Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 149 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 ... LastLast
Results 641 to 660 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #641 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    stai ca nu stiu inca de pe care cont o sa joc multi...Totusi a reusit cineva care are jocul varianta PS3 sa ia bonus content? M***** lor cu coduri si regiuni si adrese si conturi si logari si adrese de mail si passwords!!

2. #642 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Rasko, problema e de la ei, nu de la tine. Nu merge nimanui Store ul. Se lucreaza la asta acum.

Am jucat cateva ore MP si pot sa zic ca esti minunat jocul. In ciuda faptului ca sunt multi noobi, si ca joc singurel, jocul are un 9.5/10 pt multiplayer.
    Am avut putin LAG, dar nu stiu daca a fost netul meu sau serverul lor.
    Primul meci jucat, am facut vreo 3000 puncte, inclusiv Rank 1, ca apoi sa vad ca nu mi s a salvat xp ul. (si nu am iesit din joc inainte de sfarsit)

Un MARE plus e faptul ca poti creea server dedicat. Daca eu vreau sa joc in squad cu Vasile, contra lui Gica si Ion, fac server si incepem sa ne batem.

Hardcore este...hardcore. Este destul de greu jocul, dar nu din cauza ca ii omori mai greu pe inamici, ci din cauza ca ii gasesti mai greu. Modul asta chiar iti da senzatia de razboi, ca nu te apuci sa alergi singur ca bezmeticul. Te furisezi dupa boscheti, garduri si toate cele.

La squad deathmatch. Haos total daca nu ai un squad care vorbeste aceeasi limba cu tine (am jucat cu niste rusi cred).

De abia astept sa ajunga jocul mai multor persoane ca sa am cu cine juca .

Single playerul e OK. Inca nu m a atras asa de mult incat sa las MP ul la o parte. (e primul joc in care joc mai intai MP, si dupa SP )

LE:
    Desi credeam ca jocul va fi perfect dupa ce au avut parte de atat feedback din ps3 BETA, tot mai sunt mici bug uri atat in multi, cat si in single player. Unul mai ciudat din sp ar fi atunci cand, in urma unei explozii, inamicii mor, cad pe pamant, dupa care se ridica in picioare si fac animatia aceea cand mor impuscati.

Era sa uit. @trophy hunters, trofeele par destul de usor de obtinut. Tot ce va trebuie este timp (asta pt 2 sau 3 trofee, ca restul se fac rapid)

LLE:
    Inca ceva, in legatura cu multiplayerul. Nu stiu sigur 100%, dar mi se pare ca se pot face clan uri, deoarece am vazut cativa omuleti care aveau tag uri.

So, Enthroll...DMC?

LLLE:
    M1 Garand kicks a**!

3. #643 SP
    Ca tot ati facut comparatii de multe ori, e randul meu sa compar: MW2 e o gluma proasta pe langa jocul asta.

---------- Post added 04-03-2010 at 10:34 PM ----------

Nu mai inteleg nimic

Thompsonul nu era bonus content la limited edition? Imi este deblocat pe contul de US......lol

4. #644 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Ca tot ati facut comparatii de multe ori, e randul meu sa compar: MW2 e o gluma proasta pe langa jocul asta
    maine vin la tine sa ma joc

5. #645 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    maine vin la tine sa ma joc

Te astept! lol

Trebuie sa il iei: grafica e dementiala, o sa iti placa. Premonitiile mele cu Apocalypse now si Marlon Brando on ecs se adeveresc.

6. #646 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Ca tot ati facut comparatii de multe ori, e randul meu sa compar: MW2 e o gluma proasta pe langa jocul asta.
    Now that must mean something, avand in vedere ca ai MW tatuat in locuri extrem de sensibile.
    Vineri sper sa fie D-Day.

7. #647 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Ciudat. Dogtag-urile mi-au ramas inca valabile din DEMO sau BETA. Cert e ca imi apar cateva dogtag-uri, iar eu inca nu am inceput sa-l joc in multiplayer
    Cei care au probleme cu codul VIP, aveti grija ca e case senzitive. Codul VIP nu are legatura cu PSN Store, pt. ca nu apare in lista de download, ci se leaga de contul EA. Daca nu aveti deja un cont EA, trebuie sa va creati unul. Din moment ce codul este legat de EA, ma gandesc ca nu este region-locked, asa ca aveti grija pe ce cont ii dati redeem, pt ca pe alt user nu o sa iti dezactiveze "contentul VIP".

