Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 92 of 149 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 ... LastLast
Results 1,821 to 1,840 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1821 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Vezi să folosești protecție, că cine știe cu ce boli rușinoase te trezești după niște rapeuri din astea

2. #1822 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Sa nu faci gripa aeriana.. de la atata antiaeriana.. you know.. nevermind lol

3. #1823 SP
    Member caine_rau's Avatar
    eu n-am facut nici o platina, am facut pe mine de ras la ce perle scoate-ti

4. #1824 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Tu ai platină pe LOL �n cazul ăsta

5. #1825 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Off-topic: Am incercat sa joc modul normal zilele astea, sa vad cum e treaba. M-am speriat de triunghiurile rosii care plutea pe toata harta. Mi-a disparut imediat pofta de joc cand am vazut killcamul (nu i-am inteles rostu, nu a facut nimic decat sa imi provoace o ura fata de acel jucator) iar cand ma gandeam ca daca imi iau un spot toti sniperii de pe harta m-au vazut mi s-a dus cheful complet. De medici cu M60 nu mai zis, era plin, totusi si pe Hardcore au inceput sa apara multi (inainte erau intre 0 si 1 pe meci). UAVul, Blackhawkul, Humveeul sunt inutile pe softcore, iar pe hardcore fac treaba foarte buna.
    Va recomand tuturora sa incercati Hardcore, la inceput e ceva mai greu, iti trebuie o cunostinta desavarsita a hartii. Totusi e destul de fun sa cauiti un inamic, cunostii toate pozitiile bune, le verifici, nu e. Te plimbi si astepti sunetu de sniper, speri sa nu te nimeriasca din prima. Uneori il prinzi destul de repede, dar daca e destept si tot schimba potiia te duci in atac si gata, poate alt coechipier are mai mult noroc.
    Am observat ca din ce in ce mai multi romani au inceput sa joace Hardcore, un lucru bun.

ON TOPIC: Oare are cineva Platina pe Denveris? Eu am decat un Gold Star (aka am condus un tanc pentru el).

6. #1826 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Lolwut?

7. #1827 SP
    Ochelari de cal Unlock FTW!

8. #1828 SP
    Junior Member MacTavish's Avatar
    exista vreun clan roman de BC2?

9. #1829 SP
    Senior Member Walkman's Avatar

10. #1830 SP
    Junior Member alexbeltechi's Avatar
    Si eu vreau sa pot face asta in BC2:
    (Creat cu ARMA II - simulator)

11. #1831 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Am observat ca din ce in ce mai multi romani au inceput sa joace Hardcore, un lucru bun.
    Eu numai pe hard joc, dar numai Squad DM. Nu ma pasioneaza sa ridic stegulete sau sa arunc in aer cutiute, in plus in SDM depinzi mai putin de echipa, fiind maxim 4 oameni spre diferenta de restul modurilor unde echipa contine peste 10 oameni. In plus jucatorii sunt raspanditi oarecum uniform pe harti, nefiind un obiectiv anume localizat, nu stii niciodata de unde sare iepurele, asa ca parca in SDM e suspansul mai mare. E adevarat insa, faci mai putine puncte pt ca nu ai elicoptere, stationare, killsuri in zona obiectivului, mai putini oameni care sa foloseasca med packurile si munitia aruncate etc...

12. #1832 SP
    Quote Originally Posted by MacTavish View Post
    exista vreun clan roman de BC2?
    clanul [RO] as zice ca e clanul nostru. despre ce platforma vorbesti?

13. #1833 SP
    Sa va invatati minte sa nu mai primiti daruri de la straini (alexbeltechi, Graft, je ). Seara asta a fost seara cadourilor pe Panama Canal. Tancuri lasate la inamici in baza, pline de C4 = WIN!

14. #1834 SP
    Junior Member alexbeltechi's Avatar
    Vorba lu' Graft: Cand spune cineva "tanc", toti ne simtim ca niste copilasi de Craciun

15. #1835 SP
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Eu numai pe hard joc, dar numai Squad DM. Nu ma pasioneaza sa ridic stegulete sau sa arunc in aer cutiute, in plus in SDM depinzi mai putin de echipa, fiind maxim 4 oameni spre diferenta de restul modurilor unde echipa contine peste 10 oameni. In plus jucatorii sunt raspanditi oarecum uniform pe harti, nefiind un obiectiv anume localizat, nu stii niciodata de unde sare iepurele, asa ca parca in SDM e suspansul mai mare. E adevarat insa, faci mai putine puncte pt ca nu ai elicoptere, stationare, killsuri in zona obiectivului, mai putini oameni care sa foloseasca med packurile si munitia aruncate etc...
    Pai ce user de PSN ai nene? Eu sunt un pic interesat de SQDM, am jucat in mare parte Rush/Conquest. Vreau sa imi dezvolt rabdarea, sa invat sa campez. La mine pe Rush ca Attacker ratia e de 4 iar Defender 0.5. Nu am rabdare sa apar obiectivul.

16. #1836 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Pai ce user de PSN ai nene? Eu sunt un pic interesat de SQDM, am jucat in mare parte Rush/Conquest. Vreau sa imi dezvolt rabdarea, sa invat sa campez. La mine pe Rush ca Attacker ratia e de 4 iar Defender 0.5. Nu am rabdare sa apar obiectivul.
    PSN-ul meu se vede sub avatar: downshifting07.
    Nu stiu ce vrei sa zici legat de campare, in SQDM nu cred ca se campeaza mai mult decat in celelalte moduri. Asta pt ca hartile sunt mai mici si lumea invata repede locurile cele mai bune de campat, asa ca cei care se preteaza la asa ceva sunt gasiti usor.

17. #1837 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Tocmai am luat si eu jocul, dar ptr PC. Chiar asa de greu se face lvl? am jucat 5 harti si nici macar lvl 2 nu am, si am fost decent la fraguri. S-au facut modificari la acuratetea sniperelor de la beta? in beta dadeam super bine cu sniperul si acuma nu pot sa chitesc nimic, dau fix in unu care sta pe loc si nici macar nu il chitesc :-|

PS: un red-dot/scope .. cv tinta calumea la arma de assault cand primesc?
    PPS: pe ps3 se incarca rpd intre harti? la mine sta minim 5 min in loading cand se schimba harta, si am un pc cat de cat bunicel (quad core, gf8800gt, 4gb ram)

18. #1838 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Dureaza cam 15 - 30 secunde sa se incarce o harta pe PS3. Depinde foarte mult de conexiunea ta la internet.

Vezi ca ti am lasat un pm.

19. #1839 SP
    Member cipvas's Avatar
    Ma pot lauda cu o platina luata la blindate....dar cel mai mult m-a laud cu cele 20 de demolition kils, astfel luand si trofeul de bronz(cred ca mai bine ar fi fost de aur la cat m-am chinuit pt el) si bineinteles cu trofeul de platina la Battlefield Bad Company2. Nu stiu cu li sa parut altora de facut cele 20 demolition kils, dar pt mine a fost cam greu, avand in vedere ca nu am boostat deloc pt el.

20. #1840 SP
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Nu stiu cu li sa parut altora de facut cele 20 demolition kils, dar pt mine a fost cam greu, avand in vedere ca nu am boostat deloc pt el.
    Pe MCOMM-urile tale sau ale lor?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 149 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks