Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 149 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 ... LastLast
Results 461 to 480 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #461 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Vai c�t de fun e ca medic. Am reuşit sa scot 4000 scor ca defender in prima baza, următorul avea 1200. Am pus mana pe un ATV al attackerilor pa �nceput si fugeam cu el prin baza sa dau revive si heal. Zici ca era război pe bune, inamicii ignorau medicul care se ocupa de răniţi. O sa fie gravă treaba pe full game cu extra heal/range.

2. #462 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Eu personal joc ca si assault pt ca m-am saturat sa raman fara ammo si sa trb sa fug dupa unul si sa smash SELECT ca sa inteleaga tipu ca actualmente cand aude "can i have some ammo" asta e ce vreau.
    Mi se pare cam ciudat ca de la close range un pistol face mai mult damage decat unele arme( cand tragi in small burst si nu dai peste tot cu arma)
    Mi se pare ca trb sa golesti cam multe gloante intr-un inamic ca sa moara.
    Dar jocul e un buy pt mine deoarece imi place la nebunie atmosfera.

3. #463 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Pe voi nu va deranjeaza ca nu apare scorul cand apesi pe select?Nu prea am jucat foarte mult demo-ul,dar cat l-am jucat nu prea am folosit select pt. spot and mark,sau ca sa cer ammo.Daca vezi un inamic,ce rost mai are sa-l marchezi?Nu-l omori direct?Si pentru ammo poti folosi headsetul...

4. #464 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Daca vezi un inamic,ce rost mai are sa-l marchezi?Nu-l omori direct?Si pentru ammo poti folosi headsetul...
    Este bun. Daca vezi un om si un tanc, sa spunem ca pe ala il omori dar daca nu ai clasa pentru a distruge tancul, il marchezi pentru cine are putere de foc asupra lui. Sau cand vezi mai multi care se duc sa atace unul din puncte, ii marchezi si ceilalti din echipa vad pe unde se incearca patrunderea in liniile de aparare. Merge si prin casca, dar cand incepi sa spui tanc acolo, oameni acolo si incepi sa auzi unde ma? undee, ca eu nu il vad. Asa marcat, apare pe radar si mai iei si puncte.

5. #465 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Cand apare un tanc,ai dreptate,este bun.Dar cand vin mai multi inamici sa atace poti folosi headsetu si cred ca vor intelege coechipierii.Macar puteau sa puna in loc de select pe butonul de sus sau de jos de pe d-pad,ca oricum nu fac nimic.

6. #466 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Am vazut ca multi au un alt tip de bazooka. Ce trebuie sa fac ca sa am si eu?

Joaca cineva demo-ul acuma?

7. #467 SP
    Member Asghaar's Avatar
    pt mine a devenit un gest involuntar sa apas si SELECT inainte de kill(oricum marchez orice vad chiar dc nu kill pt ca asa ii vad altii,ceea ce ajuta foarte mult).Iti apare score dar trb sa tii apasat pe SELECT mai mult timp.
    e cam greu sa ceri ammo la de la cineva cand nu se afla in squad cu tine
    pt cei care nu stiu dc dai target la un ally si dai select va primi o comanda conform clasei sale (assault- cerere ammo,medic- cerere heal,inginer-cerere repair)+ tu o sa ai deasupra o frumoasa pictograma cu niste gloante pana ti se potoleste cererea de amunitie.

8. #468 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Xbox-istilor.... care dintre voi si-l cumpara? Dark, Dummy, Blazer, Grey, Mo ? facem si noi 2 squad-uri ?

9. #469 SP
    Este la precomanda pe gameshop. Dark parca nu joaca, Dumy a trecut la PS3, Blazer este gri de jumatate de an, Grey a spus ca nu il ia la prima mana. Deci, facem un mini squad.

10. #470 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Pe voi nu va deranjeaza ca nu apare scorul cand apesi pe select?Nu prea am jucat foarte mult demo-ul,dar cat l-am jucat nu prea am folosit select pt. spot and mark,sau ca sa cer ammo.Daca vezi un inamic,ce rost mai are sa-l marchezi?Nu-l omori direct?Si pentru ammo poti folosi headsetul...
    este foarte folositor si atunci cand esti sniper....daca ai jucat beta-ul pt. ps3 din noiembrie de pe harta africa harbour....puteai la un moment dat sa te uri pe un munte....un deal mai bine spus....unde erai destul de ferit de ochii inamicilor....iar in fata ta aveai toata baza lor....nu poti sa ii omori pe toti....dar daca apesi select la vreo 5-6 inamici pe minut...pai poti spune ca ai contribuit foarte mult la castigarea rundei

11. #471 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Pe voi nu va deranjeaza ca nu apare scorul cand apesi pe select?
    Scorul il vezi tinand apasat 2 secunde butonul "Select".

Nu prea am jucat foarte mult demo-ul,dar cat l-am jucat nu prea am folosit select pt. spot and mark,sau ca sa cer ammo.Daca vezi un inamic,ce rost mai are sa-l marchezi?Nu-l omori direct?Si pentru ammo poti folosi headsetul...
    Astfel de declaratii fac diferenta intre echipe care castiga si echipe care sunt macelarite ca si vitele pe banda rulanta pentru salam (true story). Crede-ma, daca echipa ta stie pozitia inamicului a si castigat jumatate din batalie. Chiar daca vezi un singur inamic si esti sigur ca ai sa-l omori, marcheaza-l inainte sa tragi, pentru ca in spatele inamicului mai pot sa apara coechipierii lui, sau chiar sa traga el mai bine si sa te omoare.

Cat despre alte functii pe care le mai are butonul Select (sa ceri munitie, medic, sa te astepte coechipierul, etc) depasesc barierele impuse de limba si sunetul slab/prost al headset-ului si sunt asa de vitale in joc incat daca esti intr-o echipa care stie sa asculte puteti deveni o echipa la fel de puternica ca si Keanu Reeves sau chiar Chuck Norris...

Desigur, daca joci cu straini poti da peste urmatoarele exemple:
    • El: ia tancul si accelereaza direct in centrul bazei inamice, pentru ca 1 minut mai tarziu sa vezi o explozie de artificii (moment Kodak) in locul tancului;
    • Tu: esti un inginer in tancul lui la tureta si tocmai a-ti primit o racheta cadou: te dai jos sa-l repari dar, surpriza, tancul tau tocmai a luat-o la fuga direct spre inamic!... 1,2,3 - boom, sa dus tancul;
    • Tu: medic, vezi ca omul tau din fata ii ranit si are nevoie de niste aspirina pentru viata: alergi spre el in timp ce el alearga spre 3-4 inamici gun-blazing Modern Warfare style, moare, faci un miracol si omori dusmani din apropiere, il readuci la viata, dupa care el sa continue alergarea 1000m la olimpiada direct spre urmatorul val de inamici, solo, renegade style.
    • Echipa ta: toti "zzzniper-i" pe acoperisuri, varful copacilor aka. "Crouching Tiger, Hidden Dragon", in timp ce dusmanul parcheaza un tanc direct in nasul vostru si imparte gloante si obuze pentru fiecare exact ca de Craciun, in timp ce alt dusman vine pe la spate cu spatula de palmuit "zzzniper-i" si le scoate ochii din luneta.
    • Echipa ta: stau toti langa "H" in timp ce la "A" si "B" dusmanul tocmai a terminat de baut cafeaua, pentru ca apoi cand apare minunatul elicopter, sa se suie unul si:
      1. sa-l prabuseasca in 10 secunde in copacul din spate;
      2. sa plece de unul singur la locul unde se spawn-eaza inamici, "sa faca mai multe kill-uri"
    • Tu: te miri de ce ii asa linste in jurul tau cand inamicii sunt in fata ta, pentru ca, dupa ce te omoara si te spawne-zi in baza, sa vezi ca echipa ta se uita la un documentar despre UAV-uri, dar care, dintr-un motiv sau altul, ii enerveaza pe toti si isi dau cutite-grenade-gloante-rachete...

Ar mai fii multe alte momente de nepretuit cu Modern Warfare noobs echipe colorate, dar de dragul lungimii postului am sa le las pentru cand o sa apara jocul full. Sfatul meu de inceput: "Select, select, select!" (pentru cei cu Xbox) si ai sa vezi ca pe termen lung da rezultate pentru tine si pentru echipa ta.

12. #472 SP
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    Select, select, select!" (pentru cei cu Xbox)
    PS3

13. #473 SP
    Ok, si PS3... lol

14. #474 SP
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    Ok, si PS3... lol
    Pai nu. Pe 360, nu este SELECT.

15. #475 SP
    Cand apare un tanc,ai dreptate,este bun.Dar cand vin mai multi inamici sa atace poti folosi headsetu si cred ca vor intelege coechipierii.Macar puteau sa puna in loc de select pe butonul de sus sau de jos de pe d-pad,ca oricum nu fac nimic.
    Up de pe Dpad schimba camera pentru vehicole, si down pe Dpad �ţi arată ce e in spate c�nd eşti in afara vehicolului, sunt f utile. Te ajuta sa scapi de sniperi parsivi cu C4 c�nd ştii ca ai spawnul inamic in spate sau lateral.

16. #476 SP
    pana la urma facem un sqad la BF? E cineva online acuma?

17. #477 SP
    Member Dante's Avatar
    in 20-30 de min intru eu

18. #478 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Pai nu. Pe 360, nu este SELECT.
    Third time lucky: Back... lol

19. #479 SP
    pe xbox, joaca cineva demo-ul acuma?

20. #480 SP
    �mi aduc aminte de c�nd aveam un gunner miop in Apache. Vorbea doar franceza si era un cosmar sa comunic cu el.

---------- Post added 22-02-2010 at 04:20 PM ----------

Acus ajung si eu acasă de la facultate Dante si intru in demo. Se cere nişte acţiune cu sniperu. Fii pregătit cu heads
    etu ca altfel nu are farmec.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 149 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks