Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 149 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1221 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Am dogtagul lu Muski007 si Barbulex

2. #1222 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Ai jucat prea mult Killzone,deaia teai obisnuit cu hartile mici,in jocul asta cele mai mari harti sunt si cele mai faine.Daca ai probleme cu sniperii fate si tu sniper si ai cureti imediat,un mortar sau un head-shot de la 500m e perfect.Eu asta fac cand ma calca rau pe nervi sniperii si nu mai rezist,apropo Lighthouse-ul din Valparaiso e heaven pt un sniper,am curatat intr-o runda vreo 20 cred de la un gemulet de acolo
    Si e cel mai tare cand toti din squad-ul tau se spawn-eaza pe tine in lighthouse lol run forest, ruuuuun

3. #1223 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Nimanui nu i se pare ca jocului ii lipsesc hartile mici in mp?
    Isla Inocentes in Deathmatch mi se pare tare mica.

Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    pe valparaiso au un singur tanc. cu 2-3 ingineri priceputi rezolvi tot
    Nu tot timpul. Daca tu, ca defender, ai ghinion ca ceilalti sa vina peste tine numai cu sniperi si assault, te-ai dus la vale.

4. #1224 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    presupunem daca sunt 2-3 ingineri in joc ca exista si la tine in echipa sau in cealalta - assault cu smoke sau gl sau sniperi. pe mine cel mai tare ma distreaza cand vine un inamic cu tancul si il paraseste cand mai are vreo 30% si eu il fur si ma duc repede in baza sa il reparam. preferatele mele sunt tancurile in jocul asta. in special cele de mare putere de pe harta aia cu dunele de nisip in modul Conquest. cand trag cu Abrams-ul mi se zguduie tot apartamentul de la subwoofer.
    Ca inginer cu ce arma jucati mai des? mie imi place scar cu red dot pana acum. astept ump-45 sa vad daca e la fel de eficace ca in MW2.

o intrebare. pe thompson putem pun red dot ? ca nu am vazut nicaieri si era preferata mea in alte jocuri.

5. #1225 SP
    Member caine_rau's Avatar
    armele din ww2 nu pot fi echipate cu red dot sau altceva de genul
    si nici cele care sunt comune celor 4 clase

6. #1226 SP
    Junior Member lotoganja's Avatar
    eu am prins in jocul asta prea mare atractie pt vehicule , cum prind momentul hopa in tanc sau in elicopter , mai ales imi place sa ma duc in baza inamica sa fur ceva pentru a mari numarul de vehicule din echipa mea , sunt de parere ca jocului ii lipseste un mod mp fara vehicule iar modalitatea de a juca on line putea sa fie mult mai buna (ma gandesc la kz2 cat de simplu , de eficient si costumizat mergeau facute serverele , plus ca puteai sa alegi pe ce server vrei sa joci , nu cum te trimite aici random de poti sa nimeresti intr un meci cu 2-3 oameni ), oricum este un joc bun pentru perioada asta , inca ceva ce ma deranjeaza e ideea de a i da unui medic lmg (proasta decizie) apropo cine vrea o plimbare cu tancul sau o calatorie cu tancul psn ul meu e god_of_play27 in caz ca nu ma aveti in lista .

---------- Post added 24-03-2010 at 12:58 PM ----------

... sau o calatorie cu elicopterul... scuze

7. #1227 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Preferatele mele sunt tancurile in jocul asta. in special cele de mare putere de pe harta aia cu dunele de nisip in modul Conquest. cand trag cu Abrams-ul mi se zguduie tot apartamentul de la subwoofer.
    Ca inginer cu ce arma jucati mai des? mie imi place scar cu red dot pana acum. astept ump-45
    Cu RPG-ul intr-un timp aveam mai multe fraguri cu RPG-ul decat cu AKS-74(automata cu care joc acum cel mai mult ca inginer, scope 4X pentru hartile ceva mai aerisite). Si eu astept UMP-45.

In ceea ce priveste tancurile si tanchetele, poti sa fii inginer cu power tool de aur, daca nu ai om cu care sa te coordonezi in tanc, e tare greu sa te descurci, mai ales daca tu obisnuiesti sa conduci blindatul si ramane tancul pe loc cat il repari. La faze dintr-astea, omul de la mitraliera ar trebui sa treaca imediat la tun si sa tina tot timpul tancul cu fata spre inginerii si tancurile inamice (si, you know.. SA TRAGA MULT). Asta in cazurile fericite, cand te intelegi cu lumea. Altfel, ai pus-o tare repede pentru ca toti is cu ochii pe blindatul ala.

8. #1228 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Ai jucat prea mult Killzone,deaia teai obisnuit cu hartile mici,in jocul asta cele mai mari harti sunt si cele mai faine.Daca ai probleme cu sniperii fate si tu sniper si ai cureti imediat,un mortar sau un head-shot de la 500m e perfect.Eu asta fac cand ma calca rau pe nervi sniperii si nu mai rezist,apropo Lighthouse-ul din Valparaiso e heaven pt un sniper,am curatat intr-o runda vreo 20 cred de la un gemulet de acolo

Nu e din cauza ca am jucat kz,prefer hartile mici pentru ca nu trebuie sa merg 10km ca sa ajung la obiectiv si cand sunt aproape sa ma omoare un mascarici care o face pe-a sniperu.Normal ca alea sunt hartile cele mai tari din bc2,doar sunt singurele.Mai bine ca nu au bagat suport pentru clan,ca pe hartile astea daca faci un 3vs3 sau 4vs4 dureaza o jumatate de ora pana va gasiti.

9. #1229 SP
    andrei1, trebuie gandita treaba si din perspectiva echipei tale. Ce zici tu, cu camperul care sta lipit de obiectiv, e lucru bun pentru echipa ta. Da, ti-o tras tie un glont in cap, dar in tot timpul asta el putea sa avanseze, sa planteze senzori, sa puna ceva C4 pe la colturi. Nu a facut toate alea, echipa ta are de castigat. Se tot repeta fazele astea? Te duci cu tancul. Daca nu stai la campat cu tancul, sniperul nu are ce sa-ti faca nici cu mama mortar strike-ului.

Esti Assault? Iti iei smoke grenades la pusca si nu te mai vede sniperul.

Eu is de parere ca BC2 e destul de echilibrat pana la urma.

10. #1230 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    corect. jocul prezinta posibilitati tactice foarte multe si cam orice vehicul, clasa ,arma , specializare, tactica are si un antidot. trebuie numai sa il gasesti. Iar daca ai o echipa cat de cat buna, o sa te poti spawna langa un coechipier care stie sa isi astepte colegii in bza inamica si nu sta ca Rambo in mijlocul focului.

11. #1231 SP
    Si eu pot sa fac scenarii d-astea toata ziua,numai ca majoritatea nu au nimic in legatura cu ce se intampla in joc.Daca sunt in mijlocul meciului si tancul e distrus,sau daca il iau si nu campez,poate scap de ala cu mortaru,dar apare altcineva cu c4 sau cu rpg-ul,etc.Am incercat sa joc cu shotgunu ( 870MCS ) si cand atacam trebuia sa ocolesc toata harta sa o iau pe margine ca sa nu ma vada nimeni ca pe drumurile mai principale nu puteam sa merg ca muream imediat ,dar cand stateam intr-o casa mai mare ma jucam cu ei.D-asta ziceam ca trebuiau sa bage si harti mici,pentru armele cu range-ul mic.

12. #1232 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by lotoganja View Post
    apropo cine vrea o plimbare cu tancul sau o calatorie cu tancul psn ul meu e god_of_play27 in caz ca nu ma aveti in lista .

---------- Post added 24-03-2010 at 12:58 PM ----------

... sau o calatorie cu elicopterul... scuze

Stii bine ca sunt mereu acolo cu tine in masinute si zburatoare

13. #1233 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Si eu pot sa fac scenarii d-astea toata ziua,numai ca majoritatea nu au nimic in legatura cu ce se intampla in joc.Daca sunt in mijlocul meciului si tancul e distrus,sau daca il iau si nu campez,poate scap de ala cu mortaru,dar apare altcineva cu c4 sau cu rpg-ul,etc.Am incercat sa joc cu shotgunu ( 870MCS ) si cand atacam trebuia sa ocolesc toata harta sa o iau pe margine ca sa nu ma vada nimeni ca pe drumurile mai principale nu puteam sa merg ca muream imediat ,dar cand stateam intr-o casa mai mare ma jucam cu ei.D-asta ziceam ca trebuiau sa bage si harti mici,pentru armele cu range-ul mic.

poti jongla clasele in meci in fct de necesitate.
    poate fi f tactic(mai ales daca ai in squad actuali sau fosti membri DMC)

14. #1234 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Am terminat campania astazi si am ramas impresionat. Mi-a placut foarte mult sfarsitul. Pacat pentru gameplay-u atat de scurt, practic am "tras" de singleplayer, daca ma apucam sa-l joc la foc automat il terminam mult mai repede.

15. #1235 SP
    Junior Member tavireddog's Avatar
    Denveris joaca asa de bine ca nu e din DB ....acum pe bune mai lasati-o cu comment-urile la adresa lui ca nu-i place si daca ati fi vreodata in fata lui in realitate nu cred ca ati scoate o vorba

16. #1236 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by tavireddog View Post
    acum pe bune mai lasati-o cu comment-urile la adresa lui ca nu-i place si daca ati fi vreodata in fata lui in realitate nu cred ca ati scoate o vorba
    Te rog pune tu o vorba buna sa nu ne bata Si sper sa nu fie din Arad,poate ma-ntalnesc naibii cu el pe strada

17. #1237 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Denveris joaca asa de bine ca nu e din DB ....acum pe bune mai lasati-o cu comment-urile la adresa lui ca nu-i place si daca ati fi vreodata in fata lui in realitate nu cred ca ati scoate o vorba
    Denveris ii atata de bun, ca si-a trimis avocatul sa vorbeasca pe forumuri pentru el.

18. #1238 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Eu as scoate, ar fi un Salut urmat de un "GG, frumos jucat". Oricum, nu intelg care e problema ta si ce defapt vrei sa ne demonstrezi?

19. #1239 SP
    Nu v-ati saturat sa-l tot lingusiti pe tipul asta?Ca pana acum a-ti umplut 2 pagini numai cu asta.

20. #1240 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    eu zic sa frana cu denveris in sus denveris in jos! voi ce ziceti???

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 149 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks