8.Oxygen010 Joc si io la 9.
aseara mi s-a blocat consola de 2 ori in joc si de vreo trei ori imi arata rank 1. E o tampenie suportul din partea DICE/EA. si cand te gandesti ca o sa apara medal of honor acum, probabil nu o sa mai continue suportul la Battlefield.
Sa ma scuze fanii dar In modern warfare 2 nu am intalnit asemenea probleme. Nu s-a blocat nici macar o singura data. Pacat ca e el prea arcade,Pe hard-core e alta poveste si in COD. Nu te mai bagi in actiune ca Rambo.
Pana rezolva tipii de la DICE problemele cu iesitul din meci si freezurile, sa ne bucuram macar ca se salveaza situatia din meci pana in momentul iesirii/freeze-ului. Asta cand situatia nu se salveaza pe bucati (recent descoperitul bug cu kill-urile care nu se inregistreaza la scorul final)Eu sunt de parere ca baietii chiar nu se asteptau sa se vanda asa de bine jocul si sa aiba asa chin cu serverele.
chiar sa umble cu jumatati de masura..... e vorba totusi de un titlu Battlefield si Ea nu sunt de azi sau de ieri. Au ceva vechime cu jocurile. Pana aseara nu am avut probleme prea mari, dar aseara s-a intrecut masura. Bine ...si pe PC aveam probleme cu COD MW sau WAW cand ma dadea afara PUNKBUSTer fara motiv, deci pot fi intelegator.
Eu nu am avut deloc probleme de genul asta, un singur freeze in tot timpul care l-am jucat si vreo doua disconecturi cauzate de joc (au fost mai multe dar acelea sunt clar de la PSNul romaniesc).
This Week in Failing Me: Bad Company 2 | QuarterDown hahaha. cam asa e in unele momente
"Most of my medic rage is reserved for the enemy’s four man resurrection squads. A nigh undefeatable force of paddle pushing heal monkeys"![]()
mie asta mi-a placut cel mai mult: "Assault, you guys haven’t actually failed me that much. Of course, that’s because my expectations are absurdly low because you have the simplest task in the game. Shoot the other team, preferably in the face. Sometimes you mix it up by shooting them with a grenade, preferably in the vicinity of the crotch. You’re the meat for the meat grinder, in order to preserve the vastly more valuable medics. Those medics will of course subsequently keep you propped up like the gun-toting sandbags you are, so that you may continue to take shots to the face and groin. There’s no ‘I’ in team, but ‘grenade-lobbing meatshield’ might be."
Sunteti de acord ca diseara sa ne bagam in meciul privat in functie de cine s-a inscris pe lista, adica pe sistemul "first come, first serve"? O sa mearga un text chat in paralel, cum sugerase cineva, pentru a vedea exact ce si cum jucam.
Pana acum, asta e lista:
1. istrategie
2. mister_juice
3. MSK9149
4. DarkRazvan
5. dieseliulian (adica eu)
6. beltechi
7. paunstefan
8. Oxygen010
Ai fost rau si total de neajutor.
---------- Post added 22-03-2010 at 02:12 PM ----------
Multumesc pentru explicatii. Intr-un sfarsit am observat acele cerculete pe minimapa care indicau minele inamice, dar in trailerul anuntat de cei de la EA in legatura cu acest motion sensor aparare cu totul altceva. Este trailerul si pe PS Store. De asta eram oarecum nelamurit.
1. istrategie
2. mister_juice
3. MSK9149
4. DarkRazvan
6. beltechi
7. paunstefan
8. Oxygen010
9. cipvas
Pe la 21.00 cel mai sigur.
---------- Post added 22-03-2010 at 02:28 PM ----------
Imi pare rau, nu ai voie, depasesti nivelul tuturor la un locaaam sa vad totusi ce sfori pot sa trag pentru tine
1. istrategie
2. mister_juice
3. MSK9149
4. DarkRazvan
6. beltechi
7. paunstefan
8. Oxygen010
9. cipvas
10. denveris
1. istrategie
2. mister_juice
3. MSK9149
4. DarkRazvan
6. beltechi
7. paunstefan
8. Oxygen010
9. cipvas
10. denveris
11. Ratz0iu
---------- Post added 22-03-2010 at 02:45 PM ----------
lucky number 12 primeste premiu un dogtag![]()
Bookmarks