Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 149 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 ... LastLast
Results 2,261 to 2,280 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #2261 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Rage moar?

2. #2262 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Battlefield Bad Company 2 new game copy gives you five new maps

That's right, "maps". Not just one, not two, in fact not even three or four, but FIVE free VIP Maps. None of which are available on used copies of the game. GameStop's currently got it at a sweet deal, with the game tagged at US$ 32.99, plus free shipping. All you gotta do is punch in that LUCKY7 code and click that BUY button by August 2, 2010. Five new BFBC2 maps make a brand new game copy even cooler.Publishers are throwing in more and more stuff to get you guys to choose brand new games over second hands or rentals. Take for example EA's Battlefield Bad Company 2. If you buy it brand new, you're not only getting a fresh off the box copy of the game, you'll also be getting free VIP maps.

3. #2263 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    banuiesc ca se refera la hartile "noi" deblocate pana acum, nu?

Oricum ...preferata mea in modul RUSH e White Pass. E foarte dinamica si ai multe posibilitati de abordare. ca defender e indicat sa tii cat mai mult primele doua m-comm-uri. In urmatoarele nu prea mai ai sanse daca inamicul da mortar strike. se darama repede. Ca atacker e foarte ragut sa iei repede prima baza si cum ziceam, dupa aia nu prea mai sunt probleme.

Parca s-au mai rezolvat din problemele initiale si am inceput sa rejoc cu placere BF

4. #2264 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Si eu am inceput sa joc iar BC2.
    Ca harta, "noile" harti nu ma pasioneaza cu nimic, Port Valdez mi se pare cea mai buna si Laguna Presa, amandoua pentru Rush pentru ca numai asta joc.
    O arma foarte buna e Tommy Gun-ul, dabea acum am inceput sa joc cu el si imi place foarte mult.

5. #2265 SP
    eu consider G3-ul , si VSS-ul cu 4x arme de baza si rpg-ul

6. #2266 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pentru mine XM8 ( cu 4x) e the best, am platinum la ea.
    Acum am inceput sa joc Inginer cu Tommy pentru ca nu imi plac armele clasei.

7. #2267 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    eu consider G3-ul , si VSS-ul cu 4x arme de baza si rpg-ul
    Bagati G3 pana nu o nerfeaza si mai mult

8. #2268 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Pentru cei cu Xbox 360, de cate ori primiti "kick to dashboard"?... ca de o luna incoace in fiecare sesiune sunt scos de cel putin o data din joc direct in dashboard.

9. #2269 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    Pentru cei cu Xbox 360, de cate ori primiti "kick to dashboard"?... ca de o luna incoace in fiecare sesiune sunt scos de cel putin o data din joc direct in dashboard.
    poate ii scoti din sarite pe baieti)....si eu cand eram admin(cs)...le dadeam kick de tot din joc + ban permanentlol....butokas must be punished

10. #2270 SP
    Cu ultimult VIP Map Pack mi s-a trezit si mie pofta de joc. White Pass pe rush e superba! Ador macelul intre infanterie. Pacat ca nu prea m-a prins jocul cu vehicole la fel cum ma prinsese in Bad Company 1 (numai tancuri campam acolo).

M-am obisnuit ultimul timp atat de mult cu 4X pe toate arme, si la zoom si la felul in care se misca tinta incat mi se pare imposibil sa joc cu Red Dot sau Iron Sights. Si cand ma gandesc ca pana la lvl 50 nici nu pusesem mana pe un 4x Mi se parea mult prea imprecis.

11. #2271 SP
    ai dreptate Wickyz - white pass e superb.
    Dintre vehicule, preferatele mele sunt tancurile. oricum, eu sper sa se lanseze si dlc-ul cu vietnam. D-abia astept.

12. #2272 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Cu ultimult VIP Map Pack mi s-a trezit si mie pofta de joc. White Pass pe rush e superba!
    Pai am impresia ca in afara de primele doua cutii, restul de 4 sunt in case, adica tot ce tre sa faca atacatorii e sa dea mortar (cu explosive upgrade, evident) ca sa darame casele rapid. Mie din ultimul map pack mi-a placut mult conquestul pe Nelson. In sfarsit harta e luminata, nu mai trebuie sa ma concentrez ca sa vad inamicul in departare. E o harta f buna pt a face platina la LMG-uri.

---------- Post added 04-08-2010 at 01:32 PM ----------

Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    M-am obisnuit ultimul timp atat de mult cu 4X pe toate arme, si la zoom si la felul in care se misca tinta incat mi se pare imposibil sa joc cu Red Dot sau Iron Sights.
    Eu nu mai pot sa joc bolt action cu luneta, m-am obisnuit cu ele numai cu red dot si 4x, le folosesc pe post de shotgun cu slug, ca n-am rabdare sa campez cu 12x.

13. #2273 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Mai joaca cineva? Eunt disponibil aproape in fie care seara.Datzimi add daca vreti sa jucam inpreuna.

14. #2274 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    WTF?

I'm a goddamn lucky bastard...
    Attached Images Attached Images asd.png ps3_msk9149.png

15. #2275 SP
    616 sunt cam multe teamkilluri. Eu in aproape 700 de ore n-am decat 191.

16. #2276 SP
    Lol? Pe bune? Ai ban pentru TK? Eu am 1200 de TKuri

17. #2277 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Ne strangem si noi la un Onslaught in seara asta?

18. #2278 SP
    Member L0G1X's Avatar
    EA confirms Bad Company 2 Ultimate Edition
    The Ultimate Edition will ship with the following:
    • Battlefield 1943
    • Limited Edition and VIP Unlocks
    • The recent �Onslaught� DLC Mode
    This package will go for $59.99 and is slated to ship August 31, 2010.
    Attached Images Attached Images bc2ultimate.jpg

19. #2279 SP
    Mai e cineva de parere ca M1 e mai bun in joc decat M14? Chiar daca are 8 gloante in magazie in loc de 10 cat are M14, Garandul e mult mai silentios si are tinta (ironsights) mult mai buna.

20. #2280 SP
    Member maweryck's Avatar
    nu stiu ce sa zic ....n-am mai jucat de mult si nici cu Garandul nu am jucat extraordinar de mult .....dar M14-le a fost prima arma la care am luat platina

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 149 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks