Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 149 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast
Results 301 to 320 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #301 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    RespawnAction | Bad Company 2 Box Reveals GameInformer Score

The best tactical multiplayer action on the planet
    Attached Images Attached Images 200634_lback.jpg

2. #302 SP
    Member FusioN's Avatar
    Jocul asta e atat de mult peste MW2 incat e incredibil Si asta numai in Beta...

3. #303 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Am jucat aseara si azi de dimineata. BC 2 > MW 2

Asa da!

Inca sunt cam n00b la acest joc dar ma invat eu.

Am cateva intrebari:
    Care este levelul maxim la jocul full?
    Mai exista si alte clase in afar de cele 4 din demo (in jocul full)?
    Cam cate mape o sa fie?

(Banuiesc ca la intrebarile 1 si 3 nu se stiu inca raspunsurile : s)
    1. Am vazut in beta pe PSN persoane de 32 - 34. In Bad Company 1 level max era 35, presupun ca si aici la fel, poate 40. Dar levelul nu prea are cea mai mare relevanta, poti sa fii level 35 si sa ai decat o arma de sniper unlockata, si full assault si SMG. Unlockezi armele cu cat mai mult joci cu clasa respectiva. Prespun ca pana pe la level 20 poti sa ai toate snipere unlocked sau chiar mai devrere daca joci doar sniper spre exemplu.

2. Nu, nu o sa fie alte clase. Cam asta e un punct important la BF in general, jocul iti dicteaza un anumit rol.

3. Nu cred ca o sa fie la fel de multe ca in MW2. Dar marimea hartilor e considerabila, si nu te prea plictisesti de ele. Sistemul de spawn face jocul foarte imprevizibil si rar o sa vezi aceleasi rute sau angajamente in aceleasi locuri (in stil CoD unde luptele erau cam f repetitive).

As vrea sa mentionez ca sunt in cautare de un Gunner sau Pilot de elicopter cu ceva experientza sau macar o precizie foarte buna cu joystickul (valabil pe PS3). ID-ul meu este Wickyz.

Au facut jocul mult mai dificil si e destul de greu sa mentii superioritate asupra hartii din aer. Toata lumea are tracerere pe secundar (e demo si nu prea ai ce altceva sa pui) si ma trezesc cu 5 - 6 oameni tragand cu tracere dupa mine cand intru in picaj. Din cate am observat pentru elicopter damageul splash la rachete l-au cam scazut, trebuie sa ai precizie mult mai mare ca in BC1 dar au crescut foarte mult damageul la gunner. Acum treaba o face gunneru (chiar si contra vehicole) nu pilotul cu rachete.

UAVul este foaaarte interesant, deja cand jucam la defenderi eram suparat ca nu aveam UAV. Am scos un meci de 49 - 2 doar jucat cu UAVul, baza este sa unlockezi secondary machin gun, face ravagii. E si foarte util pentru echipa, tot timpul caut spawnul inamicului si ii marchez cu Select ca sa ii vada altii pe harta, ajuta enorm cand se ascund intre copaci.

A da, si pentru lumea de pe PS3 (cam numai forumisti CG am in lista asa ca scriu aici decat as trimit mesaj la 20 de persoane), folositi Selectul foarte des cand vedeti un grup de inamici, asa toata lumea ii observa si se aude si un anunt vocal. Si daca jucati cu Inginerul, fiti atenti pe minimap, vehiculele care au nevoie de reparatie apar cu o "cheie franceza gen". Survolam unori un minut dupa cineva (un inginer) cu UAVul si omu tot nu ma repara. Din nou mentionez cat de importanta e treaba cu Select, merge si din vehicule, foarte utila cand stai in tanc la mitraliera si ai zoomul, apasa tot timpul Select cand vezi o tinta si mai ales cand vezi un spawn inamic, asa si omu din turela care are vizibilitate mult mai redusa poate sa traga un proiectil.

Un alt sfat cand folositi tancul sau daca aveti un RPG cu Tracere e sa tineti minte foarte bine pozitia turelelor antitanc si a mitralierelor. Cand atacati cu tancul baza inamica imediat le eliminati cu un proiectil si o sa fie muuult mai greu pentru defenderi sa va distruga. Si desigur puneti un tracer pe absolut orice vehicol

4. #304 SP
    Member braingrinder's Avatar

Superb

Jocul acesta este pur si simplu superb.Am jucat o seara intreaga si nu m-am plictisit.
    Am ajuns chiar si pe locul 1 .
    Add me : bra1ngr1nd3r ( PS3 ; UK )

5. #305 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    FPS of the year baby.
    Preorder .

6. #306 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    FPS of the year baby.
    Preorder .
    Stai draga ca vine Halo in toamna!! Ce ai? Ai luat ceva?

7. #307 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Cel mai bun FPS Online al anului. Singura concurenta pe care o poate avea e Medal of Honor sau un nu COD, desi ma indoiesc ca acestea se vor ridica la acest nivel.
    Nu sunt sigur daca e si cel mai bun FPS, trebuie sa joc Bioshock 2 ca sa ma decid.

8. #308 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Jocul merita. Am jucat si eu aseara demo-ul, ...pe harta cu snow. Foarte foarte bine. Am avut si beta, anul trecut, doar ca atunci nu mi-a lasat aceasi impresie. Se pare ca au mai schimbat la el multe, ce pot sa spune.

Categoric un BUY !

9. #309 SP
    Junior Member altair's Avatar
    Halo nici nu va ajunge la nivelul acestui joc.Fps anului clar!!

10. #310 SP
    Quote Originally Posted by altair View Post
    Halo nici nu va ajunge la nivelul acestui joc.Fps anului clar!!
    Vorbesti fara tine nu te supara. Reach va sparge tot, dar TOT!

11. #311 SP
    Junior Member altair's Avatar
    O sa vedem nu am vazut inca nici un gameplay din Reach, nu fi asa sigur ca va rupe tot.(eu personal nu ma omor dupa halo lam jucat pe 360 inainte sa mi se strice , si nu mo impresionat chiar deloc).

12. #312 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Toate FPSurile sau toate jocurile?

13. #313 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    TOT dom'le, TOT !, nu ai inteles? absolut TOT ! ...

14. #314 SP
    Exist, no offence, dar in ceea ce ma priveste esti in ceata - totala - taioasa - londoneza lol

ON: Battlefield este un joc incredibil, dar vedeti voi fanboys PS3 cum o sa plangeti la toamna!

15. #315 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Exist, no offence, dar in ceea ce ma priveste esti in ceata - totala - taioasa - londoneza lol

ON: Battlefield este un joc incredibil, dar vedeti voi fanboys PS3 cum o sa plangeti la toamna!
    Evolutia ta din ultimele 24 de ore, m-a confuzat total. Credeam ca esti cu noi... oh, well...2 sugars please

16. #316 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Si sa nu mai fie motive de cearta Bad Company 2 e best FPS online pe PS3 din titlurile care au fost anuntate si care vor iesi in prima jumatate a acestui an...
    L.E cu vreo 34 de secunde: Preorder :X

17. #317 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Si sa nu mai fie motive de cearta Bad Company 2 e best FPS online pe PS3 din titlurile care au fost anuntate si care vor iesi in prima jumatate a acestui an...
    L.E cu vreo 34 de secunde: Preorder :X
    Trebe sa te contrazic, cel mai bun FPS online de pe PS3 e HALO 3 ...
    Attached Images Attached Images halo3boxartrt6.jpg

18. #318 SP
    Member maweryck's Avatar

"TOT am spus !!!" . Poate asa o sa ajung si eu sa-mi iau XCUTIE .

19. #319 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

20. #320 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    Trebe sa te contrazic, cel mai bun FPS online de pe PS3 e HALO 3 ...
    La fel de surprins pare si The Chief ca apare pe o carcasa PS3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 149 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks