o sa intru si eu diseara in demo, sunt foarte curios. anyone else?
Super fun jocul, e absolut criminal chopperuJoc cu useul Mariusika si cand intram in chopper e End Game pentru inamici
Cand joc singur jocul e amuzant, dar cand suntem in squad de 4 toti cu casti, devine criminal.
i second that, am ramas masca aseara cand am intrat intr-un game, grafica frumoasa, sunet impressive (la explozii heavy tremura canapeaua sub mine) you feel that you ARE in the game, armele se simt bine "in mana" un pic heavy like it should (nu ca in KZ2 dar mult mai bine ca in MW2 oricum), cireasa de pe tort: vehicle combat and destructible environmentsuper fun cand esti in elocopter!
briiing iiiiit !!![]()
a fost tare cand imi tot schimbam pozitia in elicopter sa impusc si eu ceva si la un momend dat am apasat pein loc de
si am cazut ca un sac; abia dupa ce am atins pamantul (dead, mind you) mi-ati spus ca imi pot scoate parasuta...
too late for that, gravity took me.
![]()
Va fi un mod deathmatch concentrat pe echipe, adica 4 echipe de 4 oameni, castigatorul fiind nominalizat dupa principiul "last man standing".
eu nu inteleg nebunia asta cu elicopterul , voi parca nu mai jucatzi BC2 ci " care ajunge primul la elicopter". O sa ma specializez pe doborat elicoptere sa moara de oftica aia cu elicopteru![]()
awesome !!
abia ce am inceput sa joc si eu MW2... dar jocul asta m-a prins din primul minuti'm a bit hyped!
Bookmarks