nu din cate stiu eu
La ce ora e la noi Live Streamul?
---------- Post added 19-08-2015 at 17:41 ----------
Never mind, am aflat, e la 9 seara.
Super nice. Nu vom mai fi limitati la 200 saptamanal iar PVP-ul si PVE-ul vor fi mult mai separate si mai clare, bounty-urile si activitatile de PVE nu te vor mai trimite in PVP! That's nice pentru unul ca mine care uraste PVP-ul.
Se dubleaza si spatiul de vault.Iar exoticele si armele cumparate vor putea fi recuperate in caz de dismantle din greseala.
Copilul ala caruia i-a fost sters caracterul si exoticele prin share play va fi tare fericit.
![]()
Foarte tare chestia cu upgrade-ul armelor si armurilor din year 1 cu perkuri pentru year 2. Can't wait.
Deci eu am Destiny simplu fara nici un dlc. Un prieten care a dat precomanda la taken king din altex, pot sa iau si eu dlc-ul de la el cum am facut pana acum la cele actuale?, vreau sa mentionez ca contul lui este primary la mine.
Salut
Este possibil sa cumpar TKK inainte de 15 sep ca sa pot instala toate updaturile ?
PS: eu vreau doar cd-ul ( TKK legend edition )
Întreabă și tu importatorii, Altex, eMAG... Nu știu dacă cineva de pe aici lucrează la firmele menționate ca să-ți poată spune când apare Blu-ray-ul în magazine
Vesti proaste pentru cei care joaca pe vechile console, este felul Bungie de a va spune, luati-va dr... alte console.
http://www.gamespot.com/articles/des.../1100-6430124/
---------- Post added 28-08-2015 at 18:48 ----------
Au si astia de la gamspot niste titluri, seama cu can can, stirea este defapt despre spatiu pe hdd.
Bookmarks