Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 10 11 12
Results 221 to 234 of 234

Thread: Dragon Age: Origins

1. #221 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Am o mica pb. Sunt city elf si in Redcliffe,cand trebuie sa bat zombilăii, imi tot da freeze consola(ps3). Ati mai patit careva ?
    Ms.
    incearca sa reiei de pe o salvare mai veche. Am mai patit si eu dintr-astea. Ori sa nu pot folosi nici o arma sau spell, ori sa mi se buseasca toata grafica, poligoane in toate partile etc.

In continuare caut pe cineva care sa fi facut trofeul Traveller. De asta mai am nevoie si iau si eu platina. Urmeaza sa termin a treia oara jocul si tot nu am reusit sa obtin 100% world explored.

---------- Post added 29-08-2010 at 02:33 AM ----------

Quote Originally Posted by dogdan View Post
    bah cum se joaca jocu asta ca tot nu inteleg ?!?!?!?! sunt lvl 12 si ma rupe jocu , dificultatea la normal.20-30% din dusmanii normali ma bat,daca e un boss ceva trebuie sa rejoc segmentu de 10 ori pana il bat !!!! nu vreau sa dau pe easy dar consider ca e ultiuma solutie.cu siguranta cel mai greu/frustrant joc ce l-am juucat in viata mea.
    Conteaza tare mult cu distribui punctele de experienta cand fac level up personajele din party. Cel mai bine e sa te specializezi doar pe ceva anume, nu sa imprastii punctele pe toate skillurile. La membrii din party daca e sa nu stii exact unde sa dai punctele, mai degraba selectezi auto level up si se rezolva. Un lucru care am descoperit ca usureaza tare mult lucrurile e sa o ai pe Wynne in party, ajungi sa nu mai trebuiasca sa folosesti vreo health potion, plus ca ea ajuta tare mult si la bosi si in alte asemenea situatii mai grele.

2. #222 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Singura BUBA a fost ca nu am primit achievement pentru ca am terminat jocul si a fost foarte sec, am reluat ultima lupta de 6 ORI! si tot nu l-am primit, m-am dat batut, I still finished the damn game.

3. #223 SP
    Daca nu ma insel, trofeu primesti la final daca indeplinesti una din conditiile, nu primesti trofeu doar pentru simpla terminare a jocului:

Mai este trofeul Perfectionist la final, dar ala il primesti doar daca descoperi toate cele 4 moduri in care se poate termina jocul. Cel mai important pentru trofeul asta si celelalte doua posibile la final este sa salvezi inainte de Landsmeet. De acolo poti alege cum sa invarti lucrurile, astfel incat sa faci cele 3 trofee.

4. #224 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Despre '' A Dark Promise '' vorbesc.. dar ma rog, nu este o importanta prea mare doar ca.. sunt putin dezamagit xD

5. #225 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    dupa cateva ore de jucat, cateva impresii: 2 minusuri mari, grafica si voice actingul , dar povestea e foarte buna, e singurul lucru care ma face sa-l joc in continuare. BTW i am a mage, a blonde one

6. #226 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    dupa cateva ore de jucat, cateva impresii: 2 minusuri mari, grafica si voice actingul , dar povestea e foarte buna, e singurul lucru care ma face sa-l joc in continuare. BTW i am a mage, a blonde one
    Voice actingul nu mi-a parut nici mie prea stralucit, cred ca singurul personaj care are vocea perfecta este Morrigan. Si da.. m-a zapacit rau grafica, a fost deranjant sa vezi multe armuri si lucruri low-res, pe parcurs o sa treci cu vederea fiindca story-ul te cuprinde si devine

7. #227 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    pe mien nu grafica sau voice acting-ul m-a enervat : ci controlul , invisible wall-urile si bug-urile .
    1)controlul mi se pare perfect pt pc nicidecum pt o consola (nu am reusit sa ma obisnuiesc cu el nici dupa 10-15 ore de joc )
    2)ma enerveaza ca de multe ori trebuie sa merg sute de metrii si sa ocolesc un obstacol in loc sa pot sa il sar
    3) bug-ul ala cretin cu proiectilele ma dispera (tin mitne ca odata nu m-am putut feri de bolovanul arucnat de un golem nici daca m-am ascuns dupa 2 zid-uri si un stalp . wtf is wrong with that ? )
    Povestea mi-a placut , imi aducea de lord of the rings ...dar din pacate nu mi-a placut destul de mult cat sa ma convinga sa termin jocu (asa ca am renuntat la dragon age si am inceput Demon's souls )

8. #228 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Pe mine m-a deranjat faptul ca nu poti pune quoue la actiuni pentru toate personajele in meniul de pauza. Nu prea imi place sistemul cu actiuni predefinite in combat inceput de Bioware. Prefer sa fac totul manual.

9. #229 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    pe mien nu grafica sau voice acting-ul m-a enervat : ci controlul , invisible wall-urile si bug-urile .
    1)controlul mi se pare perfect pt pc nicidecum pt o consola (nu am reusit sa ma obisnuiesc cu el nici dupa 10-15 ore de joc )
    2)ma enerveaza ca de multe ori trebuie sa merg sute de metrii si sa ocolesc un obstacol in loc sa pot sa il sar
    3) bug-ul ala cretin cu proiectilele ma dispera (tin mitne ca odata nu m-am putut feri de bolovanul arucnat de un golem nici daca m-am ascuns dupa 2 zid-uri si un stalp . wtf is wrong with that ? )
    Povestea mi-a placut , imi aducea de lord of the rings ...dar din pacate nu mi-a placut destul de mult cat sa ma convinga sa termin jocu (asa ca am renuntat la dragon age si am inceput Demon's souls )
    Din pacate, grafica e ceva ce nu prea trebuie bagat in seama la jocul asta.
    Controlul mi s-a parut chiar ok, poate tine si de faptul ca asteptam de multa vreme un RPG ceva mai maricel pentru PS3, am avut mai multa rabdare.
    Chestia cu lipsa posibilitatii de a sari se explica prin faptul ca nu mai erau butoane pentru asa ceva lol deja au inghesuit tot ce au putut in schema de control de pe console. Plus ca daca ajungi pe la al treilea playthrough, stii toate locatiile pe de rost, nu te mai impiedici de nimic.

Din punctul meu de vedere, merita sa investiti in el ceva timp, pana treceti de acel prag... dupa aia nu mai deranjeaza nici controlul, nici grafica, puteti sa va bucurati linistiti de poveste si de ramificatiile ei.

10. #230 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cam cat de lung e jocul? ca sa stiu cat timp sa-i aloc pana incep facultatea

11. #231 SP
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Pe mine m-a deranjat faptul ca nu poti pune quoue la actiuni pentru toate personajele in meniul de pauza. Nu prea imi place sistemul cu actiuni predefinite in combat inceput de Bioware. Prefer sa fac totul manual.
    Stai sa vezi cand te apuci de umblat pe acolo la predefinite si conditii si intra golemul din DLC, de exemplu, in bucla infinita. Pur si simplu isi face nu stiu ce aura si acolo ramane foreverz lol Ce-i drept, nu mi-a trebuit sa-l joc pe hard, asa ca e de ajuns sa o ai pe Wynne in party si se rezolva totul.

La ultimele doua DLC-uri (Witch Hunt si cel cu golemii) sunt totusi trofee pe care le primesti doar daca ai jucat pe hard, o sa vad daca mai rezista si acolo Wynne.

---------- Post added 23-09-2010 at 01:13 AM ----------

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    cam cat de lung e jocul? ca sa stiu cat timp sa-i aloc pana incep facultatea
    Prima oara ia cam 45-50 de ore pana la finish (daca stai sa mai faci si unele questuri secundare).
    Dupa ce l-ai terminat prima oara si te-ai prins de una-alta, cred ca merge terminat si in 35.
    A treia oara nu mai ai de unde sa scazi, cred ca tot 35.

Revenind la o mai veche intrebare de-a mea, a luat cineva de aici trofeul Traveller? Daca da, ce lista de locatii a folosit/vizitat?

12. #232 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Cand pot purta armura primita cu jocul ? Ca am downloadat DLC-ul aseara si nu o pot pune pe caracter..

13. #233 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Trebuie sa ai 35 de puncte pe Strength!

14. #234 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Cand pot purta armura primita cu jocul ? Ca am downloadat DLC-ul aseara si nu o pot pune pe caracter..
    Cum zice si Honord mai jos, doar daca ai strenght destul. Dar asta daca esti rogue sau warrior, ca altfel e mai greu sa ajungi pe la 35-40 strenght cu un mag. Tot e buna pana la urma, o echipezi pe unul din colegii warriori.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 10 11 12