Cred ca intru si eu.
Nu am jucat beta-ul,dar nu prea ma intereseaza ce poate face in aceasta siuatie pentru ca eu nu joc sniper. (mi se pare foarte plictisitor)
Chiar nu stiam,mersi ca mi-ai spus.
Cand joci cu straini te ajuta cat de cat "select" ,dar cand esti cu prietenii de pe PSN sau Live,chiar nu isi au rostul acele comenzi pentru ca va intelegeti mai bine vorbind,decat sa zici mereu : i need ammo,i need ammo,i need ammo.
Sa zicem ca esti pe server cu straini,il vezi pe unu in fata ta si in spatele lui mai sunt ascunsi in padure inca 10 coechipieri de-ai lui,pe care nu i-ai vazut..Il marchezi,il vad cei din echipa ta pe radar,si dupa 2 secunde il omori si dispare de pe harta.Cum te ajuta in situatia asta "select"?
Iar acele situatii pe care le-ai enumerat,se intampla de obicei numai cand esti incepator si joci cu noobi.
"Gunner miop" lol, un fel de antiteza in termeni militari...
Pe langa indiciile vizuale de pe harta, mai sunt si cele auditive. Chiar ieri am patit o faza cand eram la "Defenders" intr-un bloc langa 2 snipers, si inamicii au venit din spate, erau vreo 3-4, prima mea reactie a fost sa apas butonul "Back" (Dj Mo) si apoi sa descarc cat mai mult gloante in ei: ultimele mele cuvinte (in joc) au fost geva de genul: "Of, f**k! We have enemies on our back!", ca apoi sa vad in killer-cam cum se intorc sniperii mei si ii macelaresc cu pistoalele. lol Doar un exemplu...
Stiu, dar am observat can aproximatix in 2 din 3 sesiuni cu echipe de "straini" dai de astfel de situatii. Stuff hapens.
Axel, Mo. Eu o sa incerc sa pun mana pe joc cat mai aproape de lansare. Am jucat destul de putin demo-ul, dar mi-a placut foarte mult spre deosebire de haosul din MW2.
Ca tot se gata demou sa ma laud si yo............
Astea sunt numa de alaltaieri si aseara.
Tre sa ii multumesc la fratele Asghaar...............![]()
In acest trailer:
[url]
la minutul 1:24 apare "no scope" M21. Stie cineva daca se poate debloca in demo? Si daca da, cum anume? Sau arma este destinata doar versiunii finale a jocului?
A fost fun aseara Razielim,oricum cand ma enerveaza ca nu am avut cascuta ca sa vb ca ar fi mers altfel treaba.
Eu personal nu ma omor cu FPS- acesta este actualmente primul FPS jucat pe ps3 in cele 4 luni de cand detin consola.(mi-a fost greu sa ma acomodez cu controllerul dar dupa cateva ore de practice devine ok-chiar bine)
Oricum sincer jocul este super si cu siguranta il voi achizitiona.
Mariusik, hater-ii sunt pe toate gardurile, team player-ii stiu asta, mai ales la Battlefield... lol
Bookmarks