Si daca o sa-l scoata si pe PC ? ... Nu ne deranjeaza. Modern Warfare a fost lansat pe majoritatea platformelor, x360, PC si PS3 , s-a bucurat de acelasi succes peste tot. Eu nu vad nici o problema in asta.
Jocul este un must-buy ... Isi va face loc pe raftul meu cu desavarsire.
Daca prin succes urias intelegi un multiplayer care promitea extrem de multe, dar care a sfarsit prin a fi obosit si plin de lag...poti sa nu mai posteziDaca iese pe PC care e problema? de ce sa nu se bucure si cei care nu au/nu isi premit o consola de un titlu precum Bad Company?
Uni sunt chiar nesimiti care au bani si nici macar nu-si cumpara o consola sau sa-si cumpere jocurile originale pt PC..stau toata ziua si trag de pe torente.....si cei care nu-si permit o astfel de console poate daca nu s-ar duce toata ziua sa joace bani la aparate si sa-si cumpere cate 2-3 pachete de tigari pe zi si bautura poate ar avea...
Nu judec pe nimeni, fiecare isi cheltuie banii cum vrea, dar sa lasam pirateria de-o parte pt ca stim unde o sa ajungem cu discutia. PC-ul inca este o platforma profitabila, iar producatorii stiu asta deja. Asadar, de ce sa nu profite si de pe urma PC-ului? Asa strang mai multe fonduri pt. urmatorul proiect s.a.m.d Plus, ca un joc precum Bad Company nu-i vad rostul de a fi piratat, e un joc bazat pe multiplayer.
Pai si atuncia lui Cod4 ii vezi rostul de a fi piratat? Eu nu am vazut ca,Cod4 sa fie cumparat pe PC
Nici COD 4 nu mi-a placut in modul campanie. Si da, s-a vandut in draci si pe PC.
ps: cut the crap. frustratii nu au viata lunga pe aici.
multiplayer gameplay. looks fantastic!
BAD COMPANY 2 Multi *leaked video* by 2reee
Iar se ţin EA de prostii:
Aşadar cei cu preorder vor avea deblocate din start 5 AVANTAJE MAJORE faţă de ceilalţi fraieri �n multiplayer:
1. Senzor de mişcare pt. vehicule (vezi tancurile prin pereţi)
2. Blindaj ranforsat la tanc
3. Mitralieră de mare calibru l�ngă ţeava de la tanc (alternate fire)
4. Acces din start la M1A1 assault rifle şi la pistolul M1911 (calibru .45)
5. Tracer dart pistol pentru marcarea ţintei
![]()
E vorba de cei care pun pana pe editia limitata, nu de cei care fac pre-order din cate am inteles. Dar de asemenea am inteles ca e stoc limitat, deci practic se rezuma la ce ai zis tu, din pacate.
Daca e ca GOW3, cine face rost de cod poate il pune si la dispozitia noastra. Multumesc.
Tinand cont de faptul ca au imbunatatit Frostbyte Engine si acuma distrugi casele (printre altele) pana la ultima caramida, it's a must buy![]()
Battlefield: Bad Company 2 ? Creating the Trailer � PlayStation.Blog
... In asteptarea Beta-ului BC2
Bookmarks