Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 149 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 118 ... LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1341 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Cuib de mitraliera blindat mobil nu-ti cara decat o masina, ca nu ar fi deloc realistic sa te poti deplasa tu cu toata hardughia dupa tine, pe jos

Cel mult ceva de genul asta, sa zicem cu accuracy imbunatatita de 3-4 ori cand e amplasat tripodul. Merge?

2. #1342 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Credeam ca asta e dotarea standard care vine cu M60. Dar da, ai un punct de vedere destul de bun.

Am jucat asta un meci foarte misto, stateam intr-un Blackhawk in locul gunnerului si nu prea faceam treaba, cand am trecut pe scaunul din spate, norocul meu ca aveam M60ul cu mine. A fost ca in filme elicopteru survola o zona, gunneri le dadeau niste "Get Some" si eu snipam cu M60ul. S-a lasat cu "Let the bodies hit the floor".

Am jucat astazi cateva meciuri foarte interesante cu VSS si mi-a placut enorm arma. Foloseam scope normal,extra ammo si magnum ammo. Merge jucat si cu ACOG pe hartile CQB dar e noevie de un Assault care sa va dea ammo. Arma mi se pare mult mai eficient decat un SVU sau un Type 88 doar ca e ceva mai "tricky" de folosit. Ideea e sa trageti bursturi de 2 gloante (merge si cate unu dar preferabil 2 deoarece primele 2 se duc perfect pe tinta, al 3-lea fiind complet aiurea). M-am obisnuit cu ea tragand gloante in gold si urmarind cate trag la ammo counter. Daca stapaniti arma e ceva mai buna ca un SVU sau Type 88 la long range si muuuuult mai buna la close range (full auto). Unicul dezavantaj ar fi ca intr-o situatie de panica ii pierzi controlul si ca esti super dependent de Ammo Box (chiar si cu extra ammo). Anyways, incercarti arma daca va place Type 88 si SVU.

3. #1343 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Legat tot de realism, dintre toate mitralierele medicilor, doar M249 ii facuta sa poti trage din picioare (si daca tii neaparat, si din miscare). Restul se cam folosesc numai proptite in cracanele alea rabatabile (alea se observa cel mai usor la Type 88, ca se balangane in toate partile). Nu am idee care e treaba cu MG36 si XM8 LMG pentru ca astea doua is derivate directe din pusti de asalt.

Oricum, dupa ce termin cu inginerul, ma apuc direct de medic, mi se pare mai jjjmecher decat lunetistul in multe situatii

PS: in continuare astept un shooter sa introduca Barrett-ul cu foc semiautomat, ca in realitate. Ma rog, ar trebui in cazul asta sa-l poti debloca numai undeva pe la nivelul 40, ca pusca antimateriala semiautomata(+ assault cu ammo la fundul tau) = overkill

4. #1344 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Ce ma enerveaza ca nu imi da trophy-ul acela pentru care trebuie sa deblochezi 3 arme la inginer .
    ti-l da, dar numai cand deblochezi 4 arme. banuiesc ca ai editia speciala care iti mai deblocheaza cateva arme si tocmai din acest motiv nu-ti contorizeaza numarul de arme. cand o sa deblochezi si pe a 4-a o sa-ti dea trofeul, stai linistit. si eu m-am speriat initial, avand in vedre cat am muncit pt. trofeul cu demolition si cutitarea a 5 prieteni aceeasi chestie e valabila si pt. inginer

5. #1345 SP
    Member ramusg's Avatar
    Ai dreptate Wickyz, " ma ia cu capul" cand ma kilareste un medic mitralior, unde draqu au vazut astia de la DICE medici cu mitraliera in mana alergand ca iepurii? Majoritatea deceselor personale imi sunt provocate de medici, m-am hotarat ca in orice meci cu mai mult de 4 medici sa-i haituiesc si sa-i cutitez pe toti, si asta e o promisiune, stiti majoritatea ca sunt obsedat de dog-taguri si ma pricep sa dau cutite.

Nu m-ar deranja atat de tare un medic cu M60 daca serverele astea de la EA nu ar avea un lag nesimtit, e un lag care te "fura doar la tragere, in rest te misti acceptabil si multi nu-l sesizeaza dar eu nu campez si intru mult in liniile inamice, facand asta am nevoie de un raspuns promt al armei mele, fara lag omor toti doctorasii cu mitraliere pe care ii vad si pun tinta pe ei, nu apuca nici sa maraie.

Pe un server bun fac 8-9 kiluri pana mor o singura data si trec prin ei ca prin branza, cand e lag mor de-mi sare mustarul si inchid casca sa nu ma auziti cum injur, jocul asta m-a facaut cel mai mult sa injur si sa fiu f nervos, eu nu sunt asa,sper sa incepem sa jucam si tactic si sa ne organizam frumos, multi joaca numai pt K/d si folosesc mitralierele pt asta.

Eu si inca cativa care jucam cu voi ( mobu, g-extreme, cosminbad, musky, dumimix, faxiu, muthuroul, maweryck ,chiar si koba si inca cativa) venim din MAG unde totul inseamna numai si mumai joc in echipa, iti ajuti colegii ai un meci bun, esti lup singuratic sfarsesti f frustrat, cam asta e , sper sa intelegeti ca jucam pt fun si versatilitatea si nu numai pt cine are cel mai bun K/D.

6. #1346 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Eu ma joc destul de mult medic, dar o fac pentru ca in fiecare squad trebuie sa existe un medic sa isi tina colegii in picioare, este inaccepatbil d.p.d.v. tactic sa nu ai medic in echipa, care sa dea revive-uri si heal, mai ales daca incerci sa flachezi si sa te bagi in spatele bazelor, fara medic nu rezisti acolo nici 1 min, dar prioritatea nr. 1 la un medic trebuie sa fie rolul sau de suport nu omoratul, eu dupa mentalitatea asta joc medic.

Dintre toti romanii cu care am jucat doar catziva i-am vazut sa joace medic dupa aceasta mentalitate, unu ar fi matei_ro "cel mai bun roman copil din lume" dupa cum se caracterizeaza el insusi la cei 9 ani ai sai da clasa la mai toti d.p. asta de vedere al jocului tactic, defapt in general vorbind am remarcat ca trebuie sa te rogi mult de lume sa dea un heal sau ammo, toata lumea se crede in MW2 aci si asta ii foarte trist, nu kill-urile castiga meciuri ci munca in echipa.

Revenind la medic, daca tot foloseste cineva acest kit trebuie sa fie prost sa nu folosesca M60-u, dar va garantez ca si cu alte LMG-uri faci prapad, deci in concluzie toate LMG-urile sunt rupere, dar ca si in orice joc exista modalitati sa contracarezi medicii, de exemplu folosind sniper-u din echipa care poate sa ii dea jos fara mult efort daca ii urmareste pe harta, dar si aici ajung la aceeasi problema a jocului in echipa, cel care joaca sniper trebuie sa fie constient de aspectele astea si sa urmareasca medicii si sniperii adversi si sa fac spot-ing la greu pe ei.

Din pacate exista o categorie de oamenilor care folosesc medicul doar pentru simplul fapt ca nu stiu trage cu o arma si le trebe incarcatoare de 100 de gloate sa paleasca pe cineva, acestia sunt niste noob-i care nu trebuie nici ei blamatzi, ca nu toata lumea se pricepe la shootere de aia in ultimii ani s-au pus accente puternice in toate jocurile online pe LMG-uri pentru a accesibiliza jocurile online, sa atraga in ele si persoane anti-talent ca doar si banu lor ii valabil.

Si mai sunt si o a treia categorie, care is k/d ratio freeks si joaca orice sa faca ratie de 4-5 pe meci, pentru acestia am numai cuvinte de "lauda" colegii le cunosc prea bine ca poluez castile destul cu ele.
    Hai ca m-am lungit destul la vorba, cand jucati, ganditi inainte sa miscati.Pace medicilor adevaratzi!

7. #1347 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Din pacate e cam greu sa fortezi "lucru" in echipa avand in vedere faptul ca daca castigi/pierzi nu te afecteaza atat de mult.Pct pe care le castigi pt "winning" palesc sincer,singura satisfactie e poate faptul ca ai facut un meci frumos cu echipa ta.Din punctul meu de vedere ar trb sa fie o recompensa mai pare pt castigarea meciului.
    Sunt foarte multi care merg pe metalitatea de MW2 si le merge foarte bine datorita faptului ca poti castiga foarte multe punct cu aceasta tip de gameplay.
    Multi nu lucreaza in echipa datorita faptului ca nu sunt motivati de un anumit posibil castig avand in vedere ca poti sa scoti destul de multe pct si singurel pe harta(indiferent de castigi sau nu meciul).
    Dar un meci jucat in echipa e super.

8. #1348 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Cuib de mitraliera blindat mobil nu-ti cara decat o masina, ca nu ar fi deloc realistic sa te poti deplasa tu cu toata hardughia dupa tine, pe jos

Cel mult ceva de genul asta, sa zicem cu accuracy imbunatatita de 3-4 ori cand e amplasat tripodul. Merge?
    Pe viitor, foloseste si tu functia aia de attach. Mi-au explodat ochii cand s-a incarcat pagina.

Astazi apare DLC?

9. #1349 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Azi da. Gratuit pentru gentlemans cu VIP code.

10. #1350 SP
    Member cipvas's Avatar
    Hmmm...vad ca discutati aprins de arme. A incercat cineva shotgun-ul SPAS-12 ??? E devastatoare, mai ales cu magnum ammunittion. Sa va vad jucand avand o magazie de doar 4 cartuse, mai ales pe cei invatati cu magazii de zeci si sute de cartuse. Si sa va vad cum faceti cu aceasta arma headshot-uri la distante de sute de metri, chiar km intregi. De cand am descoperit-o, numai cu aceasta joc, mai ales ca poate fi folosita la orice clasa. Mie personal M60-ul nu imi place deloc.Face multa galagie, ca in rest nu mi sa parut asa deosebita.Si apropo de Demolition...al naibii de greu trofeu.

11. #1351 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    eu am fost dezamagit cand am vazut tinta de pe lmg-ul de inceput la medic si nu am rezistat mult. si in plus nici nu vad rostul sa joace toata echipa medic cand e plin de tancuri si elicoptere. Chiar si ca assault joc destul de rar pe Rush pt ca nu prea ai posibilitati de a distruge tancuri si elicoptere (doar cu stationary at). De aceea prefer sa joc inginer cu ump-ul si rpg-ul si sa vad ce pot face ca sa ajut echipa.

Desi multi ar fi tentati sa zica ca foloseste sabia lui Stefan cel Mare, M_o_B_u ma tot secera intr-o seara cu m60-ul ala. si pe mine ma enerveaza arma dar face parte din joc. ca medic am jucat vreo 3 minute cand am luat un kit de pe jos si am dat un revive dupa am murit . dar il las la urma cand nu mai am ce debloca. deocamdata doar inginerul e complet. Inginerul si tancurile ma tin in jocul asta lipit de ecran. Poti avea niste tactici foarte interesante cu tancul pentru ca poti sa il bagi prin copaci , prin case mai slabe, pe malul apei si poti sa iti iei inamicul prin surprindere.
    Poti sa dai si Head-shot-uri cu Heavy gun-ul, vorbesc din experienta.si nu e nimic mai frumos decat sa il vezi pe unul din alt squad cum iti fura tancul cand cobori sa il repari sau sa le spui la coechipierii din tanc sa coboare dar deja sa fim toti scrum . Pana la urma si jocurile astea pe consola sunt o alta modalitate de a te relaxa. La cei mai multi dintre noi nu au legatura cu cariera profesionala , doar pentru distractie.
    Asa ca sa nu ne mai certam cine ce arme foloseste( sa nu uitam adevaratele certuri legate de UMP si GL in MW2 sau de cutitari care distrugeau psihic o echipa intreaga.) si sa ne jucam ca doar au aparut niste harti noi.....

12. #1352 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Hmmm...vad ca discutati aprins de arme. A incercat cineva shotgun-ul SPAS-12 ??? E devastatoare, mai ales cu magnum ammunittion. Sa va vad jucand avand o magazie de doar 4 cartuse, mai ales pe cei invatati cu magazii de zeci si sute de cartuse. Si sa va vad cum faceti cu aceasta arma headshot-uri la distante de sute de metri, chiar km intregi. De cand am descoperit-o, numai cu aceasta joc, mai ales ca poate fi folosita la orice clasa. Mie personal M60-ul nu imi place deloc.Face multa galagie, ca in rest nu mi sa parut asa deosebita.Si apropo de Demolition...al naibii de greu trofeu.
    da eu am jucat aseara ca recon cu SPAS + ammo upgrade+slugs -a fost super combinatia
    pt ammo deobicei faceam pick echipamentului victimei(dc era assault pt ammo bo),apoi imi luam setul inapoi si continuam macelul
    inca ma uimeste faptul ca sunt multi care nu stiu ca poti sa flanchezi

13. #1353 SP
    un scurt look la ce ofera map pack-ul A Look At Battlefield: Bad Company's VIP Map Pack 2 - Giant Bomb

---------- Post added 30-03-2010 at 02:10 PM ----------

eu personal , d-abia astept sa joc pe hartile noi. Africa Harbor si Laguna Presa sunt preferatele mele la Squad deathmatch. Acum pot juca si Rush pe ele

14. #1354 SP
    Member cipvas's Avatar
    Din cate observ nu e nici o harta noua. Numai ca au deblocat Rush si Conquest pe toate hartile.

15. #1355 SP
    Member maweryck's Avatar
    Eu consider Rush de pe Laguna Presa ca fiind harta noua .....Oricum frumoasa rau de tot harta de Rush .Am jucat pana acum numai pe laguna presa si mi se pare ff tare .

16. #1356 SP
    e o harta cu multa vegetatie si parca simti umezeala din aer speciica unei clime subtropicale . Mai lipsea sa bage producatorii ceva zumzete de tantari pe malul apei si era perfect. foarte misto. Nu conteaza ca sunt adaptari ale hartilor deja existente. Se vede ca producatorii muncesc inca sa tina jocul sus. Un joc bun se vede chiar daca mai are unele bug-uri sau neajunsuri.

17. #1357 SP
    Member maweryck's Avatar
    O consider harta noua , pt ca ce am avut noi pana acum de pe Laguna Presa ( conquest + SDM) poate fi considerata doar "o baza " din Rush . Era previzibil oarecum ca vor debloca inca un mod de joc pe harta asta pt ca avea potential .
    Ma gandesc daca au cum sa faca Rush pe Atacama Desert ....si nu cred ca se preteaza daca nu aduc ceva modificari substantiale . Ar mai merge poate un SDM , dar putin fortat , pt ca zonele urbane sau zona cu vapoare sunt prea mici iar sa includa 2 din zonele astea mi se pare prea mare .
    Chiar, ca mi-a trecut acum prin cap ....WTF !!! Ce cauta 2 ditamai vapoarele in desert ....???
    Fac pariu ca urmatorul Map Pack va avea Rush pe Panama Canal
    Cat despre baietii cu M60 nu mi se pare cine stie ce smecherie .Singurul mare avantaj care il vad la LMG-uri este faptul ca au multe gloante si daca ajungi sa flanchezi sau sa "iei pe la spate " ( ) 5-6 oameni ii poti curata lejer pe toti . Am deblocat la Medic doar pana la M60 sa joc si eu cu el , sa nu mor prost sa vad de ce se plange atat lumea . Si pot spune ca prefer oricand M14 , M16A2, Abakan , M416 ,M95 ...bla bla bla ...ce sa mai, aproape toate imi plac si mi se potrivesc mai mult .
    Daca n-am lag ii curat imediat pe medici , n-am nici un stress .
    Eu nu inteleg de ce a inceput lumea sa se scuze ca joaca cu M60 sau Medic ....WTF ...
    Toate armele sunt bune (oarecum ) daca iti adaptezi stilul de joc in functie de arma ....daca joci mult cu ea si o cunosti bine .
    O chestie dubioasa din joc mi se pare asta :

Cum sa poti face asa ceva cu un shotgun ? OMFG ....

---------- Post added 30-03-2010 at 03:22 PM ----------

LE : Am gasit si cu Atacama Desert ala si cu vapoarele din desert ....

18. #1358 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    O chestie dubioasa din joc mi se pare asta :

Cum sa poti face asa ceva cu un shotgun ? OMFG ....
    Tare muzica din clip,mi-a dat "enerjie" pt restul zilei. Medic with shotgun tonight

19. #1359 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    De azi voi juca pe contul de uk pentru ca acolo am codul vip deci si hartile. Asa ca va rog sa dati add la DarkRazvan1 (da, stiu ca nu e foarte inspirat dar nu credeam ca voi face mai mult de cumparaturi de pe el)

20. #1360 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Am jucat acuma 2 ture pe laguna presa rush...super tare harta mai ales in aparare, in atac in fundu hartii ii crima! Deja imi vine sa o declar harta mea preferata de rush dar mai astept putzin.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 149 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 118 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks