Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 149 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 ... LastLast
Results 1,621 to 1,640 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1621 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    probabil avem deja patch-ul si Dlc-ul dar nu sunt deblocate. ar fi ceva.

2. #1622 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Deja ma asteptam la asta. Oricum, sper sa vina impreuna cu un mare, mare patch care o sa rezolve majoritatea problemelor din joc
    Acuma cand am inceput si eu sa folosesc M60? For the record, cred ca raman la M249.

---------- Post added 21-04-2010 at 11:39 AM ----------

Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    probabil avem deja patch-ul si Dlc-ul dar nu sunt deblocate. ar fi ceva.
    Sa speram ca noile costume ale sniperilor vor fi portocalii, sa ii pot si eu vedea mai usor prin boscheti.

3. #1623 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post

Sa speram ca noile costume ale sniperilor vor fi portocalii, sa ii pot si eu vedea mai usor prin boscheti.
    direct as rupe discu-n bucati

4. #1624 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Acum mi-a ajuns si mie Bad Company 2 Ma bag putin pe Single Player ca sa pot sa ma invat cu el, dupa ma bag pe MP [pentru asta l-am cumparat] Pentru cine vrea sa jucam, sa-mi dea add pe PSN: laurz0r [doar specificati ca sunteti de pe CG]

5. #1625 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Si eu am pus mana pe joc..voiam prima oara sa-l fac cadou cuiva dar m-am razgandit
    Pentru mine este foarte greu sa ma acomodez (damn MW2) dar pana la urma o sa ma obisnuiesc

6. #1626 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Si eu am pus mana pe joc..voiam prima oara sa-l fac cadou cuiva dar m-am razgandit
    Asa o minunatie de joc facuta cadou ? Ai facut o alegere buna ca l-ai pastrat chiar daca iti vor iesii cateva fire albe in cap din cauza MP-ului . *cough* snipers *cough*

7. #1627 SP
    Nu am idee ce povesti joaca baietii de pe Youtube, eu m-am chinuit ceva mai mult cu Graft la distrusul Mcomm-ul cu UAV-ul incarcat cu C4. Eu pilotam, Graft incarca tot C4 din dotare+cel luat din Ammo box. Am facut 3 drumuri, unul dupa altul si tot timpul detona colegu explozibilul cand eram cu UAV-ul lipit de station.

De mentionat ca se merita echipat perk-ul de secondary weapon la UAV pentru ca eu, de exemplu, a trebui sa intru pe geam cu el la un moment dat.. nu stii pe cine intalnesti dupa colt si nu tot timpul ai loc sa te duci sa-i dai roadkill; nu tot timpul se fac gaurile in pereti destul de mari de la racheta UAV-ului si trebuie sa mai ciurui pe acolo pana gasesti o usa ceva de genu asta, te descurci cum poti

8. #1628 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by raul12 View Post
    Asa o minunatie de joc facuta cadou ? Ai facut o alegere buna ca l-ai pastrat chiar daca iti vor iesii cateva fire albe in cap din cauza MP-ului . *cough* snipers *cough*
    The Atacama Desert is a virtually rainless plateau in South America, covering a 600-mile (1,000 km) strip of land on the Pacific coast of South America, west of the Andes mountains. The Atacama desert is, according to NASA, National Geographic and many other publications, the driest desert in the world. It is only inhabited by bacteria, chopper pilots and bush wookies, being void of all other life!

9. #1629 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Dacă mai era un assalt l�ngă mine și plantam am�ndoi, nu ar fi fost necesare trei drumuri, distrugeam MCOMM-ul cu o singură �ncărcătură (de om) la prima strigare.

Păcat că la faza asta mai apare c�te un amețit din echipa �n care joci și se bagă pe UAV c�nd nu te aștepți, �ți strică planurile și trebuie să aștepți p�nă se eliberează/resetează.

10. #1630 SP
    Oare inamicilor le apare ceva pe harta cand statia ia damage? Ma gandesc ca ar merge si niste misiuni de stealth bombing

11. #1631 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Da, clipeste cateva secunde patratul in care se afla litera M-Com-ului si mai este si o voce care te anunta.

12. #1632 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Omul asta a trecut farmatul la un alt nivel.

Sfatul meu: Get a life!

Battlefield: Bad Company 2 - Stats Verse

13. #1633 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Da voi pe 360 nu jucati ?
    Azi mi-am luat si eu jocul si as vrea sa joc si eu un Squad cu cineva

14. #1634 SP
    Junior Member Bizrox's Avatar
    Quote Originally Posted by DannY67 View Post
    Da voi pe 360 nu jucati ?
    Azi mi-am luat si eu jocul si as vrea sa joc si eu un Squad cu cineva
    eu joc pe 360.
    Baga-ma la friends Bizr0x

15. #1635 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Poti sa ma bagi si pe mine, jocul e pe drum..

16. #1636 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    JoyStats: Reaching Rank 50 in Battlefield: Bad Company 2 takes about 282 hours -- Joystiq

Average times spent playing Battlefield: Bad Company 2:
    • Rank 1-10 players spent 3-24 hours in game
    • Rank 11-20 players spent 25-44 hours in game
    • Rank 21-30 players spent 48-100 hours in game
    • Rank 31-40 players spent 111-221 hours in game
    • Rank 41-50 players spent 228-295 hours in game

17. #1637 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Omul asta a trecut farmatul la un alt nivel.

Sfatul meu: Get a life!

Battlefield: Bad Company 2 - Stats Verse
    Nu ma impresioneaza cu nimic profilul asta. 6,450 kills? Asta a facut puncte aruncand truse de prim-ajutor in dreapta si-n stanga. Big deal. Nu ca n-ar avea si asta rostul ei, dar esti soldat sau sora medicala?

18. #1638 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Nu ma impresioneaza cu nimic profilul asta. 6,450 kills? Asta a facut puncte aruncand truse de prim-ajutor in dreapta si-n stanga. Big deal. Nu ca n-ar avea si asta rostul ei, dar esti soldat sau sora medicala?

Genial mod de a gandi. Pai de ce a mai fost introdusa clasa medic? Vrei sa fii soldat, joci assault.Normal ca unii nu joaca medic doar ptr ca le plac mai mult armele de la aceasta clasa sau stiu eu de ce ( cum probabil faci tu ). Asa ca da, sorry to disappoint you dar chiar asta este scopul clasei medic, sa arunci truse de prim ajutor in stanga si-n dreapta.

19. #1639 SP
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Esti soldat sau sora medicala?
    Joci Quake 2 aici sau BC2? Presupun ca aceeasi problema o ai si cu cei care joaca inginer. Adica joci assault sau faci pe mecanicul?! Tu meriti lasat de unul singur cu tancul inamic in fata, mult noroc cu Abakanul

20. #1640 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Am o intrebare:

Doar ce am obtinut arma XM8 si as vrea sa stiu cum ii pot atasa tinta cu red dot ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 149 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks