. Sansele ca Andromeda sa fie un joc care sa nu semene cu originalul Mass Effect erau extrem de mari. Dar noi gamerii obisnuiti speram in continuare ca noaptea nu e chiar atat de intunecata....
Si rezultatul a fost pe masura. Deoarece nu mai aveau angajatii care trebuie, a iesit un produs incomplet, ne-polisat, cu bug-uri in mutiplayer si loading screen mare. Plus personaje desenate aiurea (care zambesc chiar si cand le mor coechipierii langa), fara lip-sync... o poveste cu o baza interesanta dar care o ia pe alocuri pe aratura si exemplele pot continua.
Pentru cine nu a jucat niciodata ME, Andromeda nu este un joc dezastru. In schimb pentru fani sentimentul e groaznic. Dar tot merita jucat, garantez personal!
Marele regret e ca Bioware s-a debarasat cu usurinta de developerii buni, din cate am citit angajarile in ultimul timp s-au facut pe baza de nepotisme, cei care lucrau la joc aveau un program dezastruos de 14-16 ore pe zi de munca si dormit prin cusete, au redenumit intern breckfastul si lunch-ul BRUNCH (astfel angajatii avand o singura masa pe zi!!!), conditii de munca la ocna de sare...plus un deadline pus aiurea a facut ca un proiect al unui joc cu potential sa fie la final o disparitie a inca a unei serii de jocuri dragi noua.
Pare asemanator cu Crytek, asa se duc si ei pe apa sambetei. Mass Effect Andromeda nu este un joc rau, are cu siguranta totusi problemele lui , dar daca pui in balanta tot, la final este un joc fun, nu cat sa le platesc intregul pret de acum, dar cu siguranta odata ce se mai reduce pretul (si cu speranta se mai repara din bug-uri) vreau sa-l joc.
By OEE in forum Videos
By SublimingSun in forum Licitatii
By Mika in forum Console News
Bookmarks