Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 149 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1021 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    era sa fac eu in seara asta 10k+score, ca aveam doua badge-uri de 5k completate 95%, dar s-au deblocat in jocuri diferite.
    Partea buna e ca imi merge ingame store-ul. Partea proasta e ca mi s-o deconectat din joc de vreo 3 ori in seara asta si fix la partide numai cu conationali. Primele doua dati am avut norocul sa ma lase sa dau join la loc, a treia oara nu o mai mers

Ce cald si bine era in tanc! La meciurile fara tanc nu o mai fost asa de caldurica La un moment dat eram aproape toti inghesuiti in doua tancuri si eram numa cu ochii pe sus, dupa drone. O picat drona pana la urma, ca se tragea in ea cu absolut tot din dotare

De unde se cumpara codurile pentru uniforme, awards si trofee noi?

2. #1022 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    e score-ul cu awards. lol. cum faceti asa de multe puncte? 20k si...?
    9400 score fara awards Un meci destul de lung unde cam 5000 de puncte au venit din Chopper iar cu awards nu mai stiu.

Am jucat azi cu M14 EBR si mi s-a parut o arma foarte buna Totusi prefer sa joc cu SVU pentru Suppressor (nu apari pe harta cu rosu cand tragi) si pentru Auto Spot Scope (vital pentru echipa). Totusi M14 e 2 shot kill in piept cu Magnum Ammo pentru tinte fara Ceramic Body Armour pe cand Type 88, SVU si VSS sunt 3 shot kill (cu sau fara Magnum). Toate armele sunt 3 shot kill in piept in cazul Ceramic Body Armour (cu sau fara Magnum). Din asta mi se pare ca un ACOG (angajezi tintele mai repede), Silencer, Auto Spot si 3 shot kill in piept sunt mai bune decat doar 2 shot kill in piept. Dar in rest M14 e mai bun pentru killareala

3. #1023 SP
    Member Painkiller's Avatar
    ceva tips and tricks sa fac si eu niste scoruri mai mari? asta e primul battlefield pe care il joc si nu prea stiu cum se fac punctele, desi sunt pe primul loc in scoreboard la foarte multe meciuri.

4. #1024 SP
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    cam 5000 de puncte au venit din Chopper
    Inseamna ca ai bubuit ceva cladiri si ti-a dat multikill-uri, ca numai la astea am vazut ca se primeste bonus frumos. Ori asta, ori ai primit steaua pentru kill-uri cu elicopterul, e cateva mii de puncte aia de aur. Eu trag tare pentru aia de platina (sper sa existe ) pentru this bad boy

---------- Post added 18-03-2010 at 02:22 AM ----------

ceva tips and tricks sa fac si eu niste scoruri mai mari? asta e primul battlefield pe care il joc si nu prea stiu cum se fac punctele, desi sunt pe primul loc in scoreboard la foarte multe meciuri.
    Muult teamwork.

5. #1025 SP
    Member muski's Avatar
    Am facut si eu azi cam 2700 puncte in primele ore de joc ... eu zic ca nu e rau pt un incepator , f misto jocul si f f multi romani care il joaca.

6. #1026 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    ori ai primit steaua pentru kill-uri cu elicopterul, e cateva mii de puncte aia de aur.
    Pai omul spune ca este curat. Cam mare intr-adevar acel scor, fara nici un award, dar na, trebuie sa il credem pe cuvant.

7. #1027 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Pai omul spune ca este curat. Cam mare intr-adevar acel scor, fara nici un award, dar na, trebuie sa il credem pe cuvant.
    Daca intreaga echipa inamica nu se apuca sa traga in tine e foarte usor cu elicopteru sa faci ravagii. Cand trag 2 tancuri si un tun anti aer nu prea poti sa stai mult timp deasupra bazei lor. In versiunea full ma dispera tunurile anti aer, pe langa faptul ca iti schimba directia ceva de groaza mai patesc ca elicopterul pur si simplu cade. De parca foarta gravitationala a pamantului ar fi de 10 ori mai mare cand trage in mine tunu.

8. #1028 SP
    Member ramusg's Avatar
    Cred ca ceilati jucatori de alte nationalitati sunt terorizati de clan tagul [RO], suntem cam cei mai buni pe servere, am nimerit cu 3 americani in squad si ma intrebau de la ce vine [RO] " , am intrebat " de ce?"(varianta englezeasca) ,"becouse u are natural born killers, we hate playng against u [RO] homies". Asta e cam adevarat, din 10 jocuri cu squad romanesc 9 se termina cu "best squad". Cred ca ar fi bine ca toti romanii care joaca BC2 sa aiba clan tagul [RO]. O sa ajungem sa fim respectati pt determinarea noastra in joc.

