ok atunci sa spuneti care ati luat ca sa stiu sa nu trimit. am si eu 3 de dat
Am si eu 10 coduri de dat. Cine doreste unul sa scrie in acest thread sau sa-mi trimita un PM.
As dori si eu un cod daca se poate, cine are unul in plus si nu are ce face cu el, daca vrea, sa mi-l trimita prin PM. multumesc
Mie imi merge sistemul de lvl, chiar am si primit mai multe arme ca unlocks, ce mi se pare ciudat e ca am primit unlock la un shotgun ptr clasa recon
Este super tare jocul, mai ales ptr mine care ador sa joc in rolul de sniper! Am jucat azi o misiune si intrasem intr-un mic sniper-war cu un tip din echipa adversa: ori il omoram eu ori ma omora el si ne tot cautam pe harta fiecare cautant o ascunzatoare cat mai buna.
Cel mai urat ca sniper e cand ramai fara munitie, ori te sinucizi ori pleci in linia intai sa cauti un tip cu ammo supply - si de multe ori mori tinandu-te dupa el pana isi da el seama ce vrei de a viata lui!
Jocu asta se misca precum Call of Duty sau e mai incet in gen Bioshock, Fear? ma refer la fpsuri.
cam iese din joc asa ... aiurea
si este foarte deschis (la culoare) ...incat nu prea observi inamicii. dubios
de o ora incerc sa joc iar dupa 3minute cam asa ma scoate din joc, am mai jucat si azi pe la 5 si a mers ok dar acum mai mult de 5minute nu am rezistat, a mai patit cineva asta?
Am jucat putin ieri cu ReNeGaDe si Oblio...a fost uber awsome !!!Regret ca nu am stat mai mult... e din cauza lui Demon's Souls![]()
Pai... umm... nu de asta e in beta? Nu aiurea... normal.
Si mi s-a parut si mie cam bright, daca la inceput mi se parea destul de ok cum arata, dupa o vreme incercam sa ii gasesc scuze ca e in Africa si ca e destul de sunny acolo... Acum nu prea fac diferenta intre inamici si nisip...
Ma deranjeaza rau ca au scos acel sunet care te anunta ca ai luat un badge, ca ai omorat jde mii de soldati, etc. Iubeam acel sunet din bad company. acum se aude doar un bazait aiurea, zici ca-mi prajeste niste tantari, sau un zdranganit de lant. si mie imi iese din joc cateodata. inexplicabil. in rest jocul e foarte ok.
imi explica si mie cineva ce trebuie sa fac sa pot juca si eu beta-ul la battlefield 2?? pls!!!
Bookmarks