Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 149 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast
Results 181 to 200 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #181 SP
    Member Dante's Avatar
    ok atunci sa spuneti care ati luat ca sa stiu sa nu trimit. am si eu 3 de dat

2. #182 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Am si eu 10 coduri de dat. Cine doreste unul sa scrie in acest thread sau sa-mi trimita un PM.

3. #183 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Eu am primit deja, multumesc walkman

4. #184 SP
    Member drik's Avatar
    Mi-au mai ramas si mie 7 coduri de beta... Cine doreste sa dea un PM...

5. #185 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Mi-au mai ramas 2 sau 3. Cine doreste sa imi dea pm.

6. #186 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Au dat drumul la level up. E awesome.

7. #187 SP
    Member piratu360's Avatar
    As dori si eu un cod daca se poate, cine are unul in plus si nu are ce face cu el, daca vrea, sa mi-l trimita prin PM. multumesc

8. #188 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Mie imi merge sistemul de lvl, chiar am si primit mai multe arme ca unlocks, ce mi se pare ciudat e ca am primit unlock la un shotgun ptr clasa recon

Este super tare jocul, mai ales ptr mine care ador sa joc in rolul de sniper! Am jucat azi o misiune si intrasem intr-un mic sniper-war cu un tip din echipa adversa: ori il omoram eu ori ma omora el si ne tot cautam pe harta fiecare cautant o ascunzatoare cat mai buna.
    Cel mai urat ca sniper e cand ramai fara munitie, ori te sinucizi ori pleci in linia intai sa cauti un tip cu ammo supply - si de multe ori mori tinandu-te dupa el pana isi da el seama ce vrei de a viata lui!

9. #189 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Este superb jocul,abia astept release-ul!

10. #190 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Jocu asta se misca precum Call of Duty sau e mai incet in gen Bioshock, Fear? ma refer la fpsuri.

11. #191 SP
    Senior Member Nash's Avatar

12. #192 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    cam iese din joc asa ... aiurea

si este foarte deschis (la culoare) ...incat nu prea observi inamicii. dubios

13. #193 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    de o ora incerc sa joc iar dupa 3minute cam asa ma scoate din joc, am mai jucat si azi pe la 5 si a mers ok dar acum mai mult de 5minute nu am rezistat , a mai patit cineva asta?

14. #194 SP
    Junior Member Cricku's Avatar
    vreau si eu un cod pls !!! multumesc

15. #195 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am jucat putin ieri cu ReNeGaDe si Oblio...a fost uber awsome !!!Regret ca nu am stat mai mult... e din cauza lui Demon's Souls

16. #196 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Am jucat putin ieri cu ReNeGaDe si Oblio...a fost uber awsome !!!Regret ca nu am stat mai mult... e din cauza lui Demon's Souls
    da da, e din cauza ca eu cu mariusik, kobayasy si cristi v-am rupt
    Nu stiu daca voit sau nu dar eram ieri in jur de 10 forumisti in joc in echipe diferite
    Stie cineva la ce se foloseste biluta rotunda de la Recon class? (am inteles ca era si in primul).

17. #197 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    cam iese din joc asa ... aiurea

si este foarte deschis (la culoare) ...incat nu prea observi inamicii. dubios
    Pai... umm... nu de asta e in beta? Nu aiurea... normal.

Si mi s-a parut si mie cam bright, daca la inceput mi se parea destul de ok cum arata, dupa o vreme incercam sa ii gasesc scuze ca e in Africa si ca e destul de sunny acolo... Acum nu prea fac diferenta intre inamici si nisip...

18. #198 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Ma deranjeaza rau ca au scos acel sunet care te anunta ca ai luat un badge, ca ai omorat jde mii de soldati, etc. Iubeam acel sunet din bad company. acum se aude doar un bazait aiurea, zici ca-mi prajeste niste tantari, sau un zdranganit de lant. si mie imi iese din joc cateodata. inexplicabil. in rest jocul e foarte ok.

19. #199 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    da da, e din cauza ca eu cu mariusik, kobayasy si cristi v-am rupt
    Nu stiu daca voit sau nu dar eram ieri in jur de 10 forumisti in joc in echipe diferite
    Daca voi intelegeti prin "v-am rupt" sa pierdeti 2 din 3 meciuri, atunci da, ne-ati cam rupt.

Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Stie cineva la ce se foloseste biluta rotunda de la Recon class? (am inteles ca era si in primul).
    Aceea este un motion-tracking grenade. In momentul in care inamicii se apropie de ea apar pe radar.

20. #200 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    imi explica si mie cineva ce trebuie sa fac sa pot juca si eu beta-ul la battlefield 2?? pls!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 149 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks