bietul baiat a ajuns baubaul multora. motivul transpiratiei recii care apare la tample si-n palme![]()
Deci sa inteleg ca e un roman care joaca bine BC2,da?And he's your God,yeah?
Oook,thx 4 info guys
Mda, a fost cam harababura aseara. Reusii sa fac si eu trofeul Et tu Brute, dar jur ca l-am facut pe bune si cu multa osteneala, ca toti fugeau de cutit ca porcul de Craciun.
---------- Post added 23-03-2010 at 01:13 PM ----------
Demolition se pare ca e chiar greu.
Pai cred ca majoritatea au luat Et tu, Brute? ieri. Eu mai am de boost-at doar Demolition Man. Ii rog pe cei care nu au treaba cu trofeele sa nu se mai bage in seama aiurea.
We play in a battlefield overpopulated with snipers! All of them are trying to stay as far aways as possible from Denveris!
Cand inamicii il vad pe denveris lesina de frica,pana si colegii lui de echipa se feresc de el,deobicei merg in spatele lui,iar tancurile cand dau fata in fata cu el tremura de le cad senilele,sry nu m-am putut abtine
![]()
Am pierdut ieri peste 30 min ca sa intram toti intr-un joc, nu mai fac a2-a oara acceasi greseala... + ca aveam squad si am iesit special ca sa joc cu ei ... pacat, mai au de lucrat EA la joc. Nu mai zic ca ieri mi-a picat de 7 ori in interval de 3 ore, deci cam 3 ore am jucat degeaba...![]()
Eu am auzit de la un batran hermit ca Denveris, Chuck Norris, King Kong, Godzila si Pantera Roz se trag din aceeasi creatura preistorica numita Fred Flintstone!
Bookmarks