detalii ...
jocul va fi super!!!
---------- Post added 03-11-2009 at 07:34 PM ----------
[/url]
Pentru un joc atat de asteptat e cam pustiu threadul asta. Nu mai zice nimeni nimic? Eu abia astept sa-mi vina![]()
lumea face questuri
jocul este ok chiar daca personajele nu arata extraordinar dpdv al graficii (cand apar in dialoguri)
sistemul de party este super, putand schimba real-time pe care doresti (RB-LB). unele questuri sunt lungi cu multe continuari.
sistemul de combat este cam banal totusi pt ca o data activat atacul pe un mob, va ataca in continuu fara sa mai faci nimic
multe speluri si putine sloturi (6 la numar:+ (RT)
) daca doresti sa folosesti alt spell decat cele 6 asignate trebuie folosit meniul de pauza (LT)
am un warrior lvl 8-9 nu mai stiu exact si am asignat buffuri.
m-a tinut ocupat acest weekend, dar mai degraba joc Magna Carta 2![]()
Si eu am un Dalish Elf rogue level 8. O sa-l mai cresc dar am prea multe jocuri "pe rol" incat acum vreau sa termin Forza 3 si Brutal Legend ca sa ma dedic complet jocului.
Atmosfera e superba, eu de obicei sunt punct ochit-punct lovit, dar in cazul DA nu ma abtin sa nu verific fiecare coltisor de sat. Imi place ca poti scripta AI-ul party-ului tau pentru momentele cand nu ii controlezi.
Cel mai mare regret e ca nu avem un sistem de muliplayer gen Fable 2. Adica eu sa joc linistit si sa poata cineva sa intre in orice moment si sa facem quest-uri impreuna, dar headline-ul de singleplayer-experience nu si-ar mai fi avut rostul.
@Laurentiu
E cu totul alt gen fata de Sacred 2. Actiunea se petrece pe "ture" pe care nu le vezi (e o iluzie a real time-ului). Jocul se bazeaza mai mult pe dialoguri si poveste (gen Mass Effect si muult mai profund decat Fallout 3).
intr-adevar este diferit fata de sacred 2
si da, se simte lipsa a cel putin unui partener real. nu inteleg de ce se feresc totusi sa introduca acest lucru. co-op online este folosit de f multe jocuri. ma joc, alerg, caut, etc...dar la un moment dat simti nevoia cuiva real cu care sa joci alaturi.
Am jucat BG2 in single player de atatea ori incat nu cred ca o sa duc lipsa unui mod co-op, daca atmosfera e la fel de buna. PS3-ul am inteles ca are probleme de frame rate. Merita pt. grafica un pic mai buna?
e fff ambigua chestia asta cu probleme de framerate. nu am gasit pe nimeni care sa spuna ca a terminat jocul in X ore si ca a intilnit probleme de framerate de Y ori sau cu frecventa Z. lumea tinde sa generalizeze fff mult asa ca nu ma conving citeva afirmatii nefondate.
anyway, uite aici niste marturii.
din pacate nu sunt genul care sa joace un joc de tzispe ori pentru ca eu joc in primul rind pentru poveste/univers/personaje si mai apoi pentru gameplay, grafica, etc... pe mine ma intereseaza sa vad cum au construit universul (interactiv)si relatiile intre personaje, dramele lor, sentimentele lor, etc, indiferent ca dau cu sabia sau arunc un fireball.
Pai avand in vedere ca Origins vine de la originile celor 6 personaje, care sunt diferite si deci universul va fi alterat in functie de personajul cu care incepi, ai cam 200 de ore de joaca, indiferent de clasa cu care joci.
am inteles ca doar inceputul difera, nu tot jocul, iar de alterat tind sa cred ca vor fi lucruri minore, nu major plot events. btw, are mai multe incheieri? oricum, daca e sa se modifice radical universul in functie de alegerile mele, atunci poate ii acord o a doua sansa, insa trebuie sa il joc ca sa ma conving ca merita efortul.
Dar macar are ceva din Sacred 2...adica e ceva din acel gen sau mai degraba seamana cu Viking sau Conan?? Daca e in acelasi gen (Sacred 2 hack & slash) o sa-l iau si eu pt ca Sacred 2 mie mi-a placut mult de tot...chiar acum vreo 2 zile l-am mai terminat inca o data pe GOLD...level 71![]()
Bookmarks