Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 58 of 149 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 ... LastLast
Results 1,141 to 1,160 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1141 SP
    Member OxygeN's Avatar
    8.Oxygen010 Joc si io la 9.

2. #1142 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    aseara mi s-a blocat consola de 2 ori in joc si de vreo trei ori imi arata rank 1. E o tampenie suportul din partea DICE/EA. si cand te gandesti ca o sa apara medal of honor acum, probabil nu o sa mai continue suportul la Battlefield.
    Sa ma scuze fanii dar In modern warfare 2 nu am intalnit asemenea probleme. Nu s-a blocat nici macar o singura data. Pacat ca e el prea arcade,Pe hard-core e alta poveste si in COD. Nu te mai bagi in actiune ca Rambo.

3. #1143 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Pana rezolva tipii de la DICE problemele cu iesitul din meci si freezurile, sa ne bucuram macar ca se salveaza situatia din meci pana in momentul iesirii/freeze-ului. Asta cand situatia nu se salveaza pe bucati (recent descoperitul bug cu kill-urile care nu se inregistreaza la scorul final) Eu sunt de parere ca baietii chiar nu se asteptau sa se vanda asa de bine jocul si sa aiba asa chin cu serverele.

4. #1144 SP
    chiar sa umble cu jumatati de masura..... e vorba totusi de un titlu Battlefield si Ea nu sunt de azi sau de ieri. Au ceva vechime cu jocurile. Pana aseara nu am avut probleme prea mari, dar aseara s-a intrecut masura. Bine ...si pe PC aveam probleme cu COD MW sau WAW cand ma dadea afara PUNKBUSTer fara motiv, deci pot fi intelegator.

5. #1145 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Eu nu am avut deloc probleme de genul asta, un singur freeze in tot timpul care l-am jucat si vreo doua disconecturi cauzate de joc (au fost mai multe dar acelea sunt clar de la PSNul romaniesc).

6. #1146 SP
    This Week in Failing Me: Bad Company 2 | QuarterDown hahaha. cam asa e in unele momente

7. #1147 SP
    "Most of my medic rage is reserved for the enemy’s four man resurrection squads. A nigh undefeatable force of paddle pushing heal monkeys"

8. #1148 SP
    mie asta mi-a placut cel mai mult: "Assault, you guys haven’t actually failed me that much. Of course, that’s because my expectations are absurdly low because you have the simplest task in the game. Shoot the other team, preferably in the face. Sometimes you mix it up by shooting them with a grenade, preferably in the vicinity of the crotch. You’re the meat for the meat grinder, in order to preserve the vastly more valuable medics. Those medics will of course subsequently keep you propped up like the gun-toting sandbags you are, so that you may continue to take shots to the face and groin. There’s no ‘I’ in team, but ‘grenade-lobbing meatshield’ might be."

9. #1149 SP
    Sunteti de acord ca diseara sa ne bagam in meciul privat in functie de cine s-a inscris pe lista, adica pe sistemul "first come, first serve"? O sa mearga un text chat in paralel, cum sugerase cineva, pentru a vedea exact ce si cum jucam.

Pana acum, asta e lista:
    1. istrategie
    2. mister_juice
    3. MSK9149
    4. DarkRazvan
    5. dieseliulian (adica eu)
    6. beltechi
    7. paunstefan
    8. Oxygen010

10. #1150 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by sentyno View Post
    auzi bip bip, inchizi ochii si tragi in ciori lol lol

chiar nu m`am putut abtine
    Ai fost rau si total de neajutor.

---------- Post added 22-03-2010 at 02:12 PM ----------

Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Minele ti le arata senzorul ca niste cerculete cu 4 puncte pe margine. O mica problema ar fi ca daca tu mergi la viteza maxima cu tancul, se intampla cateodata sa nu detecteze destul de repede senzorul si ai halit-o. Daca le-ai detectat la timp, cel mai frumos e cand tragi in ele si de la explozia maaasiva, moare si inginerul care tocmai le pusese Acuma nu stiu ce ii mai bine, senzor care imi arata cum misuna inamicul sau armura mai buna + faptul ca nu te mai simti ca in Aliens Senzorul ala te ajuta, dar face mult mai necesar un al doilea om cu tine in tanc, cu care sa te sincronizezi, ca avand armura mai slaba, tre sa te dai jos mai des sa repari, timp in care celalat tre sa schimbe rapid locul sa treaca la tun (preferabil).

Am avut in seara asta o situatie mai mult decat ciudata bataie tanc vs. tanc, ma dau jos sa repar, elicopterul care ne mai urmarea si ala decide sa-mi dea roadkill (adica sa aterizeze intre doua tancuri care se ciuruiau), ma feresc, elicopterul bubuie si eu continui sa repar la tanc. Cand o bubuit tancul din fata mea mi-am dat seama ca fugisem din greseala la tancul inamic si l-am distrus cu repair gun-ul dupa care m-am intors in tancul meu. Teh End.
    Multumesc pentru explicatii. Intr-un sfarsit am observat acele cerculete pe minimapa care indicau minele inamice, dar in trailerul anuntat de cei de la EA in legatura cu acest motion sensor aparare cu totul altceva. Este trailerul si pe PS Store. De asta eram oarecum nelamurit.

11. #1151 SP
    Cine se mai trece pe listaaa? Hai la bonurile de ordine, cat is caldeee!

12. #1152 SP
    Member cipvas's Avatar
    Trece-ma si pe mine. La ce ora incepe?

13. #1153 SP
    Junior Member denverius's Avatar
    vin si eu dar de la 10-30

PSN ID denveris

14. #1154 SP
    1. istrategie
    2. mister_juice
    3. MSK9149
    4. DarkRazvan
    6. beltechi
    7. paunstefan
    8. Oxygen010
    9. cipvas

Pe la 21.00 cel mai sigur.

---------- Post added 22-03-2010 at 02:28 PM ----------

Quote Originally Posted by denverius View Post
    vin si eu dar de la 10-30

PSN ID denveris
    Imi pare rau, nu ai voie, depasesti nivelul tuturor la un loc aaam sa vad totusi ce sfori pot sa trag pentru tine

1. istrategie
    2. mister_juice
    3. MSK9149
    4. DarkRazvan
    6. beltechi
    7. paunstefan
    8. Oxygen010
    9. cipvas
    10. denveris

15. #1155 SP
    Junior Member m0m0tar0o's Avatar
    ma bag si eu PSN:Ratz0iu

16. #1156 SP
    1. istrategie
    2. mister_juice
    3. MSK9149
    4. DarkRazvan
    6. beltechi
    7. paunstefan
    8. Oxygen010
    9. cipvas
    10. denveris
    11. Ratz0iu

---------- Post added 22-03-2010 at 02:45 PM ----------

lucky number 12 primeste premiu un dogtag

17. #1157 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Eu zic ca ajunge cati suntem. Daca mai vin cativa deja o sa fie haos.

18. #1158 SP
    Member muski's Avatar
    Hop si eu diseara PSN id : Muski007 ma aveti majoritatea

19. #1159 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    e ID-u sub avatar, trece-ma

20. #1160 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    si eu vreau makiaveliproject!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 149 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks