Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 149 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 125 ... LastLast
Results 481 to 500 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #481 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Cred ca intru si eu .

2. #482 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    este foarte folositor si atunci cand esti sniper....daca ai jucat beta-ul pt. ps3 din noiembrie de pe harta africa harbour....puteai la un moment dat sa te uri pe un munte....un deal mai bine spus....unde erai destul de ferit de ochii inamicilor....iar in fata ta aveai toata baza lor....nu poti sa ii omori pe toti....dar daca apesi select la vreo 5-6 inamici pe minut...pai poti spune ca ai contribuit foarte mult la castigarea rundei
    Nu am jucat beta-ul,dar nu prea ma intereseaza ce poate face in aceasta siuatie pentru ca eu nu joc sniper. (mi se pare foarte plictisitor)

Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    Scorul il vezi tinand apasat 2 secunde butonul "Select".
    Chiar nu stiam,mersi ca mi-ai spus.

Cat despre alte functii pe care le mai are butonul Select (sa ceri munitie, medic, sa te astepte coechipierul, etc) depasesc barierele impuse de limba si sunetul slab/prost al headset-ului si sunt asa de vitale in joc incat daca esti intr-o echipa care stie sa asculte puteti deveni o echipa la fel de puternica ca si Keanu Reeves sau chiar Chuck Norris...
    Cand joci cu straini te ajuta cat de cat "select" ,dar cand esti cu prietenii de pe PSN sau Live,chiar nu isi au rostul acele comenzi pentru ca va intelegeti mai bine vorbind,decat sa zici mereu : i need ammo,i need ammo,i need ammo.

Chiar daca vezi un singur inamic si esti sigur ca ai sa-l omori, marcheaza-l inainte sa tragi, pentru ca in spatele inamicului mai pot sa apara coechipierii lui, sau chiar sa traga el mai bine si sa te omoare.

Sa zicem ca esti pe server cu straini,il vezi pe unu in fata ta si in spatele lui mai sunt ascunsi in padure inca 10 coechipieri de-ai lui,pe care nu i-ai vazut..Il marchezi,il vad cei din echipa ta pe radar,si dupa 2 secunde il omori si dispare de pe harta.Cum te ajuta in situatia asta "select"?

Iar acele situatii pe care le-ai enumerat,se intampla de obicei numai cand esti incepator si joci cu noobi.

3. #483 SP
    Gata, am inteles. Unuia ii place cu spot, altuia fara. Get over it.

4. #484 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    �mi aduc aminte de c�nd aveam un gunner miop in Apache. Vorbea doar franceza si era un cosmar sa comunic cu el.

---------- Post added 22-02-2010 at 04:20 PM ----------

Acus ajung si eu acasă de la facultate Dante si intru in demo. Se cere nişte acţiune cu sniperu. Fii pregătit cu heads
    etu ca altfel nu are farmec.
    "Gunner miop" lol, un fel de antiteza in termeni militari...

Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Sa zicem ca esti pe server cu straini,il vezi pe unu in fata ta si in spatele lui mai sunt ascunsi in padure inca 10 coechipieri de-ai lui,pe care nu i-ai vazut..Il marchezi,il vad cei din echipa ta pe radar,si dupa 2 secunde il omori si dispare de pe harta.Cum te ajuta in situatia asta "select"?
    Pe langa indiciile vizuale de pe harta, mai sunt si cele auditive. Chiar ieri am patit o faza cand eram la "Defenders" intr-un bloc langa 2 snipers, si inamicii au venit din spate, erau vreo 3-4, prima mea reactie a fost sa apas butonul "Back" (Dj Mo) si apoi sa descarc cat mai mult gloante in ei: ultimele mele cuvinte (in joc) au fost geva de genul: "Of, f**k! We have enemies on our back!", ca apoi sa vad in killer-cam cum se intorc sniperii mei si ii macelaresc cu pistoalele. lol Doar un exemplu...

Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Iar acele situatii pe care le-ai enumerat,se intampla de obicei numai cand esti incepator si joci cu noobi.
    Stiu, dar am observat can aproximatix in 2 din 3 sesiuni cu echipe de "straini" dai de astfel de situatii. Stuff hapens.

5. #485 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

6. #486 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Cred ca intru si eu .
    Come my brother, we have much work to do! Let the bodies hit the floor!

7. #487 SP
    Vad ca cei de la EA Marketing incep sa mai miste rotile, cel putin in ultimele doua saptamani... desi ar trebui sa ia lectii de la Peter Molyneux, iar articolele de acum, ca de exemplu cel de azi, trebuiau publicate cu un an inainte. lol

8. #488 SP
    [url]

9. #489 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Axel, Mo. Eu o sa incerc sa pun mana pe joc cat mai aproape de lansare. Am jucat destul de putin demo-ul, dar mi-a placut foarte mult spre deosebire de haosul din MW2.

10. #490 SP
    Member Razielim's Avatar
    Ca tot se gata demou sa ma laud si yo............
    Astea sunt numa de alaltaieri si aseara.

Tre sa ii multumesc la fratele Asghaar...............
    Attached Images Attached Images ssl26452.jpg ssl26453.jpg ssl26468.jpg ssl26469.jpg ssl26470.jpg ssl26471.jpg

11. #491 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    In acest trailer:

[url]

la minutul 1:24 apare "no scope" M21. Stie cineva daca se poate debloca in demo? Si daca da, cum anume? Sau arma este destinata doar versiunii finale a jocului?

12. #492 SP
    E M14 MOD 0 ENHANCED nu M21.

13. #493 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Asa....Imi cer scuze pentru confuzie...Apare in demo au ba?

14. #494 SP
    Member Asghaar's Avatar
    A fost fun aseara Razielim,oricum cand ma enerveaza ca nu am avut cascuta ca sa vb ca ar fi mers altfel treaba.
    Eu personal nu ma omor cu FPS- acesta este actualmente primul FPS jucat pe ps3 in cele 4 luni de cand detin consola.(mi-a fost greu sa ma acomodez cu controllerul dar dupa cateva ore de practice devine ok-chiar bine)
    Oricum sincer jocul este super si cu siguranta il voi achizitiona.

15. #495 SP
    Nu apare in demo.
    Attached Images Attached Images dsc07330.jpg dsc07329.jpg dsc07334.jpg

16. #496 SP
    Mariusik, hater-ii sunt pe toate gardurile, team player-ii stiu asta, mai ales la Battlefield... lol

17. #497 SP
    Member FusioN's Avatar
    wow,da ce cere asa mult xp sa faci urmatorul rank?Pe PC cere mai putin...

18. #498 SP
    Quote Originally Posted by x_elx View Post
    wow,da ce cere asa mult xp sa faci urmatorul rank?Pe PC cere mai putin...
    Xp-ul necesar pentru nivelul 3 a fost pus ca o limitare/gluma a demo-ului, stai linistit ca in jocul full totul va reveni la normal.

19. #499 SP
    Member OxygeN's Avatar
    joaca cineva in seara asta??daca da PSN Oxygen010

20. #500 SP
    Member Razielim's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Nu apare in demo.
    Foarte tare!
    Ia hai sa va vad la medalii............
    Attached Images Attached Images ssl26475.jpg ssl26478.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 149 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 125 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks