Vai Wickyz ce "enervant" ai fost aseara cand jucai numa cu Blackhawk-ul am impresia pe harta Isla Inocentes , nici macar nu incercati sa puneti bomba lol , doar survolati insulita cu primele MCOM-uri si ne omorati cand ne dadeam spawn .![]()
Vai Wickyz ce "enervant" ai fost aseara cand jucai numa cu Blackhawk-ul am impresia pe harta Isla Inocentes , nici macar nu incercati sa puneti bomba lol , doar survolati insulita cu primele MCOM-uri si ne omorati cand ne dadeam spawn .![]()
O sa intru si eu in posesia jocului saptamana asta,multumita lui Zero!![]()
See ya on the battlefield![]()
O arma exceptionala si deseori uitata e PP2000Avtomat. Foarte silentioasa, uluitor de rapida (cred ca are cea mai rapida rata de foc din joc, sa o intreaca poate doar MG3, dar orice comparatie cu harbul aia de arma se opreste aici) si mai mult decat multumitor de precisa. Aproape ca imi pare rau ca am facut platina la ea, nu o voi mai folosi o perioada pt ca nu mai primesc stele. Cred ca urmatoarele pe lista de plat sunt XM8 Proto si UZI.
![]()
Si eu o sa fac rost de el zilele urmatoare, abia astept.
Vad ca mai toti care discutati aici sunteti pe PS3. Pe X360 nu joaca nimeni de pe-aici?
Misto , sincer preferata mea e AKS-74 mai ales cu un 4xscope are un accuracy decent pt o arma de engineer , pacat ca se termina gloantele destul de repede iar incarcatul tine destul de mult mai ales daca is face 2 face cu mai multi inamici e nasol .
Pai cred ca lumea s-a plictisit de cate ori am spus treaba asta, dar armele de la inginer sunt cel mai potrivite pt hardcore mode. Acolo omori un adversar cu mai putine gloante si deci problema de a ramane fara munitie sau cu incarcatul des al armei apare mai rar. Si in plus RPG-urile sunt mult mai eficiente anti-infanterie decat in normal core, unde mi s-a intamplat sa trag cu Gustavul intr-un grup de trei inamici fara sa moara niciunul. In hardcore pe hartile cu multe case (Arica, White Pass etc) faci lejer multi kills cu RPG-urile.
Asta e cum ai zice ca de ce nu da pilotul la Apache defuse la MCOM. Eram doi oameni din 12 in Blackhawk. Ne indeplineam rolul de protejat MCOMul armat. Ce nu ai observat tu a fost faptul ca din 12 oameni la noi 9 erau Racooni cu 12X. Pana la urma am castigat multumita lui Kepzy care a armat toate MCOMurile singur si lui waches2 care facea ploaie de plumb peste MCOM.
lolAti vazut ce frumos e cand ii dai cuiva o grenada in cap ? Eram pe acoperis , ultima baza , Port Valdez, langa M-COM un inamic , eu arunc o grenada exact in cap la un recon. Mi-a placut cum s-a miscat corpul , si nu s-a prins de unde a venit !
Observ asta si eu. Daca personal nu merg sa plantez sau sa imping frontu, sau un alt roman nu face asta treaba nu misca. Ce faceam noi cu chopperu ar fi fost un mare calvar pentru inamici daca ai nostri atacau. Elicopteru Blackhawk e f important pentru echipa si personal prefer sa il folosesc. Este mai enervant decat 6 medici cu M60 la un loc. Daca il prind pe Waches2 sau pe Mariusika la poosturile de Gunneri iese macel, si daca il avem pe Kepzy la MCOM/Repair duty este endgame pentru inamici. Cel mai grav moment a fost pe Ilsa Inocentes, il aveam pe Kepzy la repair si pe Mariusika+cineva la gunneri. Unu de la noi a armat si A si B, si noi din elicopter singuri am tinut ambele, eram pus fix intre ele, un gunner dadea in A altu in B.
Cred ca in meciul la care te referi eram doar eu cu waches2 in joc, un pic mai tarziu a intrat si Kepzy si atunci a inceput amuzamentul cu elicopterul.
"Look for the kits to come to the PlayStation 3 and PC versions of Battlefield: Bad Company 2 at a later date."
Fcuk that![]()
Deja ma asteptam la asta. Oricum, sper sa vina impreuna cu un mare, mare patch care o sa rezolve majoritatea problemelor din joc si sa adauge AutoInjectorul clasei AssaultSlabe sanse.
Bookmarks