A observat cineva cati romani au lucrat la creearea jocului???? Uitati-va la "Credits"...Apare acolo EA-Romania.Zeci de conationali...Ar trebui sa fim mandri, nu?
A observat cineva cati romani au lucrat la creearea jocului???? Uitati-va la "Credits"...Apare acolo EA-Romania.Zeci de conationali...Ar trebui sa fim mandri, nu?
Pai nu prea au unde sa stea , in cladiri nu au sanse si in balarii tot ii gaseste cineva . Eram pe Arica Harbour si ma duceam sa caut un loc de sniper si am gasit 2 sniperi de la echipa adversa cu spatele lol.
Imi place ca daca te deconecteaza sau se blocheaza consola iti raman punctele facute in meciul ala .
cere o groaza de puncte pentru level up. cat timp dureaza sa fac level 22?
a incercat cineva sa faca demolition kills prin metoda asta? sunt curios daca merge bine sau e doar noroc.
Daca va vine sa credeti acum 5 minute m-a scos dintr-un meci de rush prin server disconnected si mi-a resetat absolut tot: rank, stats, unlocks - tot! Va rog dati-mi un sfat inainte de a-mi sparge consola cu ciocanul si de a arunca jocul in toaleta...![]()
Ce ai facut sa isi revina? Eu am inchis consola, am dat reconnect etc.... Faza e ca la ingame stats imi arata ca sunt level 17, dar in momentul in care dau join la un meci ma da cu rank 0. Imi poti da un sfat te rog? Mersi.
Mda....Si-a revenit acum dupa ce am restartat consola a 2-a oara. Incredibil tot tremur de nervi, nu mai am chef de nimic.
Mersi pentru raspuns Axel.
Li s-au &*^&% serverele. Si pe mine ma da tot cu rank 0, asa s-a intamplat acum cateva luni si la primul joc din serie.
Scuze G-Extreme , alexuziwood si cel cu id-ul sotiei , dar n-aveam niciun talent la ora asta ... am intrat doar sa vad cum e . De maine , alta poveste![]()
eu ma gandesc ca ar merge mai usor cu mortar strike, dar ala dureaza ceva pana il deblochezi. momentan fac restul de trofee ca mai sunt cu carul si unele sunt destul de grele.
Am patit si eu chestia asta, dar am observat ca in joc am armele mele cu lasere asa ca am ramas calm si am continuat sa ciuruiesc rusnaci.
Am jucat asta un pic de Hardcore si mi s-a parut destul de interesant. Atmosfera de joc in Squad Deathmatch a fost cam seaca pentru ca toata lumea campa. Cel mai mult m-au impresionat armele, cam orice devine o arma buna, asa ca pot sa joc fara probleme cu M1 sau cu F2000![]()
Pazea ca de maine intru si eu, o sa am un cont nou special numai pt BC2 cu romani, ca sunt prea multi , iar pe celalalt am 95 si chiar nu am pe cine sa sterg..... + ca mai vine si tov meu Cristache pe vineri incolo o sa fie spectacol
![]()
Bookmarks