nu mai apare odata
Rabdare...mai sunt 3 zile.Macar stim sigur data cand apare.Nu cum a fost asteptarea cu MapPack7.Va fi frumos.Din ce am vazut in clipul de mai sus au implementat si ceva din MoH...ma refer la acele tuneluri...transee.
Care e cea mai ok si rapida metoda de a-mi alimenta contul de PSN(UK)? Pana acum am folosit Robert Dinu cu incarcare instant,dar azi mi-a zis ca e in RO pana in 05.01 si nu ma poate ajuta
nu e singura solutie...sunt o groaza de site-uri care accepta plata direct cu card si iti trimit codul, eu l-am folosit cu succes asta OffGamers - Game Card, Game Currency & Leveling Service Platform.
Cand apare pe PSN? Azi?
Nu m-am prea mai jucat pe PS3 in ultima vreme (m-am reapucat de WoW), dar sigur o sa bag niscaiva ore in BBC2 Vietnam![]()
Pe 21. http://www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam pe 22 era pt Europa. Deci cine are jocul zona 1 se va bucura diseara, iar cine are zona 2 abia maine. Mie in joc in bara aia imi spune 21(am zona 1).
Si mai erau o gramada de filmulete , si din Hamburger Hill , Platoon ...etc ...Am simtit nevoia sa-mi spal putin creierul innainte de lansare
Bafta
LE : Mi-am luat si concediu mai devreme ...sa omor linistit la NVA![]()
Bookmarks