8. #648 SP
    Eu avand jocul zona 2 in momentul cand am dat redeem pe contul de US(cel pe care joc in mod normal) mi-a dat o eroare. A validat insa codul pe contul de UK fara sa-mi dea contentul propriu-zis. SeikQ, inseamna ca nu voi beneficia de goodies pe contul US?

9. #649 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    are cineva zona 3 jocu?

10. #650 SP
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    are cineva zona 3 jocu?
    iarta-ma dar m-a pufnit rasul cand am vazut intrebarea ta. Cum ne chinuim cu zonele, deleceurile, contenturile hahahahahaha.

11. #651 SP
    Member Dante's Avatar
    stie cineva ce zona vine limited edition de la web? ca mi-e ca trebuie sa fac cont si pe asia ca sa iau dlc-ul

12. #652 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    iarta-ma dar m-a pufnit rasul cand am vazut intrebarea ta. Cum ne chinuim cu zonele, deleceurile, contenturile hahahahahaha.
    da mai dar daca as primi si un raspuns as fi tare fericit. Cred ca si un simplu "nu stiu" m-ar incalzi for god's sake sa-mi fac user de HK sau nu? Mi-e lene

13. #653 SP
    Pai tu nu vezi ca si eu dipser de nervi ca nu mai inteleg nimic cu conturile lor? D'aia rad... Fa si un cont Honc Conc nu poate strica.

14. #654 SP
    Member maweryck's Avatar
    Mi-am facut eu cont de HK , pt Dante's , dureaza maxim 3 min . Ce ma dispera VIP codul ala ....nici nu stiu daca mi-a deblocat hartile . L-am bagat ieri si de vreo 2-3 ori niste erori , p'orma cand l-am bagat cu litere mari mi-a zis ca e "ok ", dar nu merge Store -ul din game ....Joc zona2 , cod bagat pe cont de UK .

15. #655 SP
    Member Asghaar's Avatar
    cred ca e absurd sa te restrictioneze la un singur cont dc vrei sa ai parte de ce ofera limited edition.
    bun ok trb sa fiu logat pe o anumita zona ca sa il descarc dar o data instalat ar trb sa fie general valabil si nu doar pt contul pe care am facut instalarea.

16. #656 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Eu am apucat aseara sa bag codul, mi l-a validat, numai ca nu le merge in-game magazinul. Important e ca mi-a mers codul. Case senzitive, fara cratime, asa l-am bagat eu si a mers.

Am avut noroc ca nu mi-a facut figurile de la Dragon Age, ca acolo am stat pe capul celor de la EA pana mi-au bagat ei manual extra contentul in contul de EA/PSN )))

In alta ordine de idei, single playerul pare fix cum au zis in review cei de pe GameTrailers: au incercat ei o abordare mai holywoodiana, dar nu prea le-a iesit atat de bine. Foarte liniar. Poate-l termin azi, sa stiu ca am rezolvat-o si pe asta, sa ma pot baga linistit in multiplayer. Segmentele cu condus+impuscat alte vehicule arata mult mai ok in trailere decat sunt ele de fapt cand joci tu misiunile respective. Eeeh. Multiplayerul o sa-l salveze, asta e clar, dar parca ar fi meritat un single player macar pe masura primei parti. Toootusi, impuscatul parca se simte mult mai fain acum, fata de prima parte, ceva au schimbat, parca alta-i treaba cand dai un headshot acum

17. #657 SP
    Quote Originally Posted by KingMoth View Post
    cred ca e absurd sa te restrictioneze la un singur cont dc vrei sa ai parte de ce ofera limited edition.
    bun ok trb sa fiu logat pe o anumita zona ca sa il descarc dar o data instalat ar trb sa fie general valabil si nu doar pt contul pe care am facut instalarea.

Eu astept sa confirme cineva daca acest lucru este posibil. E cineva pe acasa? Mai da eroarea cu playstation store?

18. #658 SP
    Member Dante's Avatar
    health-ul nu se vede nicaieri pe hud, asa-i?

19. #659 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    health-ul nu se vede nicaieri pe hud, asa-i?
    nope
    se regenereaza singurel health-ul ( candt esti out of combat)
    poti sa iti dai seama cat de aproape esti de moarte dupa sangele ce apare in cantitati mai mari sau mai mici pe ecran

20. #660 SP
    Member Dante's Avatar
    aha. can't wait. l-a sunat cumva cineva pe web sa afle daca au venit jocurile?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 149 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks