sorry makia si G for exiting , dar mi-a picat netul .
Ar trebui să-şi revină la normal �n jurul orei 13:
[sursa]There will be some maintenance work within EA which may cause some downtime to the Battlefield 2142, Battlefield 1943, Battlefield Bad Company and Battlefield Bad Company 2. This will affect the games mentioned above and will affect areas of the EA service such as; accounts, billing, code redemption and also the leaderboards and stats.
Maintenance start: 9/21/2010 - 20:00 (RO)
Ends on: 9/21/2010 - 20:30 (RO)
Another Maintenance operation will take place tomorrow and will run for approximately 5 hours. This will also affect the games mentioned above and will affect areas of the EA service such as; accounts, billing, code redemption and also the leaderboards and stats.
Maintenance start: 9/22/2010 - 8:00 AM (RO)
Ends on: 9/22/2010 - 13:00 (RO)
Tipii astia de la DICE nu prea au chef sa tina serverele in picioare, sau cum? Am avut in ultimul timp numai rateuri cu conectarea, rank dat inapoi la 1 in fiecare seara etc.
Pentru cei care nu stiu ce inseamna "Bulan a la Wickyz", am sa va dau cateva exemple pentru a intelege mai bine.
Wickyz poate lasa din mana controllerul in timp ce piloteaza elicopterul, urmand ca acesta (chopperul) sa se duca cu vreo 2 baze mai in spate, sa treaca printre zeci de copaci si cativa stalpi si ulterior sa aterizeze cu 1% hp.
Wickyz poate lasa elicopterul in hover timp de 3 minute, sa plece de la consola, si sa se intoarca sa miste elicopterul cu 2 secunde inainte ca o racheta inamica sa ne loveasca mortal.
Wickyz este singurul om cunoscut de mine care inca se mai poate izbi de copaci cu chopperul fara ca acesta sa explodeze.
Acesta este, dragi copii, "bulanul a la Wickyz". Think again!![]()
Eu am o teorie, dar nu o spun pe forum ca poate se supara. Asa in BC2, cand suntem toti in squad, o spun fara probleme lol.
---------- Post added 24-09-2010 at 07:39 PM ----------
Am uitat sa mentionez. Toate acelea s au intamplat intr un singur meci, in care nu am murit niciodata.
Ce mai, zeii ma iubesc. Am prins azi in sfarsit faza cu smokeul la elicopter. Cum il dai sa mearga 100% si cum fentezi smokeul cu ingineru, sa nu scoata traceru.
Cred ca am sa mi bag picioarele in jocul lor si n am sa mi cumpar nici un Vietnam. Astia de la DICE sunt niste nesimtiti. Cum p#$a mea se asteapta sa le dau bani pe un DLC de tot rahatul cand ei ne dau m#$e prin simplul fapt ca nu se mai ocupa de joc. Ca%atul asta nu mai merge cum trebuie de vreo 2 luni iar ei se ocupa de celalalt joc care o sa l strice prin suportul prost oferit userilor, fara a repara o problema care afecteaza toti playerii. Si partea cea mai proasta e ca se intampla in fiecare duminica seara, exact cand vrea omul sa impuste tot ce misca pentru a se pregati pentru o saptamana de stres (vorbesc de resetul stats urilor)
Tare am eu o presimtire ca se va intampla exact cum a fost cu BC2 cu serverele la inceput, de jumate din playeri nu puteau juca online.
Inca o chestie care ma calca pe nervi este ca nici acum nu am implementat rahatul ala de sistem cu care poti sa vezi screenshoturile facute in joc. La ce naiba poti face SS urile daca nu le poti vedea? DICE can lick/suck/bitemy.
Omule, calmeaza te. E deja al 2 lea post de tipul asta pe aceeasi pagina. Ai putea sa te limitezi la un simplu "Thanks" ca nu moare lumea daca nu vede ca te c@ci tu pe tine de ras.
PS: Lipseste coerenta din postul acesta dar mi e prea lene ca sa l mai editez. You ll figure it out.
Eu zic ca nu ai bulan! Eu nu iau disconect/freze/reset si elicoperul meu nu ia damage de la copaci! Pana si Chuck Norris e invidios ca mie IMI MERGE SMOKEUL pe elicopter!
Planuiam sa cumpar BC2 Vietnam la lansare, dar daca acum serverele merg asa pe penal, la lansarea Vietman—care o sa aduca un val de noi jucatori, adica frecus si mai mare pe serverele lor—nu o sa mai mearga nimic.
Cu ocazia asta vad si eu ce e cu franciza cealalta, cum ii zice? Col ov Duty, Call ăv Deut...? lol
Vai ce weekend a fost in BC2. Au bagat un fel de matchmaking cei de la EA sau ceva de genul, prind jocuri numai cu jucatori peste level 40 si majoritatea 50. Asta sau mai toata lumea a facut level. Oricum, pe langa level lumea a inceput sa si joace bine. Am avut niste partide de elicoptereala, vaaaai ... Contra unei echipe nu reuseam sa tin elicopterul in aer nici 1 minut, contra alteia la fel. Situatia a devenit un pic favorabila mie dupa ceva vin, cand ma credeam in Tony Hawk's Skate cu Blackhawkul!
Am jucat si cu REXul only pana acum facut platina pe el. Totul datorita lui waches2, pe care il citez "ce ai mah, e super tare pistolul, am platina pe el". Mi-a venit sa injur dumnezeii jocului in mare parte, dar si cand faceam treaba cu el jubilam. La final am jucat cu GRACHul un pic si mi s-a parut ca dadeam cu M60ul in inamici
Voi ce mai faceti in joc?
Over and out!
Intradevar...si eu am prins multe meciuri numai cu level 40-50, dar au fost si in echipa mea si contra.Trebuie sa recunoastem ca inca mai au probleme cu serverele lor, unii se plang de lag iar de exemplu aseara jucam cu denveris si inca cativa romani in echipa cand ne-a scos pe toti deodata...asa fara motiv.![]()
Eu n-am mai facut nimic in jocul asta de vreo 2 luni. Pe langa probleme tehnice, nu mai imi place niciun mod de joc. Base rape in Conquest; C4, vehicule, colegi de squad sniperi/spawn-uri mult in spatele actiunii in Rush; meciuri in SDM in care eu faceam 25 de killuri dar pierdeam 70% din cauza competentilor din squad etc. Nici Destruction 2.0 nu ma mai incanta, in hardcore inginerii nu faceau decat sa dea agheuri in pereti, iar daca majoritatea cladirilor erau la pamant, nu-ti mai ramanea decat sa campezi printre ruine.
Traiasca FFA in MW2, unde castig 8 meciuri din 10, nu mai depind de nimeni si nu mai apare niciuna din problemele de mai sus. Ma rog, sunt si vehicule, dar parca e mai acceptabil sa distrugi un Harrier cu un singur Stinger decat sa te chinui in continuu sa plantezi tracere nerfate.
Well, mi am facut un caracter nou. Am facut level 22 in 16 ore, am ratie 2.4 (care creste pana la 3.5 si scade pana la 2 in continuu) si Score per Minute 460.
Best Weapon: M1911 - 506 kills
Best Vehicle: Blackhawk cu 300 kills
Nu mai joc decat choppereala cu tine si o fac pe cowboy ul pe Isla Innocentes Sqd Deathmatch (adica joc doar cu pistolul) tot cu tine. Totul merge de minune avand in vedere ca in primul caz scot in jur de 60 - 70 killuri per match, iar in al doilea caz cam 20 -25 killuri per match.
Problemele tot nu le au reparat, dar am mai discutat despre asta.
Cam asta i tot. Btw, esti un madular bleg.
In ultimele doua saptamani mi s a intamplat cam o data pe zi.
Epic noob is epic.
Image found by Honord
Bookmarks