ah luni imi ajunge si mie jocu abia astept sa jucam putindaca vreti imi puteti da si mie add PSN Oxygen010
PS: It's UK.
ah luni imi ajunge si mie jocu abia astept sa jucam putindaca vreti imi puteti da si mie add PSN Oxygen010
PS: It's UK.
Aoleu ce seara, fratilor! Pacat ca nu m-ati auzit, nu stiu de ce dar foarte frecvent am problema asta. Eu aud toti coechipierii din squad dar ei nuIn orice caz, koba, marius, barkohba facem mega squad
am iesit in fiecare meci cel mai bun squad (chiar daca pierdeam
) si mereu eram pe primele 4 locuri. Nu exista sa facem sub 2000 puncte, ba chiar 3000, mai mult cred ca eram motivul principal pentru care multi dintre adversari dadeau "exit game". Mai devreme am jucat cu rasko si eram 2 men army intr-un squad deathmatch(singurul squad alcatuit din 2 jucatori) si am pierdut la mustata locul 1 (vieri nais colaboreishon
). In orice caz un lucru e evident, cand intra romanii online domina TOT
Infinity Ward, uite asa arata multiplayer-ul unui FPS
See u back on the battlefield comrads
PS: De maine incep sa fac poze![]()
Sunteti nebuni cu squad deathmatch-ul alaDaca nu esti pe assault, ii chin cam marisor. Se poate si cu RPG-ul, dar e greeeeu. Inca vreo 10 killz cu RPG-ul si primesc steaua de aur la el.
Partea nasoala e ca destul de multi joaca squad deathmatch si la meciurile de Conquest sau Rush. Stateau tancurile si blindatele neatinse in baza noastra, numai Ramboi in echipa.
Vad coleg de echipa vanat de inamici, parchez frumos tancul intre el si soldatii inamici, poate-poate o vrea si el sa se urce. Se invarte pe langa tanc, dar nu se urca nici sa-l picuri cu cearaca el avea rafuieli de rezolvat cu ceilalti. Poate o fi si din cauza ca nu se contorizeaza la k/d ratio ce omori din tanc...
Oricum, eu is mandru, is un inginer cu diplomaAm jucat azi cateva runde de Conquest cam de unul singur, eu luam tancul, il mai reparam, mai distrugeam ceva, mai gineam cate o mina antitanc pe jos, mai reparam iar. Am reusit maxim 2500 de puncte la o partida dintr-asta si nu vad cum ar merge strans mai mult in ritmul ala, plus ca se tot aduna deaths la numaratoare (daca te-o pus naiba sa iesi din tanc ca sa-l repari si nu mai trage nimeni cu tunul, imediat te halesc sniperii si inginerii inamici
).
Aici se mai adauga faza cu echilibrarea echipelor, m-am trezit azi ca eram cu un om mai putin in echipa decat inamicii, nici unul peste nivelul 6 la noi, iar la ei erau vreo 4 de nivel 14-18.
Pacat ca nu prea se aduna lumea pe un server, vad maxim 4 - 5 romani in un joc cand am 20 de oameni in battlefield onlineAm avut azi un meci cu Kepzy si inca 2 romani absolut legendar. Aveam o senzatie de parca eram marine cu motion senzor si sareau pe mine 20 de alieni. Jucam sniper Type 88 cu ACOG si autospot, Kepzy (ramusg) era assault si punea munitie, eu tot spamam Motion Senzori. Liniste totala, arun un motion BLIP 6 inamici in fata bazei noastre, cadeau mortare, explodau grenazi, ne loveau rachete. Aveam si un medic
A fost o lupta eroica pentru o baza! Mi se pare ca jocul reda o senzatie foarte buna de razboi, parca eram intr-un meci de Airsoft sau intr-o scena din Saving Private Ryan. GG Kepzy
![]()
Poate il iau si eu luni sau marti si bagam puternic... mai ales cu baietii din MAG si cativa care mai stiu ei ce si cumJucam zi de zi!
Daca era harta White Pass, aia cu zapada si una din baze in varful dealului, s-ar putea sa fi fost si eu prin echipa. Eu tin minte doar medicul care scula din morti tot ce prindeaAcolo-i frumos sa stai calare pe steag cu transportorul blindat
,spam cu motion senzorii de care zici, ca sa stii cand vor sa vina baietii rai prin spatele cladirii si iese distractie. Daca nu ma insel, la meciul respectiv am scos k/d de 2 si ceva, jumate facute cu RPG-ul, jumate cu SMG-ul.
Am jucat si eu aseara de pe contul nevestei, witch2582, si a fost super cu voi. Acum o sa fie bataie pe contul asta
Ps: am jucat numai medic si am iesit pe la 4.30 cand eram prea obosit dar ne vedem diseara la o noua runda de kick ass and drink beer![]()
Nu le au dat drumul? Eu stiam ca le tin inchise pana la ora 14 (ora noastra), deci ar trebui sa mearga acum...
Pe la ora 13 inca nu mergeau. Intradevar...jocul in echipa e demential.Mai ales daca avem in squad-uri romani de ai nostri. Am sa dau add unora dintre voi.
Bookmarks