In final, am pus si eu mana pe Ice Breaker de la Xur. Urmeaza lungul grind pt. a o upgrada. Chiar si vanilla cum o am, am reusit sa fac weekly strike-ul solo.
In final, am pus si eu mana pe Ice Breaker de la Xur. Urmeaza lungul grind pt. a o upgrada. Chiar si vanilla cum o am, am reusit sa fac weekly strike-ul solo.
Xur pleaca mereu duminica la 11 am ora noastra . A fost un bonus de o zi acum ceva timp in urma cand nu a functionat psn
E a doua saptamana la rand cand il caut in tower si nu e....in intervalul in care trebuia sa fie
Nu are cum sa nu fie. Iti sugerez sa apelezi data viitoare la Google. Sunt mai multe situri "where is Xur". Daca esti sigur ca erai la locul potrivit dar tot lipsea, da un mail la Bungie. Poate te lipesti de vreo recompensa.
Ce servim săptămâna asta. via reddit.com/r/destinythegame
![]()
The newest update to Destiny— that introduces a hard mode to the Crota's End raid—has only been out for about two hours at the time of this writing, but a team of players has already beaten it.
This week, hard mode launched for Destiny's Crota's End raid. Along with tougher enemies and lightly remixed battles, hard mode brought the opportunity to win a number of cool new guns. But the rarest of them, a rifle called Necrochasm, appears to be mysteriously missing in action.
Unde in Tower ziceti ca il gasesc pe Xur? Ms!
Nu am mai putut edita. Intrebare: pot cumpara un singur item pe weekend? Am cumparat cu strange coin niste sosoni exotici, dar nu ma mai lasa sa iau armura exotica care trebuie platita cu glimmer. Mentionez ca am suficienti bani si nu imi apare niciun require pt armura respectiva. Ms
daca e vorba de upgrade la ceva ce ai deja trebuie sa o echipezi ca sa poti sa iei varianta upgradatata
Pai ala este upgrade, nu vezi ce scrie ? Trebuie sa ai armura veche la tine in inventar, plus shard....
Bookmarks