Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 149 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 147 ... LastLast
Results 921 to 940 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #921 SP
    Member cipvas's Avatar
    A observat cineva cati romani au lucrat la creearea jocului???? Uitati-va la "Credits"...Apare acolo EA-Romania.Zeci de conationali...Ar trebui sa fim mandri, nu?

2. #922 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    A observat cineva cati romani au lucrat la creearea jocului???? Uitati-va la "Credits"...Apare acolo EA-Romania.Zeci de conationali...Ar trebui sa fim mandri, nu?

Ar trebui sa vina pe forum sa vada ca suntem fani infocati.

3. #923 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Eu inca nu am jocul, dar am vaga impresie ca romanasii au fost doar Testeri (corecati-ma daca gresesc)

4. #924 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Eu inca nu am jocul, dar am vaga impresie ca romanasii au fost doar Testeri (corecati-ma daca gresesc)
    dap,am un prieten care lucreaza la compania ce s-a ocupat de testing.

5. #925 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Asa a fost si la Bad Company 1, majoritatea testerilor erau romani.

6. #926 SP
    Member Painkiller's Avatar
    am jucat si eu vreo 2 ore de multi. e bestial. no campers ftw!

7. #927 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pai nu prea au unde sa stea , in cladiri nu au sanse si in balarii tot ii gaseste cineva . Eram pe Arica Harbour si ma duceam sa caut un loc de sniper si am gasit 2 sniperi de la echipa adversa cu spatele lol.

Imi place ca daca te deconecteaza sau se blocheaza consola iti raman punctele facute in meciul ala .

8. #928 SP
    Member OxygeN's Avatar
    azi imi veni si mie jocul PSN Oxygen010

9. #929 SP
    cere o groaza de puncte pentru level up. cat timp dureaza sa fac level 22?

a incercat cineva sa faca demolition kills prin metoda asta? sunt curios daca merge bine sau e doar noroc.

10. #930 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Ne adunam la 22:00 guys?

11. #931 SP
    Daca va vine sa credeti acum 5 minute m-a scos dintr-un meci de rush prin server disconnected si mi-a resetat absolut tot: rank, stats, unlocks - tot! Va rog dati-mi un sfat inainte de a-mi sparge consola cu ciocanul si de a arunca jocul in toaleta...

12. #932 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Daca va vine sa credeti acum 5 minute m-a scos dintr-un meci de rush prin server disconnected si mi-a resetat absolut tot: rank, stats, unlocks - tot! Va rog dati-mi un sfat inainte de a-mi sparge consola cu ciocanul si de a arunca jocul in toaleta...
    Don't panic .
    Si mie mi s-a intamplat faza cu resetatul rank-ului. Imi venea sa dau cu xbox-u de pereti. O sa-si revina, cel putin la mine asta s-a intamplat.

13. #933 SP
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Don't panic .
    Si mie mi s-a intamplat faza cu resetatul rank-ului. Imi venea sa dau cu xbox-u de pereti. O sa-si revina, cel putin la mine asta s-a intamplat.

Ce ai facut sa isi revina? Eu am inchis consola, am dat reconnect etc.... Faza e ca la ingame stats imi arata ca sunt level 17, dar in momentul in care dau join la un meci ma da cu rank 0. Imi poti da un sfat te rog? Mersi.

Mda....Si-a revenit acum dupa ce am restartat consola a 2-a oara. Incredibil tot tremur de nervi, nu mai am chef de nimic.

Mersi pentru raspuns Axel.

14. #934 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Li s-au &*^&% serverele. Si pe mine ma da tot cu rank 0, asa s-a intamplat acum cateva luni si la primul joc din serie.

15. #935 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Scuze G-Extreme , alexuziwood si cel cu id-ul sotiei , dar n-aveam niciun talent la ora asta ... am intrat doar sa vad cum e . De maine , alta poveste

16. #936 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    cere o groaza de puncte pentru level up. cat timp dureaza sa fac level 22?

a incercat cineva sa faca demolition kills prin metoda asta? sunt curios daca merge bine sau e doar noroc.
    YouTube- Battlefield BC 2 Demolition Man Achievement Guide
    Pai asta ziceam mai sus, ca e mult mai usor cu C4 decat cu blindatele sau lansatoarele de rachete; esti mult mai putin expus cand doar fugi pe acolo, plantezi si ai disparut.

17. #937 SP
    eu ma gandesc ca ar merge mai usor cu mortar strike, dar ala dureaza ceva pana il deblochezi. momentan fac restul de trofee ca mai sunt cu carul si unele sunt destul de grele.

18. #938 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Ce ai facut sa isi revina? Eu am inchis consola, am dat reconnect etc.... Faza e ca la ingame stats imi arata ca sunt level 17, dar in momentul in care dau join la un meci ma da cu rank 0. Imi poti da un sfat te rog? Mersi.

Mda....Si-a revenit acum dupa ce am restartat consola a 2-a oara. Incredibil tot tremur de nervi, nu mai am chef de nimic.

Mersi pentru raspuns Axel.
    Am patit si eu chestia asta, dar am observat ca in joc am armele mele cu lasere asa ca am ramas calm si am continuat sa ciuruiesc rusnaci.

Am jucat asta un pic de Hardcore si mi s-a parut destul de interesant. Atmosfera de joc in Squad Deathmatch a fost cam seaca pentru ca toata lumea campa. Cel mai mult m-au impresionat armele, cam orice devine o arma buna, asa ca pot sa joc fara probleme cu M1 sau cu F2000

19. #939 SP
    Senior Member Mika's Avatar

20. #940 SP
    Member muski's Avatar
    Pazea ca de maine intru si eu , o sa am un cont nou special numai pt BC2 cu romani, ca sunt prea multi , iar pe celalalt am 95 si chiar nu am pe cine sa sterg..... + ca mai vine si tov meu Cristache pe vineri incolo o sa fie spectacol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 149 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 147 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks