Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 149 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast
Results 841 to 860 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #841 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    dupa parerea voastra ...cu ce dai mai usor jos un elicopter sau distrugi un tanc, cu RPG sau cu Carl Gustav ? carl gustav din ce am citit e mai mult pt cladiri si oameni.

2. #842 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Acum incerc sa ma conectez sa joc online de pe contul de RO dar imi da mesajul Failed to connect to EA ONLINE.Ce e de facut?

3. #843 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Cred ca e o problema cu serverele de la EA. Am postat si eu cu o pagina in urma stats-urile mele. O luasera razna rau de tot.

4. #844 SP
    Member caine_rau's Avatar
    eu am zona 3 si n-am avut probl cu dlc-urile sau conexiunea. daca ai varianta limited poti sa activezi extracontentul pe cont de ro daca esti inregistrat cu acelasi id la ea

5. #845 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    dupa parerea voastra ...cu ce dai mai usor jos un elicopter sau distrugi un tanc, cu RPG sau cu Carl Gustav ? carl gustav din ce am citit e mai mult pt cladiri si oameni.
    Aseara am incercat Carl Gustav si chiar mi se pare ca e ca in descriere, nu face pagube asa de mari la tancuri ca RPG-ul. Cred ca trec inapoi pe RPG pana deblochez al treilea lansator. Is tare mandru de Pin-ul cu "in a round, kill 7 enemies with the RPG"

Ne vedem in seara asta la o treaba? I haz headset.

6. #846 SP
    si eu sunt de parere ca rpg-ul e mai puternic pt tancuri si elicoptere si chiar pt cladiri

7. #847 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    eu am zona 3 si n-am avut probl cu dlc-urile sau conexiunea. daca ai varianta limited poti sa activezi extracontentul pe cont de ro daca esti inregistrat cu acelasi id la ea
    Probabil nu vad eu bine,dar nu gasesc sa imi fac cont...am incercat sa imi fac pe Battlefield veterans si imi da eroare.As fi recunoscator daca imi fai un link ceva

8. #848 SP
    Member caine_rau's Avatar
    profile.ea.com
    incearca aici
    daca ai mai avut de ex fifa s-ar putea sa ai deja cont si sa trebuiasca sa resetezi doar parola(daca nu ti-o aduci aminte)

9. #849 SP
    eu aveam cont de la nfs shift. orice joc EA care se joaca online necesita acel cont

10. #850 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    @consol3: Eu zic ca cel mai bine ar fi sa-ti faci un nou cont EA aici: https://profile.ea.com/acctcreate.do
    in care sa-ti introduci aceeasi adresa de e-mail care o folosesti la userul de pe PSN,si astfel iti va recunoaste automat PSN ID-ul de pe PS3,si daca nu il recunoaste il adaugi tu la acount details.
    Pasul urmator ar fi sa-ti inregistrezi jocul BC2 la ei pe seit cu codul de inregistrare ce il gasesti pe spatele manualului(NU codul VIP!).
    Si dupa ce ai facut aceste lucruri,poti intra linistit de pe consola in joc(folosind acelasi user inregistrat la EA) si introduce codurile VIP in meniul Store,unde chiar daca o sa-ti zica ca nu e availabile now,o sa-ti deie optiunea o singura data sa introduci codul.Pt al-2-lea cod de arme,iesi din joc,reintra si acceseaza din nou store meniu si introdu codul.
    Sper sa te ajute cu ceva pe tine si oricine altcineva mai are probleme cu codurile aste afurisite.

11. #851 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    au anuntat in banner-ul ingame (cel in care zicea si ca sunt constienti de problemele cu store-ul) ca azi si maine de la orele 11 respectiv 23 (sau 00, nu mai stiu) serverele vor fi jos "for an extended period of time", timp in care vor "improve the hardware capacity for better experience" [\quote] asadar o sa scapam de probleme cat mai curand, eu cel putin eram deja frustrat de cate mesaje cu disconnected am citit.

LE: Am gasit si un link http://blogs.battlefield.ea.com/batt...-hardware.aspx

12. #852 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    ma ingrijoreaza termenul "extended".....

13. #853 SP
    Adica serverele vor fi jos "for an extended period of time", exact la inceputul week-endului. Well isn't that cute...BUT IT'S WRONG!!!

14. #854 SP
    bine ca am back-up RE5 DLC si poate ma reapuc de Kratos 2.

15. #855 SP
    ''Maintenance on Friday 12th will last for 4 hours - 8:00 GMT to 12:00 midday GMT/9:00 CET to 13:00 CET/12:00 midnight PST to 4:00 PST. ''

16. #856 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Poate cu maintenance-ul asta nu o sa mi se mai deconecteze si mie . Dar credeti ca problema mea are de a face cu VDSL-ul ? Eu cand aveam ADSL nu am avut nici o problema.

17. #857 SP
    Junior Member BlingBling's Avatar
    haideti toti cei cu bfbc2 pe ps3 sa ne stranagem intro seara si sa jucam mai multi add psn us: RockRider012

18. #858 SP
    Quote Originally Posted by BlingBling View Post
    add psn us: RockRider012
    Poti sa mi-l dai si pe cel de UK te rog? Mersi.

19. #859 SP
    Junior Member BlingBling's Avatar
    RockRider112 dar nu prea stau pe uk de obicei pe us

20. #860 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Ce face "Spot" pe sniper?
    Spot pe sniper face cinste la echipa ta cu cateva death-uri in minus, e wunderbar!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 149 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks