Cand apare acesti mirific Map Pack?
nu se stie. inca prezinta hartile.. In vreo 2 saptamani daca e sa o luam logic. In fiecare saptamana au prezentat o harta cei de la EA pe blog. Pana acum au prezentat 2 deci ....intelegeti. Chestia misto e ca pe bara aia ce se deruleaza in meniul din BC2, pe care apar stirile, scria ca mod-ul va contine 4 harti noi si 2 moduri noi de joc. ......Aseara m-am uitat si sunt convins ca nu am vazut rau.
Eu astept si vietnam-ul. Pana atunci am descoperit SVU - care face ravagii pe hard-core si e mai stabila
Am o luna de cand am descoperit-o si eu, fac ravagii cu ea.Tinta la cap, moare din prima ,in corp 2 lovituri sunt de ajuns, daca a incasat-o pe prima rar apuca sa scape.Si la distante mari este la fel de eficienta.Amuzante sunt duelurile intre lunetisti la distanta ,daca "el" te rateaza si are M95(cum au multi) nu mai are nici o sansa in fata SVU-ului ,pana reincarca el, reusesti sa tragi 3-4 gloante si tot il dilesti.
Dupa parerea mea, e inca un shooter foarte captivant. Nu am ce sa-i reprosez. Mai mult simulator decat arcade, pe modul hard-core, un squad deathmatch e mirific pe Panama Canal sau Laguna presa. Felul cum ajungi sa ii surprinzi pe adversari, sa stai cu un pas inaintea adversarilor, sa ii flanchezi etc, fac jocul mai interesant. Parca nici medici nu mai sunt atatia in joc. Joaca multi sniper dar cu arme grele, cu 1 shot per minute. Eu cu SVU sau VSS ii rad repede pana reincarca daca rateaza. Foarte frumos jocul...l-am criticat mult la inceput cand EA nu oferea nici un suport pt el, dar acum a ajuns in sfarsit la maturitate.... personal , nu stiu de ce au mai scos MOH, probabil ca sa nu intre in iarna fara nimic nou si cu COD singur pe piata. In rest, gasesti orice in Bad company 2 ...arme, harti variate, vehicule etc.
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam Trophy List
[SPOILER=Trophy.List]The trophy list for the highly anticipated PSN title, Battlefield: Bad Company 2 Vietnam, has been released. Available later this year during the holiday season for $14.99, you can expect to be taken back to the Vietnam war era for a great multiplayer experience. However, we're still kind of stuck on what's better about this game, earning its trophies or roadkilling noobs while listening to Creedence Clearwater Revival.
[/SPOILER]Can I Go Home Now?
Achieve a team victory on all Vietnam levels
Every Gun has a Silver Lining
Get silver stars on all primary Vietnam weapons (Veteran weapons not included)
Ecstasy of Gold
Get gold stars on all primary Vietnam weapons (Veteran weapons not included)
Doing the Rounds
Get a kill with all Vietnam vehicles
Cantankerous Chauffeur
Get 100 kills with Vietnam tanks
Ride of the Valkyrie
Get 50 kills with the helicopter
Would you Kindly STFU?
Destroy a Hannoi Hannah propaganda speaker
Great Balls of Fire
Get 20 kills with the flamethrower
Just Because I Can
Finish 1st on the scoreboard on any Vietnam level
? ? ? (x1)
Pfff...RAW....Imi amintesc cand i am dat cutit lui Invincible_Raw, iar el era primul in leaderboards. Ce frumos era pe atunci...
In seara asta se strange lume? N-am bani acu de Black Ops.. asa ca ma tenteaza o saptamana de BC2![]()
Cei de la DICE au incercat sa reinvie franciza MoH. Dupa parerea mea chiar au reusit si ma refer strict la partea de multiplayer ( SP fiind facut de EALA). MoH-ul nu trebuie comparat cu BFBC2 ca se axeaza pe stiluri diferite. BFBC2 e un tactical shooter, pe cand MoH este un fel de Hack'n'Slash, ideal daca vrei sa te relaxezi un pic.
Bookmarks