9. #1029 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    si pe mine de ce m-ati pus sa pun Rou atunci ? ca asa a ramas si nu ghiceste lumea natia. Preferatele mele sunt tancurile. Am gold star la ele si 90 kill-uri. sa vedem ce urmeaza

10. #1030 SP
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Cred ca ceilati jucatori de alte nationalitati sunt terorizati de clan tagul [RO], suntem cam cei mai buni pe servere, am nimerit cu 3 americani in squad si ma intrebau de la ce vine [RO] " , am intrebat " de ce?"(varianta englezeasca) ,"becouse u are natural born killers, we hate playng against u [RO] homies". Asta e cam adevarat, din 10 jocuri cu squad romanesc 9 se termina cu "best squad". Cred ca ar fi bine ca toti romanii care joaca BC2 sa aiba clan tagul [RO]. O sa ajungem sa fim respectati pt determinarea noastra in joc.
    Purtam tagul [RO] cu mandrie

11. #1031 SP
    Member Painkiller's Avatar
    nu imi spuneti si mie cum de faceti scorurile alea uriase? cum faceti frate 20k pe meci?

12. #1032 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Da ! Vrem si noi niste sfaturi .

13. #1033 SP
    Member caine_rau's Avatar
    mine, mortar, headshot, multikill
    am vazut un caz in care s-a facut 3850 pcte doar din heal si un singur kill tot meciul(maweryck)

14. #1034 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    nu imi spuneti si mie cum de faceti scorurile alea uriase? cum faceti frate 20k pe meci?
    20.000 faci daca iei award-uri. Intr-un joc in care esti intr-o echipa buna, poti face usor intre 2000-5000 puncte.
    Asta in caz ca nu esti denveris si omori de unul singur un intreg batalion.
    PS: Kepzy, ai 5 beri de la mine pentru ca l-ai omorat pe Iarba (cosmarul vietii melelol) aseara lol

15. #1035 SP
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    20.000 faci daca iei award-uri. Intr-un joc in care esti intr-o echipa buna, poti face usor intre 2000-5000 puncte.
    Asta in caz ca nu esti denveris si omori de unul singur un intreg batalion.
    PS: Kepzy, ai 5 beri de la mine pentru ca l-ai omorat pe Iarba (cosmarul vietii melelol) aseara lol
    When denveris enters the battlefield the enemy team looses the game, your team looses the game, you loose the game. Only denveris wins the game.

16. #1036 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    normal ca romanii joaca bine bc. am fost niste tacticieni desavarsiti inca de pe vremea lui Stefan cel Mare. Cand dau cu smoke grenade, ma simt ca la Podul - Inalt cu turcii. ar fi tare sa faci 20 000 fara reward score.ai sari de 60 000 cu reward cu tot.

17. #1037 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    pai primesti destul de multe puncte cand faci un anumit numar de kill-uri cu o arma ( intra la weapons and gadgets in meniul multiplayer si acolo vezi toate armele tale....selecteaza una cu care joci u mai mult si o sa iti apara in dreapta jos cate kill-uri mai ai pana la urmatorul bonus.....eu iau acum 5000 puncte la cate 100 kill-uri cu PP200 (daca nu gresesc numele - e arma de la engineer)....in combinatie cu 4x zoom e mortala lol

18. #1038 SP
    Member maweryck's Avatar
    ca va tot intrebati cum sa faceti multe puncte sau de tips and tricks ....uite un filmulet care mi-a placut :

toata ideea e sa joci in echipa , sa incerci sa nu mori si sa gandesti .

In schimb ma dispera la culme BUG-ul asta : We are all missing out on massive amount of xp - HUGE BUG!?! - Battlefield Bad Company 2 General Discussion - Battlefield Bad Company 2: EA Forums
    Am "studiat " si eu problema si chiar asa este .
    Pe valparaiso pe defense , la prima baza .....pun repede niste mine .....mor chiar in timpul in care bradley-ul calca pe o mina , imi afiseaza duble kill ..bla bla bla ....tin apasat select ...imi apare scoreboard-ul ...maweryck83 = 0 points , sau "plantezi " bomba dar intre timp mori . Daca esti in meniul de spawn cand explodeaza nu o sa iei nici un punct ....la fel si cu grenadele ....

19. #1039 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Nu am zis ca nu il cred, ca doar am impartit de vreo doua ori acelasi elicopter si stiu cam cum sta treaba Eram curios din ce distrugeri a primit bonusurile mai mari.

20. #1040 SP
    Member Dante's Avatar
    Hai ca o sa-l iau si eu, n-am avut timp de jocuri pana acum. Si sa-mi spuneti unde il gasesc pe cel care joaca bine sa-i fac cunostinta cu barrett-ul . Chestia cu romanii care joaca bine nu e numai la BC2, e la FPS-uri in general. In general, jumatate sunt noobi fara strategie pe harti ca si la MW2

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 149 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks