glumesti, nu? Dupa lansarea jocului, in mai, ofera si ei primele harti "noi". Au mers pur si simplu pe ideea "luati de aici ditai campia, descurcati-va cumva", nu vad cum au gandit mai departe de atat. Am intrat si eu in seara asta si, pe langa faptul ca noile harti erau populate numai cu sniperi cu 12X, nu prea am putut sa trag alta concluzie.
Asta era problema la BC2 pana acum, s-a plans cineva ca-s prea mici hartile? Daca nu, la ce ajuta niste harti mult muuult mai mari? Daca ai ghinionul si nu mai prinzi tanc sau alt vehicul in baza, mergi de te saturi, cu toti camperii cu tinta pe tine. Iar cand zic camperi, ma refer la aia care, mai ales pe hardcore, isi aleg un loc caldut si stau acolo pana raman fara munitie sau pana-si iau in cap ceva obuz ratacit.
Asa ca faza "ce support de la developeri!!11!!!!" nu tine in nici un fel.
Te ajuta destul de mult sa cunosti hartile in prealabilIncearca Oasis Conquest, e super dinamica si in jurul la B e tot timpul masacru mare mare (nu se compara cu nimic de pe Rush, am patit sa stau acolo 5 minute intr-o lupta continua si nimeni sa nu ia baza; mortare, medici, grenazi, RPGuri). Incearca de asemenea sa joci Cold War pe Rush.
Personal imi plac hartile care sunt " mari",nu suport sa fiu "indrumat" pe aceleasi tunele mici sau aceleasi corpuri de cladire.
Din aceasta cauza ador libertatea de abordare pe care BFBC2 o ofera.Personal nu mi s-a intamplat sa stau mult timp si sa nu se intample nimic,depinde cum joci ( dc incerci sa faci targeturile propuse pe harta sau doar KB)
Hartile noi sunt o aditie buna la cele curente.
Ho ho, pe Cold War este un adevarat macel, de multe ori "dai coltu" fara sa stii de unde vine.Pentru mine nu sniperii sunt marea problema ci elicopterele .Personal am un fix,sa vanez sniperii si tancurile .Pe Heavy Metal cu toate ca este imensa de multe ori o iau pe jos ,mai dau de un tanc ,mai gasesc un sniper si il iau miseleste.Pana la urma tine de gusturi .
mie imi plac sniperii care cauta ei locuri cat mai ferite si de acolo trag de parca ar avea automata. ii vede toata lumea de unde trag si au muncit degeaba sa caute gauri de sarpe . si eu joc cel mai mult sniper insa ma plictisesc sa astept si prefer sa alerg cu pistolul in mana, vad pe unu, ma opresc , schimb pe luneta si ii dau, si asa mai departe. imi pare rau ca hartile vechi sunt din ce in ce mai goale
Foarte multa lume prefera hartile foarte mari, e un fel de trademark al BFului. Jocul ofera de toate, angajamente in spatii deschise mici, in cladiri, lineare, deschise, vehicole etc. Tot ce trebuie sa faceti e sa iesiti de pe server si sa intrati pe unu cu harta pe care o preferati. Daca ma pun sa joc intr-o zi, incep cu S7uad Deathmatch pe Ilsa Inocentes, bag un Rush pe Cold War, vreo doua con7uesturi pe Oasis, un Con7uest pe Arica Harbour de pofta, apoi cand se logheaza MSK bag un elicopter pe Heavy Metal si apoi unul pe Ilsa Inocentes. Tot ce trebuie sa faceti e sa alegeti harta. Observ ca la multa lume e blocaj psihologic legat de schimbarea serverului, sta lumea intr-un meci de 3 vs 4 doar ca sa nu schimbe serveru.
Alt exemplu ar fi, daca am chef de jucat cu shotgun joc un Ilsa Deathmatch, daca am chef de Inginer bag un Con7uest pe Harvest Day, daca am pofta de snipereala bag un Con7uest pe Arica Harbour.
Parerea mea e ca jocul e destul de slab pe Rush. Foarte booring, linear si sniperii domina jocu pe hardcore. Incercati Con7uest pe hartile mai mici (Arica Harbour, Laguna Alta, Oasis). In schimb observ ca multa lume tot joaca Rush, pe aceleasi harti vechi si enervante.
---------- Post added 06-12-2010 at 01:39 PM ----------
La mine cele mai epice jocuri de sniper am avut Most Kills Grachul nu sniperu![]()
si squad rush e antrenant. E mai palpitant. O sa incerc si eu hartile noi cand apare vietnam-ul. sau dupa aia![]()
Chiar nu te-am inteles.Cum adica ai sa incerci hartile noi cand apare Vietnamul??? Adica ai sa incerci hartile noi cand apare un alt joc nou? Daca e sa le incerci...acum e momentul.
Nu e nimic complicat. Am fost cam vag in exprimare. Pana pe 21-22 dec nu am timp de joc. Ma joc gt5. Vietnam-ul il astept de mult si poate ma dezlipeste de gt5.
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam Updated Hands-On - PlayStation 3 Previews at GameSpot
For those who've neglected Battlefield: Bad Company 2's multiplayer for too long, Vietnam is a sweet welcome back: a Vietnam War-era, multiplayer-only digital expansion, comprising five new maps (one to be unlocked further down the line), new weapons, and new vehicles, bolstered by evocative licensed music and voiceovers.
Foloseste cineva aceasta metoda? Daca da as vrea si eu ceva lamuriri.Spre sfarsitul clipului omul arata ca poti pune tracer dart daca esti copilot(sau tragator) apasant click dreapta(banuiesc ca joaca pe PC).Am incercat si eu aseara pe PS3 dar nu prea merge.Mai exact cand trag cu acel mini tun printre salve scapa si cate un tracer.Dar as vrea sa pot sa trag separat acel tracer(de ex cu R2-cum ar fi normal).Pareri?
Din punctul meu de vedere treaba cu hellfire-ul e foarte faina...nu imi explic cum noi romanii iubitori de BC2 nu am folosit metoda asta pana acum.Voi asii elicopterelor(se stiu ei) ...dati explicatii.
Free gameplay from Vietnam
Vizionare placuta
YouTube - Battlefield: Bad Company 2 Vietnam Pure Gameplay!
la cum arata harta asta in flacari, ma intreb daca e opera jucatorilor sau e parte din decor. Oricum, apocaliptica. O sa fie super vietnam. Imi aduce aminte de COD WAW.
O sa fie macel. D-abia astept 21 decembrie.......tin 15 Lire pe contul de PSN de vreo 2 luni pt DLC-ul asta. Si e posibil sa mai ramana si bani.
Oare o sa putem alege din toate armele sau o sa fie organizate US vs Vietcong ?
va dati seama cum o sa arate harta dupa ce joaca toti cu Flamethrower ? Sa scoti sniperul din ascunzatoare cu putina caldura. Sau sa flanchezi vreo intrare mai ingusta sau o iesire dintr-un bunker. Sper sa merite asteptarea si sa avem cu cine juca online
Bookmarks