15$ ??? Nu e cam mult ? Pai merita mult mai mult sa il iei nou si sa ai codul decat sa il iei SH la un pret mai mic si dupaceea sa iei hartile .
15$ ??? Nu e cam mult ? Pai merita mult mai mult sa il iei nou si sa ai codul decat sa il iei SH la un pret mai mic si dupaceea sa iei hartile .
aha....
pai, sa vad cum ma descurc
off@ : paunstefen, crede`ma a fost o oferta incredibila, de aia si l`am luat sh
dupa ce bag acest code pe ea.onlineregister, imi spune : Thank you for registering your copy of Battlefield: Bad Company™ 2.
Dar in joc cand ii dau, imi spui ca nu s-a putut verifica, cum ca ar fi invalid
ce noob sunt![]()
Sunt doua coduri diferite. Tu ai bagat ''game acces code'' de pe spatele manualului pe ea.onlineregister.com. Cel pe care trebuie il bagi in store e ''vip code''.
imi zice ca e invalid code-ulam zona 3 jocul si contul de US are ceva ? sau ? din cate am inteles nu conteaza
![]()
Facem si un clasament al hartilor pe care le uram cel mai tare?
Eu nu suport deloc Isla Inocentes
Ii paradisul sniperilor, mai ales daca sniperii aia is toti romani cu headseturi
Nu trece nimic de ei! Cel mult sa fii as la pilotat elicopterul cu minigunuri, dar si atunci ii destul de tricky.
---------- Post added 17-03-2010 at 09:33 PM ----------
Inca o chestie: voi ce faceti cand va seaca tare tare de tot un meci (sau o serie de meciuri)? Dati in continuare sau exit runda si cautati alta?
9000? Ai fabricat tancurile si elicopterele cu mana ta?) da detalii.
Eu 2900 am facut maxim. Am facut si 7700, dar in conditiile in care am facut Badge de 5000 in timpul meciului, deci nu cred ca se pune. Asa, daca ai noroc si erau mai multe badge-uri pe punctul de a fi completate, poti sa faci si 50.000 de puncte.
Punctaj maxim ? 3-4000 .
Dar care harti va plac cel mai mult ? Mie imi place Port Valdez, Arica Harbour, Valparaiso .
Bookmarks