Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 234

Thread: Dragon Age: Origins

1. #61 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar

Prefer scena din The witcher sau Mass Effect ..e mai naughty,scena asta e mai mult pentru fete.

2. #62 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Acum ma joc si eu la el si este superb Sunt Human + Magic level 2 abia Oricum mult mai misto ca Sacred 2 (desi sunt genuri diferite)

3. #63 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    sper ca nu am jignit pe cineva cu post-ul meu. radeam de cei de la Stirile ProTV, ca alta stire nu aveau. nu am nimic cu persoanele gay. chiar am prieteni si prietene gay si sunt super ok. si da, mi se pare normal sa fie si in jocuri, cat timp, in viata reala, exista zeci de mii de persoane

4. #64 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    prietene gay ? poate lesby nu gay

5. #65 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Chiar a inceput sa ma prinda. Foarte bine realizat la grafica pe langa Sacred 2. Magic power rulez!

6. #66 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Tocmai am obtinut "Dragonslayer". Sunt aproape lvl 15 si n-am facut decat un quest principal din joc. Am aproape 16 ore jucate, si 38% din lume explorata

7. #67 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    wow il joc de sambata si m-a inpresionat de la inceput, e fain ca incepe diferit in functie de race, class. anyway super story din ce am jucat pana acum .
    mi-am facut un noble dwarf, warrior iar prietena joaca cu un elf, mage, magi.
    imi place foarte mult ca te umpli de sange dupa o bataie, de ani de zile am asteptat un joc care sa-mi faca personajul blood-red, pe un dwarf arata bestial !
    quests quite fun, main story solid, plenty of action and intrigue... awesome game!

8. #68 SP
    Member Sanjuro's Avatar

As merge pe prima varianta, ca cine stie ce ma asteapta in partea cealalta.

9. #69 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar

10. #70 SP
    Member Devergo's Avatar
    Imi poate recomanda cineva un build bun pentru Assassin class?(starting skills,atr. points and so on)
    thx

11. #71 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    eXistenZ, fac asa cum spui tu, tot trebuie sa ma duc acolo, nu? De atat mi-e teama doar, sa nu gasesc totul in ruine cand ma intorc.

12. #72 SP
    da trebuie sa mergi si in circle of magi si nu are cum sa gasesti in ruine ca fara Arl Eamon nu poti termina main story

13. #73 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Eu sunt curios daca bonusurile de la duelist merg si la arcas. Am dat si de vreo 2 buguri in joc, unul in Orzammar si unul in padure la elfi, dar nimic serios pana acum.
    Edit:

14. #74 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Sanjuro, eu am ales a2a varianta si a fost foarte usor, ce sa mai zic ca faci si vre-o 2 nivele si o intilnesti si pe Wynne care e o aditie importanta la party-ul tau.

15. #75 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Tiberiu, Morrigan e o mare provocare pentru mine si nu renunt la ea asa usor. Iti multumesc ca mi-ai intarit decizia in legatura cu alegerea.

16. #76 SP
    Member Devergo's Avatar
    Ok,am pus si eu in sfarsit mana pe joc,e super am deja 9 ore jucate si Rogue meu suparat merge bine.Sunt interesat mai mult de latura role-playing (lafel ca in toate jocurile bio-ware) si conversez mereu cu cei din party sau sateni (am mers pe skill mare de Coercion).Problema e ca la 9 ore in joc (sunt in Redcliffe) am la Allistar si Morrigan decat 75 approval (le-am dat si ceva cadouri chiar).S-a mai intamplat sa-mi dea -Approval la unele decizii,dar rar.Din ce am citit pe forumuri,multi jucatori spun ca au ajuns la "bed scene" cu Morrigan inca de prima data cand au ajuns in camp.Am mai citit si ca la majoritatea Allister a fost de acord sa transmita mai departe arta Templar la sosirea in Redcliffe.
    Am I doing smth wrong?Any tips?

17. #77 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Devergo, si eu am tot incercat sa il fac pe alistar sa imi ma invete skillul ala dar nu am reusit.
    Oricum, jocul super. Si eu am jucat ca Rogue si acuma ma gandesc sa il incep ca si Mage.
    Povestea din joc e extraordinara...Bioware has done it again.

18. #78 SP
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Ok,am pus si eu in sfarsit mana pe joc,e super am deja 9 ore jucate si Rogue meu suparat merge bine.Sunt interesat mai mult de latura role-playing (lafel ca in toate jocurile bio-ware) si conversez mereu cu cei din party sau sateni (am mers pe skill mare de Coercion).Problema e ca la 9 ore in joc (sunt in Redcliffe) am la Allistar si Morrigan decat 75 approval (le-am dat si ceva cadouri chiar).S-a mai intamplat sa-mi dea -Approval la unele decizii,dar rar.Din ce am citit pe forumuri,multi jucatori spun ca au ajuns la "bed scene" cu Morrigan inca de prima data cand au ajuns in camp.Am mai citit si ca la majoritatea Allister a fost de acord sa transmita mai departe arta Templar la sosirea in Redcliffe.
    Am I doing smth wrong?Any tips?

19. #79 SP
    Member Solozaur's Avatar

20. #80 SP
    Member Devergo's Avatar
    Merci pentru raspunsuri.Se pare ca daca esti evil din start poti sa faci 90+ approval pana in camp.
    btw,vreau sa fac toate side-questurile,dupa aceea sa urmez main quest.Stie cineva in ce orase trebuie sa ma duc inainte de main quest?(am terminat decat misiunea cu Defend Redcliffe)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast