http://www.facebook.com/LeicaBogdan/...8603133173811/
aseara dupa ce m-am rugat de toata lumea de prin lista am reusit sa fac o echipa si sa facem flawless..
Folosesc doar Heavy, nu am de ce sa folosesc porcăriile alea pt special weapon, sper sa le scoată printr-un Patch sau sa putem sa le schimbăm pe glimmer
Eu folosesc foarte des alea, raman de multe ori fara gloante la sniper, aunci cand nu folosesc Ice Breaker.
Am incercat aseara si vad ca nu s-a resetat Chestul de la Prison of Elders.
Sa inteleg ca o sa mearga numai cu chiei? Am cautat chei si nu am gasit nimic in public evens cu wolfs...
Iar de Etheric Light, ce sa mai zic, am jucat pana acum 6 nightfall cu personaje diferite, Prison of Elders de m-am plictisit si degeaba, nu am primit nici macar o bucata ...
Chest-ul cu cheie de la Prison of Elders il poti deschide ori de cate ori vrei, atata timp cat ai cheie.
Pe weekly reset sunt recompensele de la PoE de level 32,34 si 35. Astea se primesc o singura data per caracter per saptamana.
Singura cheie care e sigura e aia care o primesti cand faci misiunile din HoW, x3 caractere -> 3 chei. In rest mult noroc la farming.
La Etheric Light nici eu nu am avut noroc de drop, am primit doar din PoE si din ToO.
De la misiunile HoW e one-time deal, prima data cand le faci.
La ToO pachetul Silver si Gold (6 victorii si 8 victorii) au Etheric Light. Si chest-ul de la flawless victory mai are o bucata.
Hai baietii, care baga in seara asta niste Prison of Elders? Pe toate nivelele. Also nightfall si raid-uri daca vreti.
I'm up for farming keys as well.
Incep sa ma plictisesc de DLC-ul asta.
Mult prea greu si plictisitor ... Joc zilnic ore bune si nu am vazut un etheric light ...![]()
Pierdere de timp, mai bine ies la o bere.![]()
Pt PoE 34 iti trebuie nivel 33. Daca saptamana trecuta ai cumparat manusile, saptamana asta fa PoE 32, iti cumperi armura pt piept. Urci la nivel 33, fsci PoE 34 si iti da etheric light sa urci la nivel 34. Adevarata distractie incepe la PoE 35![]()
Am manusi, armura, cizme, dar fara etheric light nu sare de 32 jumate.
Iar etheric light nu am vazut pana acum, cu toate ca scrie ca gasesti in nightfall si PoE ...
Daca ai fi cumparat armura de la Variks plus o piesa galbena, ar fi trebuit sa fi level 33.
Scuze dar nu stiam unde sa intreb. Destiny e la oferta, 100 de lei, se merita? Pentru raiduri cu randomi sau clanuri presupun ca trebuie casti cu mic nu? Nu reusesc sa gasesc un adaptor in tot orasul...
Am vreo 5 ani de WoW in spate si desi am zis ca nu ma mai ating de genul asta de jocuri, tentatia e mare.![]()
Nu are nici o legatura cu wow iar daca vrei sa iti cumperi jocul vezi ca ai nevoie sa cumperi separat si doua DLC-uri (expansions) ca sa poti fi la zi, altfel risti sa joci singur. Cat despre casti, poti folosi o pereche de casti handsfree ale unui telefon.
Ma refeream la grind si farm pentru gear, leveling, cautat de grupuri, instante, raiduri cu lock-uri saptamanale, mereu online, etc.
Bookmarks