Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 50 of 149 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 100 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #981 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Da azi a mers perfect,super seara baieti witch,caine rau,raZ,denveris, aproape toate bombele cred ca squadul nostru lea pus si aparat,e o placere sa joci asa
    P.S. I killed denveris,so I get 10000 bonus poits
    Cred ca ii lipseste acestui joc functia de "Join as Squad" pe cineva din lista! As fi vrut sa fiu acolo sa va pun bete in roate, prea mare era veselia pe care o descrii Eu azi tot incercam sa il conving pe Maveryck ca M14 EBR e o arma foarte slaba, nici unu nu cedam. Pana la urma a reusit el sa ma convinga ca e o arma foarte buna daca e folosita cu indemanare. Asta s-a intamplat cand am nimerit in echipa adversa la capatul fierbinte al tevii.

2. #982 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Da azi a mers perfect,super seara baieti witch,caine rau,raZ,denveris, aproape toate bombele cred ca squadul nostru lea pus si aparat,e o placere sa joci asa
    Daaaa, super a fost aseara. De multe ori credeam ca numai squad-ul nostru e impotriva lor.
    Si eu l-am omorat pe denveris. Unde sunt cele 10000 ale mele? lol

3. #983 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    who is denveris?

4. #984 SP
    E boss in Bad Company 2.

5. #985 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    E boss in Bad Company 2.
    Ce PSN id are?

6. #986 SP
    Meshterika_69

7. #987 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu apare pe sigg-o-matic.

8. #988 SP
    Junior Member laptarul's Avatar
    Brilliant

9. #989 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Mi se par foarte ineficiente grenazile in jocul asta. Personal folosesc smoke pt o abordare mai tactica. RPGul in schimb mi se pare super.

10. #990 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    chiar si grenade launcher-ul mi se pare inutil. Hai ca poti sparge un perete ca sa nu mai intri sau sa iesi pe usa dar daca dai langa un inamic, in stilul Call of Duty,nu moare inamicul. trebuie sa il nimeresti fix. Cu toate astea nu am vazut pe nimeni pana acum sa foloseasca smoke, chiar daca de multe ori e util cand vrei sa pui o bomba si esti intr-o zona descoperita. Il mai folosesc la tancuri sa nu poata tinti turela inamicul.Rpg-ul e in schimb ceva mult mai bun , ai dreptate. Are o raza de damage mai mare ca GL si cu putin exercitiu poti lua si un elicopter cu un pilot mi neexperimentat. Ma enerveaza totusi ca se reincarca greoi. E bine ca are 4 proiectile totusi.

11. #991 SP
    Member caine_rau's Avatar
    noi am jucat in squad si ne-am facut treaba dar erau unii(cand ma spawn-am din baza ii vedeam) care campau la 200m de baza inamica(gratare, mici, berica, bairam in toata regula)

12. #992 SP
    Fraza zilei: caine_rau, nu muri, nu muri!!!

13. #993 SP
    Member justamodel's Avatar
    In sfarsit merge storeul. Era aiurea pana acum, ca intram cu voi, si se schimba pe dlc map si ma scotea afara. Oricum le`a trebuit ceva timp pana sa il rezolva..

14. #994 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Fraza zilei: caine_rau, nu muri, nu muri!!!
    spawn-boy of the night- cand ramaneam singur nu stiam in ce boschet sa ma mai pitesc

15. #995 SP
    Member maweryck's Avatar

16. #996 SP
    Member Asghaar's Avatar
    ati observat ca poti sa distrugi orice cu grenade launcher-ul mai putin gardurile din sarma?
    deasemenea parca au mai urcat sensitivity la controller din meniu.

17. #997 SP
    Member sentyno's Avatar
    scuze ca intru ca voda`n lobada , dar daca acel vip access code a fost folosit, pot gasi din intamplare vreunu asa.....pe net ? sunt sigur ca nu, si ca va trebui sa`l cumpar de pe ps store. Inca nu m`am uitat cat costa, dar proabil relativ ieftin. Prin urmare va trebui sa apelez la cineva cu card, presupun
    ....nu de alta, dar aseara cand mi'a dat zorfy parca invite, n`am putut intra

18. #998 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    nu cred ca posteaza cineva codul lui VIP pe vreun site...dar acele harti care le primesti in codul vip o sa poata fi cumparate sub forma unui dlc.....nu stiu exact pretul...parca era 5$...dar nu vreau sa zic vreo prostie

19. #999 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Am jucat aseara putin, foarte faina grafica dar parca s-a schimbat ceva fata de Beta/Demo, la gameplay ma refer.
    OFF: Ce e cu toate aceste taguri... sa fim seriosi " MODERN WARFARE"; "Trofeul"... why?

20. #1000 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    15$ costa cele 2 harti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 149 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 100 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks