Super tare! Abia aștept sa joc Dragon Age![]()
Voua va merge sa va logati in joc ? Mie de o ora, dupa ce am facut update la 1.07 imi apara mesaj-ul "expansion content appears to be damaged or missing" cu exit code BOAR, unde ar trebui sa imi fac alt cont de psn sau reinstall la joc(am incercat si cu cont UK si cu US, la fel). Are rost sa ma chinui sau este vre-o mentenanta ceva ? Il joc pe PS3.
Multumesc
L.E.: Am gasit aceasta informatie: http://www.product-reviews.net/2014/...stiny-ps3-ps4/
Tocmai am descoperit cea mai tare chestie a update-ului. Stiti cum de fiecare data cand puneati item-uri de pe un caracter pe altul, aparea ca si cum pot fi upgradate, si trebuia sa intri si sa iesi din fiecare perk tree in parte? Not anymore. It's the little things like these, that count.
---------- Post added 18-11-2014 at 04:49 ----------
Si eu am dilema asta, nu stiu ce sa joc.![]()
Get Hyped :
Massive Destiny Patch - Tons of New Info! (Complete) - News - Destiny Database (DestinyDB)
Materiale legendare pentru upgradat arme, specifice fiecarui tip de arma in functie de origine ? Asa mai venim de acasa Bungie !
Embalming Orb
Runed Orb etc.
Wait, what? Deci de acu' încolo tre să farmăm ÎNCĂ un tip de materiale? Oh, god, no.
Și, în altă ordine de idei, tot n-avem Weekly/Nightfall/Raid matchmaking, voice-chat-ul în strike-uri mi se o pare o adiție complet inutilă, au făcut strike-urile mai greu de solo-it, și, bomboana de pe colivă, Destiny nici nu mai poate fi jucat pe PS3. http://bit.ly/1t7Fd8L
Și ca să nu mai zic de tonele de bug-uri din raid care au rămas cu nesimțire.
Așa că ieși acasă, Bungie.
Astia patesc exact ca la Diablo, nu vor sa se uite si in curtea altora sa se invete minte. Cum sa pui materiale specifice fiecarui tip de arma? De parca nu era de-ajuns farm-ul de acum
Bungie please
Pentru cei cu PS3, a aparut acuma compatibility pack 2 care are 1,1gb. Ar trebui sa mearga logarea dupa instalarea acestui update.
Daca nu a-ti stiut poti sa faci "trick-uri" cu sparrow![]()
L.E. Numa cu acest sparrow poti face asta EV-30 Tumbler Sparrow care e din collectors edition
In caz ca nu e clar care e faza cu Temperred buff pentru Iron Banner:
https://twitter.com/Bungie/status/534814696201678849
""Temperred" is an Iron Banner investment buff. You can purchase accelerated reputation gains for one Mote of Light, every twelve hours."
Un prieten nu poate activa clanul, apare ca membru în clan dar nu îi apare opţiunea set as active clan, am intrat pe aplicaţie şi pe bungie dar nu îi dau de cap, plus că în lista membrilor când dau click pe profilul lui, nu îi apare caracterul, pl help me![]()
pe grup nu e limita , pe clan sigur e , in beta era 75 acum e posibil sa fie la 100 .
clan size limit? : DestinyTheGame
Help > Clan size max limit? | Forums | Bungie.net
alpontos a vazut ca e free limited destiny pe x1 si downloadez si eu
nu sunt fan shootere dar o seara sau doua merge sa-l joc cu romani
daca va reuniti la destiny,invitati-ma si pe mine temporar in clan,grup sau room-ul pe care jucati
Bookmarks