Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 80 of 149 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1581 SP
    Member Downshifting's Avatar
    E simplu: atata timp cat exista numerosi oameni care folosesc M60, nu e nicio rusine sa o folosesti si tu contra lor. Dar da, arma e overpowered si ar fi bine ca Dice sa remedieze problema asta.

Totusi M60 deja are un antidot puternic, modul hardcore. Acolo un M60 nu e cu nimic mai breaz decat un Krinkov sau un M249, dar e adevarat ca modul asta nu e chiar pt orice, fara aim assist, spot and mark, minimap, fara auto-regenerare (pana si sangele de pe ecran ramane asa daca nu te healuieste nimeni), fara sa-ti arate cine te-a omorat si unde e, si unde daca-ti iei 2 gloante in piept cazi lat pe loc.

2. #1582 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Din pacate elitismul ieftin,de care vorbeam,iese la iveala,inclusiv prin modul de scriere a posturilor. Eu va inteleg ca e puternica
    arma,medicul,sta pe "cur" cu medicamente,pe scurt un medic cu M60 e dumnezeul BC2-ului(oare de ce nu joaca toata lumea medic in BC?),dar nu asta am negat.Am spus doar ca mi se pare aiurea sa te tot plangi ca o muiere(in general,nu o luati fiecare personal),de o situatie in care nu ai ce face,datorita producatorului,DICE in speta,dar care o poti folosi si tu. Probabil se va nerfa,probabil ca nu(pt TOTI),dar pana atunci trebuie luat si jucat ca atare. Logic,si asta este scopul unui forum,sa discutam despre joc,eu doar am zis,in urma a nenumarate posturi pe subiect,ca se exagereaza pe tema M60.Voi ce motiv aveti sa nu jucati cu M60 si sa rupeti tot?(elitism too much?)

PS : Acel "draga" , Wickyz,era un apelativ pur prietenesc si colegial,daca tu te-ai simtit ofensat,FO!
    Motivul este urmatorul: am jucat toti medici sau cel putin marea majoritate, jocul nu si-ar mai respecta linia de clase si squad iar faptul ca se doreste un shooter cat mai aproape de realitate si un LMG poate sa nimereasca tina la distante f lungi tragand cu ea dusa la ochi sau din sold e SF total.Medici cu LMG( sunt prevazute cu bipod pt tragerea din pozitia culcat ) nu prea am vazut, numai Rambo tinea Lmg-ul cu o mana si pe cdealalta avea infasurata banduliera de cartuse spulberand tot, dar el e Rambo.

3. #1583 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    l-ati lasat pe denveris si le sariti in cap medicilor. Am observat un lucru dar nu stiu daca il confirma cineva: in modul hard-core , daca esti ranit, te regenerezi dar mult mai greu. dupa cateva minute? sau am dat peste un health pack din greseala in meciul ala. De obicei nu am o durata e viata prea mare in joc asa ca nu s-a intamplat decat o data sa ma regenerez.

4. #1584 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Totusi M60 deja are un antidot puternic, modul hardcore. Acolo un M60 nu e cu nimic mai breaz decat un Krinkov sau un M249, dar e adevarat ca modul asta nu e chiar pt orice, fara aim assist, spot and mark, minimap, fara auto-regenerare (pana si sangele de pe ecran ramane asa daca nu te healuieste nimeni),
    fara sa-ti arate cine te-a omorat si unde e, si unde daca-ti iei 2 gloante in piept cazi lat pe loc.
    Fara nici o intentie de cearta:
    Imi pare rau dar nu vad nici un motiv de lauda sa joci hardcore, ii doar un mod de joc ca si oricare altul si nu presupune nici un fel de skill in plus fata de modul normal chiar dimpotriva mi se pare ca in hardcore se campeaza mai mult si meciurile is mai plictisitoare, cel putin pentru mine, ba mai mult o sa plusez si zic ca hardcore este pentru "sniper wanna be" care nu is in stare sa dea un headshot in modul normal si folosesc hardcore sa aiba falsa impresia ca is jucatori.Nu de alta dar in hardcore 80% is sniperi si pun pariu ca si tu joci sniper si cateodata inginer cel mult.

5. #1585 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    l-ati lasat pe denveris si le sariti in cap medicilor. Am observat un lucru dar nu stiu daca il confirma cineva: in modul hard-core , daca esti ranit, te regenerezi dar mult mai greu. dupa cateva minute?
    Nu te auto-regenerezi deloc, te vindeci doar daca intri in raza de actiune a unui medic pack.

---------- Post added 14-04-2010 at 11:16 AM ----------

Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
    Fara nici o intentie de cearta:
    Imi pare rau dar nu vad nici un motiv de lauda sa joci hardcore, ii doar un mod de joc ca si oricare altul si nu presupune nici un fel de skill in plus fata de modul normal
    Pot sa pun doar ca e mult mai realist, avand in vedere ca pe campul de lupta nu ai nici mini-map, nici aim-assist, nici nu poti sa-ti iei doua pe cocoasa de la un XM8 dar totusi sa te bagi degraba la adapost si sa fii in cateva secunde fresh, ca prin minune, fara med pack. Plus ca acolo grenadele sunt grenade, nu petardele din core. Eu cu reconul in hardcore joc in special cu shotgun (USAS 12 mai ales) si cu VSS/VSU cu red dot sau 4x, uita-te la statisticile mele sa vezi ca am putine killsuri cu armele clasice de campat, M24, M95, SV98 sau GOL.
    Adevarat, sunt ceva mai multi sniperi in hardcore, dar asta pt ca si armele lor sunt mai realiste, e de asteptat ca o forta precum M95 sa te omoare din prima, chiar si fara hs.

6. #1586 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Of, tu ai dedus o atitudine care denota elitism sau intentii comice retro din postul meu? As fi putut sa scriu ceva asemanator cu Mariusika dar am preferat sa iti demonstrez totul foarte clar, am folosit acele exemple dorind sa fie cat mai evidenta concluzia. Ce m-a deranjat nu a fost esenta postului tau (care intr-un fel ne priveaza dreptul la libera exprimare, vorbesc despre ce vreau si cat vreau atata timp cat nu privez drepturile altor persoane facand asta). M-a deranjat felul in care ai prezentat aceasta idee.

Muiere nu e nimeni de pe forumul asta doar ca se plange de o arma, ti-am explicat de ce are loc acest fenomen, daca tot "nu intelegi" iti recomand un curs de sociologie. Si referitor la apelativul "draga", te rog sa clarifici diferenta dintre un barbat si o femeie si felul in care limba romana trateaza aceasta diferenta.

Am fost destul de explicit in prezentarea motivului pentru care lumea considera arma M60 overpowerd si motivul pentru care isi prezinta opinia aici, pe forumul CG.ro. Acest post al meu deja deviaza destul de mult de la subietc si imi pare rau. Hai sa incheiem treaba aici.

---------- Post added 14-04-2010 at 12:29 PM ----------

As vrea sa reintroduca self healul pentru Assault, m-am obisnuit din BC1 sa joc cu clasa asta si imi e greu sa ma dezlipesc de ea. Imi placea mobilitatea si independenta pe care o aveai cu assault.

7. #1587 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Taaare mi-as dori sa aflu unde naiba se salveaza screenshoturile Azi am reusit la o harta de Conquest sa luam toate steagurile si ne-am dus toti in baza lor cu catel, cu purcel. O fost macelul de pe lume... doi oameni in tancheta si restul medici. Ne-am trezit dupa cateva minute ca iesisera toti din echipa adversa din joc, doar ce mai intra cate un om nou in joc si era alocat automat in echipa inamica Ma intreb ce surpriza era pe capul alora care spawnau in baza lor si se trezeau cu tanc si inca vreo 6 indivizi in fata.

8. #1588 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Cum faci să joci cu cățel și purcel, �ți dă unlock la ei la vreun level mai avansat?

9. #1589 SP
    Junior Member denverius's Avatar
    Mie mi se pare ca de cateva zile avem lag pe toate serverele de BFC2.??????

10. #1590 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Da, majoritatea din noi s-au confruntat �n ultima vreme cu problema asta și să ne și scoată din meciuri destul de des, not fun

11. #1591 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Cum faci să joci cu cățel și purcel, �ți dă unlock la ei la vreun level mai avansat?
    noob... jos jos, sus, sus, X

Cred ca lagul se observa cel mai usor cand incepi sa tragi cu mitraliera in cineva care-i cu spatele, la cativa metri distanta, se intoarce si te-o omorat. Dupa aia il vezi in ecranul "your Killer" ca avea health 100%

12. #1592 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Sper sa nu faca ca Infinity Glitch, sa scoata 50 de patchuri si niciunu sa nu fie bun

13. #1593 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Attached Images Attached Images lag.jpg

14. #1594 SP
    Junior Member denverius's Avatar
    Exista ceva asemanator cu teamspeak ?
    pt Ps3 se intelege

15. #1595 SP
    Junior Member Bizrox's Avatar
    Sunt nou pe BC2
    gamertag : Bizr0x

16. #1596 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Bizrox View Post
    Sunt nou pe BC2
    gamertag : Bizr0x
    Boss, pune-ti tag-ul RO la nick si o sa vezi ca o sa se sinucida inamicii cand te-or vedea

17. #1597 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    @boga exact lol.Romanasii sunt cei mai buni.

18. #1598 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    As vrea sa vad in curand o harta sau doua mai frumoase pentru elicoptere de atack. Cum era Par For Course in BC1. O harte unde infanteria are sanse mult mai mari sa distruga elicopterul. Asa cum e acum tot timpul Atacama se rezuma la spawntrapping pe inamici.

Hartile cu Blackhawk sunt deja foarte amuzante. Imi plac cel mai mult momentele cand in 4 oameni ardem MCOMurile. 2 se parasuteaza din Blackhawk, planteaza MCOMul si il apara de la sol, iar altii 2 survoleaza cu Blackhawkul si opresc defenderii.

19. #1599 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Daca vrei diversificare vezi ca si in Battlefield 1943 au avioane (il gasesti pe PSN store) . asta ca tot ruleaza seria Pacific la HBO. Avioanele mi se par mai greu de controlat decat elicopterele.

Dupa ce am jucat ceva timp cu An 94 akaban am descoperit o arma care imi place mai mult - G3. mi se pare ca are un damage foarte bun si e foarte precisa, doar ca tintesti foarte greu obiectele mici(gen UAV care se afla mai departe- vezi doar un punct). De aproape si pe distanta medie e devastatoare in opinia mea.

20. #1600 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Daca vrei diversificare vezi ca si in Battlefield 1943 au avioane (il gasesti pe PSN store) . asta ca tot ruleaza seria Pacific la HBO. Avioanele mi se par mai greu de controlat decat elicopterele.

Dupa ce am jucat ceva timp cu An 94 akaban am descoperit o arma care imi place mai mult - G3. mi se pare ca are un damage foarte bun si e foarte precisa, doar ca tintesti foarte greu obiectele mici(gen UAV care se afla mai departe- vezi doar un punct). De aproape si pe distanta medie e devastatoare in opinia mea.
    Da, arma e destul de buna, am descoperit arma mai demult cand incercam sa arunc in aer tancurile cu C4, demential, iti ofera un foc f bun si destul de precis, am deja 4 gold star pe ea jucand ocazional.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 149 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks