Tu ce coduri ai? Nu exista doar unu singur VIP cod?
La jocurile din zona 3 sunt 2 coduri,unul pt arme si unul pt harti,eu le-am bagat separat,am introdus primul am iesit si reintrat in joc si am introdus si al doilea.N-am avut probleme asa.
Am inceput si eu campania, sunt deja pe la jumate. Totul e superb, mi se pare mult mai intens si mai cinematic decat CoD6 (poate si din cauza ca aveam asteptari de la CoD spre deosebire de BC unde nu stiam la ce sa ma astept).
Cel mai tare moment ever!!
Multiplayer - up for the weekend caci dupa campanie intru in FF13, deci pt cei disponibili in weekend pe Live, add dSKhan![]()
Pe contul de RO imi zice ca nu e disponibil store-ul, sa introduc codurile pe alt cont pe care nu joc, merge?
auziti....am citit ieri parca ca o sa dea drumul cei de la dice la un update pt. ps3....atunci o sa mearga in game store-ul si codul vip.....stiti cand o sa apara update-ul?...ati mai auzit ceva?
Originally Posted by Raskolnikov1944![]()
verifica daca ai harta Nelson Bay in lista. Daca da totul e ok: ti-a validat codul si ti-a deblocat extra-contentul.
---------- Post added 11-03-2010 at 12:11 AM ----------
Exista cumva posibilitatea ca jocul sa aiba un fel de lag in ceea ce priveste unlock-urile? Is inginer si la unul din meciuri mi-a aratat in partea de sus a ecranului ca am deblocat prima luneta (cea cu red dot), numai ca in meniu imi zice ca am am vreo 3000 de puncte de facut pana sa se deblocheze. La fel mi-a mai aparut un pin sub forma de stea argintie la un moment dat cand am facut kill cu lansatorul, dar nu apare in meniul Rewards. Mai e vreun meniu pe undeva, de care nu stiu eu?
PS: ****in snipers!![]()
@paunstefan
Eu de ceva timp imi tin consola cablata direct in router si mi s-a intamplat foarte rar sa mi se mai deconecteze din vreun joc jucat online pe PSN; daca se deconecta, se ducea cu totu toata conexiunea la PSN. Ce patesti tu (deconectare din joc dar nu si din PSN) pateam eu des cand jucam Tekken 6 online cu conexiune wireless.
BC2 l-am jucat zilele astea online cu consola cablata si nu am patit sa mi se deconecteze. Am avut doua freeze-uri cand jucam online BC2, dar nu am idee de la ce mai era si aia (ingheta imaginea, sunetul mergea inainte).
Super tare in seara asta, am dat un join game pe wickyz si am nimerit pe server cu multi dintre voi(in caz ca nu m-ati observat). A fost uber fun si sper sa ne strangem si maine la fel. Eu unul sigur intruSpor la ciuruiala
Da a fost fun in seara asta,pacat ca nu ne putem auzi cu toti colegii numai cu cei din squad,ca a fost plin de romani in echipa
![]()
il jucati pe pc sau pe consola
dak il jucati pe pc e o continuare dak nu spor la joc pt ca sunt pe pC eu
buna seara ma uitam sa vad dak sunt servare de bt bc2 si am gasit forumu asta
cand mai va strangeti pe vre1 servar as vrea si eu sa vin
yahoo id ca sa dati de mine dobro86 dak imi dati add va rog sa specificati ca sunteti deaici
si in game account d0br0
In caz in care aveti Bad Company 2, si v-ati uitat de curiozitate la trofee, cel mai greu de luat trofeu se numeste "et tu, brute?". Trofeul implica omorarea (prin melee/cutit) a 5 prieteni (prieteni = oameni pe care ii ai in lista de psn). Problema este ca nu merge sa joci pe hardcore (friendly fire ON) si sa iti omori prietenii din squad/echipa, ci trebuie sa omori 5 prieteni din lista care sunt in ECHIPA ADVERSA. Multi dintre noi poate nici nu cunosc 5 oameni care joaca jocul acesta.
A fost insa confirmat ca trofeul se poate lua si in Private Match (joc creat de cineva).
Astfel, propunerea mea este sa ne adunam 9 (cu mine 10) jucatori de Bad Company 2, lasati id-ul aici, intr-o seara bagam un joc creat de unu dintre noi (private match), si ne "omoram" sistematic prietenii din echipa adversa (fiecare cate 5) pt a lua trofeul asta nenorocit.
Cine se baga?
Am pus si eu mana pe joc astazi si am fost coplesit din prima runda. Ambientul e atat de bine realizat incat ma uitam mai mult dupa pasarele decat inamici. Jocul este fenomenal, aveam asteptari foarte mari pentru el dar totusi m-a luat prin surprindere! Nu am cuvinte sa descriu cat de frumoasa este atmosfera.
Modul de Squad Deathmatch mi s-a parut foarte interesant, nu ma asteptam. Se schimba dinamica complet fata de Team Deathmatch clasic. Abia astept sa ne adunam 4 in weekend si sa punem la cale niste strategii de joc.
Am observat ca au adaugat ceva Splash Damage la Blackhawk, a devenit mult mai usor de omorat lumea. Cu perkul de armura pe vehicole ramai la Blackhawk/Hind cu aproape jumate HP dupa ce te loveste o racheta, la Apache ramai pe rosu rau, ideea e ca la ambele tipuri de elicoptere supravietuiesti unui impact de RPG. Elicopterele au devenit muuuuuult mai manevrabile, mai ales din 3rd Person View. Lucru valabil si la alte vehicole (turela sau mitraliera unui tank se roteste mai repede cand esti in 3rd Person).
Un minus la joc ar fi faptul ca serverele nu stau constant pline, e cam pustiu pe unele harti mari cand se joaca 8 vs 8 fata de 12 vs 12. Altul ar fi ca spottingul e cam ciudat, mi se intampla sa vad intreg corpul unui inamic, tinta fix pe el, si nu ia spot.
Ce ma mai enerveaza sunt LMGurile medicilor, au un damage absurd, imi ia cam 2 secunde de full auto sa omor pe cineva cu XM8ul de la apropiere, dar LMGurile ma omoara in nici jumate de secunda. S-ar putea totusi sa fie vorba despre lag, dar nu prea intalnesc asta la alte clase. Daca apuc sa trag eu primul omor adversarul, dar la LMGuri mi se intampla des sa ma omoare chiar daca eu am inceput deja sa trag.
Ma gandesc ce Spec 3 sa folosesc pe elicopter, la transport e clar armura dar la assault e foarte discutabila treaba. Ce parere aveti? Eu ma gandeam Armura sau Reaload, sunt foarte utile celelalte dar parca mai bine e sa nu mori de la o racheta norocoasa sau de la tun anti aer, si apoi stai jumate de meci sa iei iar elicopteru (traceru de la gunner vine mult mai consistent, mai tot timpu daca trage o salva intr-un tank pune tracer, iar cu extra damage omori un Abrams dintr-o salva perfect pe turela, asta daca nu are si el extra armura).
---------- Post added 11-03-2010 at 04:10 AM ----------
Aici suntem cu consolele, incearca pe ComputerGames.ro - jocuri, download, forum, acolo e lumea cu PCul![]()
Bookmarks