ahh...ok!![]()
Hai ca deja devine fustrant, am precomandat pe PSN US store si nici acum nu am acces la downloadhai sa zicem ca se confrunta cu un numar mare de playeri dar s-au gasit colac peste pupaza sa cada si PSN-store cu mentenanta lor, de la ora 18 tot incerc din ora in ora poate poate dar de acum intram in 18 iulie si s-au cam ca**t pe ei cu 17 iulie no offence, mai bine punea pe 18 si faceau o treaba, ca asta nu se poate numi lansare BETA. Poate face ca la Aplha si se scuza cu o zi in plus de BETA.
Eu l-am downloadat deja, netul pe direct poate face minuni, numai ca atunci cand intru imi zice ca nu se poare conecta la PSN.
---------- Post added 17-07-2014 at 21:37 ----------
Nvm...acum instaleaza
Eu nu am probleme pe niciun cont (US, UK, RO). Am încercat acum pe fiecare si merge. Poate sunt prea mulți pe PS4![]()
Salutare, poate stiti, poate va ajut. Daca aveti probleme cu Store-ul, nu dati redeem code de acolo. Intrati direct din meniul de pe PS3 la Account Management, Redeem Code. Merge instant si puteti da imediat si start download.
Also, 1 cod Beta pentru PS3 EU: DQ75-JENQ-DLL3 (puteti da un reply ca sa stie lumea cand e luat).
Seara faina si spor la jucat.
Doua coduri Destiny pentru PS4 Europe :M9TL-64ND-629N 2437-2HNP-2DJH.
Anuntati daca le folositi.
1. Imi trebuie PS Plus ca sa-l joc ?
2. Unde dau redeem la beta key pe PSN ca nu gasesc? (cand intru pe PSN la jocul destiny imi zice ca-l am deja dar nu are optiune de download - not available for purchase)
1.Daca imi aduc aminte bine ai nevoie de plus.
2.La Store si Redeem Codes,ultima optiune de jos,
Bookmarks