Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 149 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1301 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu in SP sunt la Sangre del Toro , am incercat-o de cateva ori dar ma omoara de fiecare data cele 2 elicoptere. Cum vi s-a parut misiunea ?

2. #1302 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Eu in SP sunt la Sangre del Toro , am incercat-o de cateva ori dar ma omoara de fiecare data cele 2 elicoptere. Cum vi s-a parut misiunea ?
    am jucat pe hard si nu mi s-a parut foarte greu....vezi ca ai un lansator de rachete pe acolo....daca te ajuta ...uite un walkthrought cu partea cu elicopterele [ame="http://www.youtube.com/watch?v=heb_ywsLQ6Q&feature=related"]YouTube- Battlefield: Bad Company 2 Sangre Del Toro (M9) Campaign Walkthrough (Hard Diff.) Part 1 of 3[/ame]

3. #1303 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu trebuie sa il jucati pe tot pe HARD (pentru vanatorii de trofee/achievements). Doar ultima misiune.

To get this achievement you have to beat the game (preferably on Easy). Go to "My Campaign" in the main menu and choose the level "Airborne”, and then set the difficulty to Hard. By now you should have a feel of the game. You shouldn't have any problems with completing this, as the level is fairly straight forward and very short.

4. #1304 SP
    M-am uitat la walkthrough-uri , stiu ce trebuie sa fac dar de fiecare data ma omoara un elicopterele .
    Pai as reface misiunea dar eu m-am dus mai intai la Bravo ( la cetatea aia din mijloc ) si a doua oara am venit aici unde sunt elicopterele .
    O sa mai incerc , dar nu acum, acum sunt prins de MP .

5. #1305 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Nu trebuie sa il jucati pe tot pe HARD (pentru vanatorii de trofee/achievements). Doar ultima misiune.
    am o satisfactie mai mare cand ma chinui mai mult ca sa omor un inamic

6. #1306 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Io cea mai mare satisfactie o am cand ii iau gatu unui sniper-camper in MP

7. #1307 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Io cea mai mare satisfactie o am cand ii iau gatu unui sniper-camper in MP
    Vai. Dar de ce? Este arta. Recon-ul este cel mai curat dintre toate clasele. Unul cu adevarat bun, face prapad.

8. #1308 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Reconul e cel mai avantajat din tot jocul,toate hartile sunt mari,cu multe locuri ascunse,arme puternice,auto-spot...cine stie sa joace sniper nu are nicio treaba pentru ca e foarte usor sa faci killuri.

9. #1309 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Unul cu adevarat bun, face prapad.
    True. Dar unu care dupa ce te omoara nu face altceva decat sa incarce.. is practically begging for you to flank and take his dog tag Nu stiu, pe un sniper daca nu-l iei cu sisu pe la spate parca n-are niciun farmec.

Ma rog, cutitul sa zicem ca e optional

10. #1310 SP
    Junior Member denverius's Avatar
    bravo kobayashi,

11. #1311 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Quote Originally Posted by denverius View Post
    bravo kobayashi,

12. #1312 SP
    Member maweryck's Avatar
    Dumnezeu nu doarme . Denveris si waches2 doi jucatori pe care ii consideram niste assaulti veritabili au aplicat aseara tactici de genul "stau cu m95-ul la 2 baze distanta , snipez 30 de min dupa care ma duc sa atac si eu putzin "(defapt cam toata echipa lor ). Am jucat az-noapte cu kobayashi in echipa vs denveris &waches cred ca 1h la un port valdez si bine ca am castigat la sfarsit ca altfel cred ca-mi pocnea o vena la cap de nervi

13. #1313 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    A reusit cineva sa fac Demolition Man?

14. #1314 SP
    Junior Member denverius's Avatar
    ce era de facut cand cei din echipa mea stateau acolo si la fiecare spawn eram la mii de kilometri
    in afara de waches2 si zorfy nu imi aduc amintesc sa fii fost cineva care sa joace cat de cat.eu unul eram in squad cu 3 nemtalai care doar vb .
    In orice caz kobayashi s-a transformat in cosmar la un moment dat
    de aia am zis bravo

15. #1315 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    A reusit cineva sa fac Demolition Man?
    Da, fara ajutorul nimanui . Am jucat ieri special pt. acest trofeu, o gramada de nervi, multa rabdare, multe injuraturi, dar pana la urma a iesit trofeul

16. #1316 SP
    Cu rabdare il faci . Eu am decat un demolition kill ,facut cu UAV-ul .

17. #1317 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Da, fara ajutorul nimanui . Am jucat ieri special pt. acest trofeu, o gramada de nervi, multa rabdare, multe injuraturi, dar pana la urma a iesit trofeul
    In ce mod? UAV, C4?

18. #1318 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    C4.Prima data am incercat in Squad Deathmatchpe White Pass cu mult mortar pe toate casele, dar necesita foarte mult timp si mult noroc, asa ca am aplicat o tactica putin cam "camicaze". Am jucat cu clasa Recon, "perk-urile" pt. explozie si mai multa munitie C4, pe modul rush. In aparare este foarte usor sa faci demolition, dar or sa te injure toti cei din echipa. Am pus C4 pe peretii casei un se afla obiectivul de distrus (A sau B) si am asteptat ca adversarii sa activeze "bomba". Am facut dintr-un sigur foc 6 Dem.2.0, dar am si primit mesaje cu injuraturi . Ai grija sa le plantezi C4 in exteriorul casei, altfel cei care se afla inautru or sa mora de la explozie.
    Platina o am la cateva trofee distanta, doar ca mi-e lene sa termina campania

19. #1319 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Asta zi am petrecut vreo 4 ore incercand sa aflu tainele la F2000. La urma urmei am gasit o metoda de a folosi arma eficient, si de obtine un scor decent si un KDR la fel. Setupul pe care l-am folosit a fost Assault, F2000, Noobtube, Red Dot Sight, Magnum Ammo si Alternative Fire. Strategia este valabila doar daca sunteti Attacker pe RUSH. Imediat ce m-am spawnat am admirat arma si mi-a placut, am tras cateva focuri si m-am minunat la ce sunet placut scoate. Apoi m-am indreptat spre statie de UAV si acolo am stat tot jocul. Cam asta ar fi cel mai eficient mod de a juca cu F2000. Totusi, daca se ajunge la situatia sa folositi arma in lupta, ce am observat e ca unicul mod in care face ceva peste distanta de 10 metri e sa trageti la fel cum trageati cu FAL in CoD6:MW2, adica spamati butonul de fire, incat arma sa traga 1 maxim 2 gloante (in principiu unu dar uneori o sa iasa doua, nu e o problema, dar daca tragi 2 constant pierde enorm din precizie si se duc bloantele aiurea). Ca sa fie mai clar tragi cu ea ca si cand ai trage cu un AN-94 sau M16A2 incercand sa obtii max fire rate, adica spaaaamezi butonul de fire (nu il tii apasat deloc).

20. #1320 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    'Setupul pe care l-am folosit a fost Assault, F2000, Noobtube, Red Dot Sight, Magnum Ammo si Alternative Fire. Strategia este valabila doar daca sunteti Attacker pe RUSH. Imediat ce m-am spawnat am admirat arma si mi-a placut, am tras cateva focuri si m-am minunat la ce sunet placut scoate. Apoi m-am indreptat spre statie de UAV si acolo am stat tot jocul. Cam asta ar fi cel mai eficient mod de a juca cu F2000' hai ca ai fost comic!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 149 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks