Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 23 of 186 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast
Results 441 to 460 of 3702

Thread: Destiny

1. #441 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Cum Dumnezeului fac Iron Guard Rank ca sa imi cumpar Iron Guard Emblem? Sau Iron Banner or whatever the hell it's called. Intelegeti voi.

2. #442 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Cum Dumnezeului fac Iron Guard Rank ca sa imi cumpar Iron Guard Emblem? Sau Iron Banner or whatever the hell it's called. Intelegeti voi.
    Cred ca trebuia sa fii in echipa învingătoare sa iei astfel de puncte.
    Pe mine m-a umplut de nervi iron asta, cand sa cumpăr emblema gata s-au inchis porțile si nu știu cum se face ca mereu cand jucam parca cadeam expre in ce mai proasta echipa ever.
    Plus ca auto team balance este 0 efectiv eram 4 insi si ei erau 6 ne macelareau ca se găsesc altii sa iasa din joc, not funny sper sa rezolve problema asta repede ca nu e de joacă.
    Doua ore de iron bla bla a fost prea puțin si nu au căzut arme mișto in challenges, faci altfel de puncte, unde ai nevoie ca sa cumperi legendary items, concluzia este ca tot crucible dar coafat, abea aștept full game ca e prea multa limitare si este boring si enervant uneori.

3. #443 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu am jucat cu băieţi din Daci şi i-am macelarit, meci după meci.

4. #444 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Rank faci din bounty. Si mama lor ca mi-a picat pistol legendar de lvl 20 iar unuia i-a picat nava legendară!!! Si pe aia o poti folosi indiferent de level, m-am ofticat maxim.

Si acum cu golden chests alea, singurul pe care nu il găsisem era ala cu motorul in el. Motor pe care eu tocmai il cumpărasem -_-

5. #445 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Se pastreaza cumva caracterele/itemele dupa ce se termina beta?

6. #446 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu stiu ca nu

7. #447 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Se pastreaza cumva caracterele/itemele dupa ce se termina beta?
    Nu se păstrează, se da reset la tot.

8. #448 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cica nu e ceva sigur
    http://www.eurogamer.net/articles/20...e-destiny-beta
    Will you be able to carry your progress over from the beta into the main game?

The beta is a test. It's extremely unknown as to what the outcome will be. So, it's certainly not a promise or an announcement that we're making at this time. It all depends on what we learn and how things shake out. So, we're certainly not telling players they can carry their progress over, but we haven't made any announcements either way.

So we reserve the right to talk about that later

9. #449 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Mars + Earth. Ignorati lipsa mea de skill.

10. #450 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Destiny PS4 Beta on PS Vita Remote Play - Off-Scr…:

11. #451 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Eu am jucat cu băieţi din Daci şi i-am macelarit, meci după meci.
    Nu erai cu baietii din DACI

12. #452 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    I'm all in, inca doua beta codes PS4 - pentru US dar incercati si pe UK ca nu spune nimic in emailul pe care l-am primit pentru ce zona este, insa nu garantez ca merge pe zona 2 (va rog sa anuntati cei care le luati)

Fireteam Code for PS4: 5FH4-7PNL-DD9N
    Fireteam Code for PS4: 2AR9-QENB-LQM3

*A PlayStation Plus account is needed to play online multiplayer on the PS4™

Have Fun !!!
    L-am luat eu pe al doilea.Multumesc!

13. #453 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    In post-ul anterior am vrut sa intreb - apare si pe X360 beta, sau este exclusiva pentru PS4 si PS3?

14. #454 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Apare pe 25 daca nu ma insel.

15. #455 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    23 iulie X360 & XBOX ONE.

16. #456 SP
    Junior Member bubu91's Avatar
    ar putea sa mi spuna cineva cum vindem jocul dupa ce ne am saturat de el? trebuie vandut contul de psn? sau se face cont separat pt joc?

17. #457 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Beta-ul nu poti sa-l vinzi...insa daca te referi la format digital, nu, nu poti sa-l vinzi.Ramane acolo ca-ti place ca nu-ti place.

18. #458 SP
    Junior Member bubu91's Avatar
    nu ma refer la beta

pai si daca il cumpar din altex .... jocul nu va veni cu un cod care va trebui folosit ca sa pot sa joc? daca da, atunci va trebui vandut si contul psn ....

19. #459 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Daca vrei sa vinzi varianta digitala, da, vinzi contul.

20. #460 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Daca il iei din altex, il iei in format fizic, cu disc.Probabil sa aiba content exclusiv de tip voucher sau online pass, dar asta nu inseamna ca nu poti sa-l vinzi fara alea..jocul va merge normal...le poti numi si add-on-uri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 186 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast